Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
kvalitní a profesionální reprosoustavy, zesilovače, gramofony, přehrávače, kabely a příslušenství. E-shop - TV stolky - stojany TV, vozíky, držáky - audio nábytek - stojany repro soustav.

Dodávka: - náhradní díly na osobní automobily.

Auto-moto servis pneu: - CARBONCLEANE - dekarbonizace motoru - geometrie - servis - klimatizace - příprava na STK

Obec Bohdíkov naleznete v Olomouckém kraji v okrese Šumperk. Většina Bohdíkova leží v údolí řeky Moravy, případně na mírných svazích v okolí. Obec je položena v nadmořské výšce 348 m n. m. a má rozlohu 2622 ha. Bohdíkov tvoří čtyři katastrální území a to Dolní Bohdíkov, Raškov, Raškov Dvůr a Komňátka. Součástí obce je i jižně umístěný ...

Autoservis: - opravy veškerých tuzemských i zahraničních automobilů - geometrie nápravy - měření tlumičů - výroba brzdových trubek - seřízení světel - výměna motorových olejů - přípravy vozidel na STK. Prodej: - náhradní díly - tuningové díly.

Výroba na zakázku - obaly: - blistrové obaly, krabičky - potravinové obaly. Vakuové lisování plastů: - zakázková výroba - kryty pohyblivých částí strojů - papírová a plastová kartonáž. Kartonáž z KARTONPLASTU. Sítotisk.

Český výrobce zastřešení bazénů, teras a vířivých van. realizujeme tyto zastřešení: - nízká zastřešení - vysoká zastřešení - jednokolejnicová - bezkolejnicová - extra zesílené profily - s kolejnicemi AluDesk - zastřešení vířivých van - ekonomicky výhodná zastřešení.

Zámecký nábytek Prodejna, velkosklad, e-shop: - starožitný nábytek - zámecký nábytek - ručně vyřezávaný nábytek - repliky starožitného nábytku. Sídlo: Bulharská 736/32 101 00 Praha 10.

Výroba a prodej kozího kolostra. Sídlo, výroba: Zahradní 400/1 664041 Troubsko

Tuzemská i zahraniční stavební autodoprava - valníky a hydraulická ruka pro celou oblast Moravy Pro okolí Hranic: Provádění zemních prací, terénních úprav. Prodej štěrku a písku. Zpracování stavebního odpadu. Půjčovna kontejnerů na odpad a suť.

Projektování, realizace, údržba: - trávníky - skalky - ošetření okrasných dřevin - rekultivace.

Prodej: - plastikové modely aut, letadel, lodí, vojenské techniky.

Komplexní sortiment produktů a služeb: - hardware a software - komunikační systémy - internet a datacentrum - datové sítě - zabezpečovací systémy.

INZERTNÍ AGENTURA PROFIT Prodáváte dům, auto, hledáte zaměstnání, chcete se seznámit - Vše zařídíte přes PROFIT-moravské inzertní noviny: - XXI.ročník, vychází 1x týdně - 48-56 stran - soukromá inzerce zdarma, podnikatelská a do zahraničí placená - působnost: Morava-především okresy Olomouc, Prostějov, Přerov, Šumperk, Bruntál, Jeseník, ...

Výroba čokolády v Přerově. Nabídka pravé čokolády: - tabulková čokoláda - pralinky - bonboniéry - dorty - speciality z čokolády.

Maloobchod: - zdravotnické potřeby - inkontinentní pomůcky /vložky, pleny, kalhotky/ - kompenzační pomůcky /invalidní vozíky, polohovací lůžka, chodítka, nástavce na WC, sedačky do vany a do sprchy, berle, vycházkové hole/ - ortézy a bandáže / bederní a břišní pásy, kýlní pásy, kolenní a kotníkové ortézy, - kompresivní punčochy /stehenní, ...

Autorizovaný prodejce vozidel značky ŠKODA a autorizovaný servis VW a SEAT: - nové vozy - ojeté vozy - předváděcí vozy -autopůjčovna - komplexní servis -opravy havarovaných vozidel -lakýrnické a karosářské práce - náhradní díly a příslušenství - zapůjčení příslušenství - umytí vozu - příprava na STK a měření emisí.

E-shop s doplňky pro kamiony a další nákladní a užitkové vozy: - radiostanice a vysílačky - antény - kamery do auta - odkládací stolky - lednice - světlomety a majáky - samolepky - truck prostěradla, záclonky - záclonky do dodávek - vzduchové příslušenství - autokoberce - světelné LED tabulky - SPZ jemnovky - ...

Potřebujete náhradní díly na vaše auto, motorku nebo náklaďák? Sháníte autodoplňky? Rychle, levně a profesionálně zprostředkujeme koupi veškerých autodílů, motodílů a autodoplňků v naší prodejně v centru města Přerova... Závadu diagnostikujeme. Po domluvě veškeré díly i vyměníme. Provedeme STK...

Prodej, servis, oprava, montáž: - satelitní a televizní antény, rozvody aj. Oprava, servis, prodej: - elektronika. Pronájem lešení. Půjčovna ručního nářadí. Prodej elektroinstalačního materiálu. Prodej TV, SAT a jiné elektroniky.

Obráběčství, zámečnické práce a výroba: - stroje na zakázku - haly, hangáry a buňky nejen pro stavební firmy - ocelové konstrukce, kontejnery, regálové systémy, stožáry, přístřešky, vrata, brány.

Prodej nové a ojeté osobní a užitkové vozidla značky Nissan a Mitsubishi. Kompletní služby autoservisu a pneuservisu. Leasing nebo úvěr včetně povinného ručení a havarijního pojištění. Servis a náhradní díly Hyundai.