Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Prostějov, včetně poboček
Svatební ateliér v Prostějově. Půjčovna a prodej svatebních šatů značek Madora, Natali, Agnes, Modeca.

Příprava dekorací z balónků na slavnostní události, jako jsou svatby, narozeninové oslavy, firemní večírky apod. Dodávka slavobrán, héliových balónků, neonových nadpisů a další

Firma zajišťuje konstrukci, výrobu a montáž lisovacích nástrojů pro tváření plechů za studena. Výroba sériových i prototypových nástrojů.

Autolakovna v Prostějově. Profesionální stříkání karoserií automobilů ve stříkací kabině. Zajištění přepravy karoserií a osobních vozů do lakovny a zpět k zákazníkovi.

Firma zajišťuje pravidelné i jednorázové úklidy domácností, firem, kanceláří. Čištění koberců a čalounění. Úklid po stavebních a řemeslných pracích.

Firma se zabývá prodejem stavebního materiálu pro rychlou, levnou a snadnou rekonstrukci interiéru i exteriéru. Prodej obkladových panelů, desek, klasických obkladů a čalouněných obkladů.

Firma se zabývá výrobou sportovního oblečení pro fitness. Internetový obchod s dámským a pánským funkčním oblečením - tílka, trička, šortky, mikiny a tepláky.

Hospodaření v lesích ve vlastnictví státu. Ochranná služba. Správa drobných vodních toků. Myslivost a rybářství. Lesnická osvěta a publikační činnost.

Ordinace Spamedica s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Domov důchodců: - Martinákova 9, Prostějov tel. 582344476 - Určice tel. 582357137.

Chirurgie Boskovice s.r.o. provozuje soukromou chirurgickou ambulanci.

Zdravotní s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé.

Poskytování služeb sociální prevence: - azylové domy - noclehárny - nízkoprahová denní centra - terénní programy.

SLÉVÁRNA ANAH Prostějov, s.r.o. je rodinná firma z České republiky. Je tradičním výrobcem odlitků ze šedé litiny. Slévárna disponuje vlastní modelárnou a zaměřuje se na povrchové úpravy a výrobu odlitků například pro strojírenský, automobilový a stavební průmysl. Působí nejen v Prostějově, ale také v celé České republice a v zahraničí.

Chirurgická a proktologická ordinace. Malé chirurgické výkony-excise kožních lézí včetně výkonů estetických. Komplexní proktologická péče včetně anoskopie, rektoskopie a terapie, výkony v anestezii Radiofrekvenční ablace. Estetické výkony-aplikace botulotoxinu A, výplně kys.hyaluronová Výkony pro varixy dolních končetin-ambulantní skleroth ...

Společnost Ursamedica Praktik s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

Společnost Pediaperfecta s.r.o. provozuje pediatrickou ambulanci pro děti.

APO kompletní práce elektro Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro -regulace vytápění -slaboproudé rozvody. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -měřící a regulační technika -rozmrazovací kabely.

Kompletní elektro práce: - elektroinstalace, elektroinstalační a elektromontážní práce, venkovní veřejné osvětlení, opravy hromosvodů, revize, elektro, vytápění okapových žlabů a svodů

Soukromá zubní laboratoř ABC DENT zajišťuje výrobu a opravy stomatologických náhrad. Na keramické práce poskytujeme 5 letou záruku. U tlakem zhotovených totálních protéz poskytujeme 3 letou záruku. Služby zubní laboratoř Prostějov: - bezkovová keramika - titankeramika a metalkeramika - zásuvné spoje - skeletové náhrady - práce na ...

Prodej: - motocykly - výfuky - náhradní díly: - na automobily - na motocykly. Oprava motocyklů.

Stavební, bourací a výkopové práce. Zajišťujeme odvoz suti.