Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Kosmetický salon: - kadeřnictví - prodlužování vlasů - kosmetika - řasy, obočí, líčení - depilace - pedikúra - modeláž nehtů - manikúra.

Prodej, dodávka, realizace: - kamenný koberec Piedra - pro interiér a exteriér - plovoucí dlažba.

Fort XVII. Křelov - muzeum se stálou expozicí o historii fortové pevnosti a sbírkou militárií. Restaurace Citadela s kavárnou - rauty, rodinné oslavy, svatby na Fortu.

Autodoprava pomocí auta s hydraulickou rukou: - dovoz stavebního materiálu, kontejnerů, hutního materiálu, odtah a vyproštění vozidel.

Bike Garage - služby cykloservisu a prodejna kol i kol na míru

Individuální doučování všech předmětů základních, středních a vysokých škol. Doučujeme v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci a v řadě dalších měst.

Výuka tanečních stylů souhrnně označovaných jako Street Dance (Hip Hop, House Dance, MTV Dance, Dancehall, atd.) a Contemporary Dance (moderní, scénický tanec) v Olomouci. Taneční kurzy pro děti, mládež i dospělé, pro začínající i pokročilé tanečníky.

Společnost VPD servis - Libor Vicher se specializuje na prodej a servis zahradní a komunální techniky. V našem rozsáhlém sortimentu naleznete traktory, malotraktory, sekačky, vertikutátory, drtiče, štěpkovače, motorové pily, postřikovače nebo také křovinořezy. Provozujeme též půjčovnu a bazar zahradní techniky. Sídlíme na adrese Přerovská 688/62A, ...

Prodej: - kontaktní čočky - brýle - značková brýlová skla a obruby. Vyšetření zraku - optometrista. Oční ordinace.

Výroba: - tvrdé dřevo - truhlářské, stolařské řezivo - bukové, dubové nábytkové hranoly - palubky Sušení a impregnace řeziva. Prodej: - palivové dřevo - buková kulatina.

Likvidace autovraků. Prodej náhradních dílů z autovraků. Výkup železa a barevných kovů za hotové. Prodej štípaného palivového dřeva.

Pila, pořez kulatiny Prodej: -stavební řezivo. Výroba, dodávka, montáž -střešní konstrukce. Tesařské práce

Zušlechťování skel a zrcadel: - pískování - fazetování - vitráže - mušlování - lepení UV. Výroba: - skleněné výplně dveří, dvířek, zrcadla koupelnová a interiérová, celoskleněné dveře atd.

Prodej, sortiment zahradnictví - hnojiva, postřiky - semena a travní směsi - nářadí - pokojové, balkónové a venkovní okrasné a ovocné rostliny. Půjčovna a prodejna mořských kajaků a vybavení k nim.

Prodej, e-shop: - nástroje pro obrábění otvorů - kovoobráběcí a dřevoobráběcí stroje - ruční nářadí - elektrické a pneumatické nářadí - spojovací materiál.

Kosmetická ošetření luxusní francouzskou kosmetikou Oligodermie, depilaci, lash lifting a botox, prodlužování řas, líčení, tělové rituály a zábaly.

Výstavba a komplexní regenerace: - sportovní travnaté plochy. Zakládání a zahrady: - parky - hřbitovy - hřiště.

Vývoj, výroba, prodej: - svítidla Služba: - tvorba světelných řešení

Prodej: - hutní materiál - železářství - spojovací materiál. Půjčovna přívěsných vozíků. Pronájem bilboardů.

Výroba, distribuce: - minerální vody Ondrášovka.

Výroba, dodávka: - obalový materiál - atypické obaly. Likvidace nepotřebných zásob. Čištění granulátu Provozovna: - Ondrášov 43, Moravský Beroun.

ORO Zlatnictví Výroba, prodej: -zlaté šperky -snubní prsteny -lovecké šperky-myslivecké, rybářské, včelařské -náramky (kombinace zlatého šperku s koženým řemínkem) - stříbrné šperky.

Výkup a prodej veškerých nových a použitých dílů na vozy značky Škoda. Výkup havarovaných, ojetých a jinak poškozených vozidel.

Jsme zakázková firma zabývající se především výrobou z masivního materiálu. Vyrábíme nábytek, schody, pergoly, atd., zabýváme se také renovací i výrobou replik. Také jsme obchodním partnerem firmy POL-SKONE, která nabízí nejširší sortiment dveřních a okenních výrobků s velmi zajímavými cenami a dodacími lhůtami.

Veškerá stavební činnost. Práce a agenda: - Zelená úsporám.