Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Firma Podlahářství Oldřich Nevařil se sídlem v obci Příkazy v okrese Olomouc se dlouhodobě věnuje tesařským a podlahářským pracem. Poskytujeme podlahářské práce, včetně pokládky, zapravení i renovace podlahové krytiny. Zabýváme se pokládkou plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců. Nabízíme renovace, broušení a lakování ...

Společnost TRAMADOS s.r.o. se specializuje na přírodní biotopy. Provádí realizaci jezírek.

Společnost Alpha construct s.r.o. nabízí služby i v oboru kovovýroby, stavebnictví, elektroinstalací.

Návrh a výroba nábytku na míru. Realizace kuchyní a interiérů na zakázku.

Firma se zabývá prodejem materiál pro 3D tisk. Prodej filamentů a ochranných pomůcek. Pohyblivé hračky a další hračky pro děti.

Kamenná prodejna v Olomouci a e-shop s elegantní i ležérní obuví. Prodej originálních modelů obuvi.

Videoprodukce Olomouc, videoklipy, reklamy, natáčení videí, supervize projektů, postprodukce

Stavební firma pana Lukáše Smékala s centrálou v Olomouckém kraji, s realizacemi po celé ČR i v zahraničí, poskytuje svým zákazníkům širokou škálu stavebních prací. Zaměřujeme se na rekonstrukce domů, bytů, koupelen, zateplování domů, termofasády, obklady a dlažby, zemní práce a další stavební činnosti. Provádíme komplexní stavební činnost, a ...

Firma PRIMA PACK s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej jednorázových plastových obalů, které jsou využívány především pro potravinářské výrobky. Vyberete si z širokého sortimentu obalových materiálů od plastových nebo papírových kelímků, tácků, talířů, misek nebo vaniček až po nápojové kelímky a krabice na pizzu. Veškeré obaly a výrobky jsou ...

Zakázková výroba na míru, realizace, montáž: - kuchyně, kuchyňský nábytek, kuchyňské linky - interiérový nábytek - bytové doplňky.

FITNESS DISTRIBUCE s.r.o. se zaměřuje na prodej fitness a sportovního vybavení a zdravé výživy.

Společnost ERMITA Solution, s.r.o.je dodavatelem zdravotnických prostředků pro klinické, veterinární i průmyslové objekty.

Společnost Honery Office s.r.o. provádí účetnické a auditorské činnosti; daňové poradenství.

Společnost GLADI-ACCOUNT s.r.o. Vám pomůže s vedením účetnictví, daňovou evidencí, , personalistikou, mzdami a daňovým přiznáním.

Jaroslav Procházka zajišťuje výrobu kovových konstrukcí a kovodělných výrobků, kromě strojů a zařízení, povrchovou úpravu a zušlechťování kovů

CZ-UK-CZ transport: - soukromá přepravní společnost se sídlem v Olomouci - přeprava, transport osob, zvířat a nákladu z ČR do Anglie a Anglie do ČR - stěhování.

Apartmánový smarthotel Nezvalova Archa moderní způsob ubytování self-service

Výroba: - celoskleněné dveře - posuvné systémy - kování.

Výroba a prodej nafukovacích člunů: - kanoe a rafty postavené na zkušenostech z expedic a řek celého světa - rafty Hobit a Profi a kanoe Yukon a Amerika - příslušenství - pádla, pumpy - dlouhodobá záruka.

Návrh zahrad a veřejných prostor především v okolí Olomouce, ale na základě dohody i kdekoliv jinde.

Kamenná prodejna v Olomouci a e-shop, který se zaměřuje na prodej barefoot obuvi. Sortiment zahrnuje dámskou a pánskou barefoot obuv včetně prodeje doplňků k péči o obuv.

Návrh zahrad a veřejných prostor především v okolí Olomouce, ale na základě dohody i kdekoliv jinde.

Pivovar Buchťák vaří řemeslná piva zejména z regionálních surovin, jako je humnový slad, chmel a pivovarské kvasnice. Výroba světlých a polotmavých ležáků, světlých ochucených piv, spodně a svrchně kvašeného piva.

Zabýváme se stavebními opravami a rekonstrukcemi budov a bytů. Kontrolou a koordinací realizačních procesů. Průmyslovým čištěním. Nově nabízíme INSPEKCI Nemovitostí NEMOPAS.