Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Kovoobrábění: - apretace - kolejnicové propojky - zámečnické práce - zakázková kovovýroba.

Práce ve výškách pomocí horolezecké techniky: -stavební, montážní výškové práce -spárování panelových domů -opravy, rekonstrukce komínů -nátěry konstrukcí ... . Správa, údržba nemovitostí: -mytí, čištění, nátěry, opravy ... . Technické služby: -servis lakovacích kabin -čištění suchým ledem.

Ski-Uničov Prodej, servis, půjčovna: - lyže, lyží - běžky - autorizovaný skiservis MONTANA.

Prodej a montáž kamerových systémů, zabezpečovacích systémů, domovních videotelefonů, přístupových systémů.

Společnost Matula-pohonná technika, spol. s r.o. je strojírenskou firmou zaměřující se na výrobu pohonné techniky. V našem sortimentu naleznete speciální převodovky a také ozubená soukolí. Sídlíme ve městě Přerov na adrese U Silnice 51/24. Výroba, kovovýroba: - pohonná technika - ozubená soukolí - speciální převodovky (čelní, mechanické, ...

Maloobchod a velkoobchod autodílů -značkové autodíly -autobaterie BOSCH, VARTA -motobaterie VARTA -rozvoz autodílů do servisů 2x denně -prodej skútrů MP KORADO a CAPIRELLI -helmy a motodíly -záruční a pozáruční servis skútrů -autoservis, diagnostika, klimatizace -veškeré mechanické práce

Prodej: - ložiska, gufera, klínové řemeny. Nákladní autodoprava: - přeprava zásilek v rámci ČR a EU - dodávka Ford Tranzit Jumbo.

Dodávka - motorové a elektrické pily JONSERED - křovinořezy JONSERED - zahradní sekačky a traktory JONSERED - zahradní technika HUSQVARNA - lesní technika HUSQVARNA

Prodej, e-shop: - školní, kancelářské, výtvarné potřeby - tapety - hračky - masky na karneval - batohy, školní aktovky.

Prodej dětského oblečení, kojeneckého zboží, potřeb pro maminky a hraček.

Konstrukční a projekční práce ve strojírenství. Technické poradenství.

Prodej: - lyže, běžky, snowboardy - jízdní kola - outdoorové vybavení - sportovní oblečení a vybavení. Lyžařský servis. Půjčovna.

Prodej, montáže: - plastová a hliníková okna a dveře značky DOLS - sekční garážová vrata Kružík. Zednické práce.

Bar s možností rozvozu a objednání pizzy, hamburgerů a dalších jídel z restaurace Gemer až k Vám na stůl! Velká kapacita míst k sezení, promítání živých sportovních přenosů na plátno, včetně prostorového ozvučení. Ve vrchním patře k dispozici kulečník, billiard a šipky.

Velkoobchod, export, import, maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny - izolace (minerální vata, polystyren) - zdící materiály (cihly, pórobeton) - keramické výrobky - pytlovaný i volně ložený cement. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Vývoje, výroba: - nástroje a nástrojové systémy pro dřevo, plast a kov - povlakování a broušení nástrojů - renovace nástrojů

Prodej, servis: - výpočetní technika. Dodávky na klíč: - počítačové sestavy a sítě.

Výroba: -mobilní porobetonové stavby PRAKTIK -plynové stanice CNG -pórobetonové stavby pro plynárenství. Kovovýroba, zámečnické práce, umělecké kovářství. Autodoprava IVECO valník bez plachty.

Prodej hokejového vybavení: - hráčská výstroj - brankářská výstroj - oblečení pro rozhodčí a trenéry - potřeby pro in-line a street hokej - kolečkové brusle - florbalové vybavení.

Prodej, půjčovna - pojízdná lešení včetně postavení.

Naše firma s dlouholetou tradicí, vznikla v roce 1997, Postupem času a díky požadavkům některých zákazníků jsme rozšířili naši nabídku prací nejen na práci se dřevem ale i LDD materiálem. V naší nabídce je nepřeberné množství výrobků, které vyrobíme přímo na Vaše přání. Nabízíme 3D vizualizace, poskytujeme odborné rady. Naší hlavní prioritou je ...

Prodej, e-shop - kočárky, autosedačky - hračky pro děti - nosítka, chodítka.

Ekonomické poradenství Služby: - vedení účetnictví, vedení daňové evidence, vedení mzdového účetnictví, služby v oblasti personalistiky, zpracování daňových přiznání a další účetní služby.