Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Obchodní činnost v oblasti zdravotnictví. Výhradní zástupce francouzské firmy GIBAUD S.A. pro ČR: - výrobce široké škály ortopedických pomůcek z přírodních materiálů. Výhradní zástupce polské firmy AQUA-GEL: - výrobce hydrogelových sterilních obvazů. Výhradní zástupce firmy Allard Scandinavia pro ČR a SK: - výrobce termoplastického ...

Půjčovna, pronájem stavebních strojů: - kolová rypadla - bourací kladivo - pásová rypadla a bourací kladiva - demoliční nůžky - čelní nakladače a dozery - STK an traktory a nákladní přívěsy.

Oční optika. Prodej: - brýle - kontaktní čočky.

Projekce, práce, revize, rekonstrukce: -elektromontáže -elektroinstalace rodinných domů a jiných objektů. Prodej, montáž: -elektrospotřebiče -sádrokartonové konstrukce, rekonstrukce podkroví, příčky, podhledy. Maloobchod: -Olomouc, Horní náměstí 5 -punčochové zboží -panské, dámské, dětské bavlněné prádlo.

Služby: - montáže energorozvodů a technologií v průmyslu - montáže systémů chlazení - potrubní rozvody a svařování potrubí z nerezu, PE a PP - montáže rozvodů a technologií pro rozvod tlakového vzduchu - montáže technologií a rozvodů vakuových systémů - vodo, topo, plyn - montáže plynoinstalací a plynových spotřebičů - vložkování ...

Firma IMIT s.r.o. byla založena v roce 1996 a od té doby se etablovala jako významný český výrobce a prodejce obkladů z umělého kamene a keramického betonu v mnoha moderních designových řadách. IMIT s.r.o. se specializuje na výrobu obkladů KeraTon, které jsou vhodné pro použití jak v exteriéru, tak v interiéru. Tyto obklady jsou vyráběny z ...

Doprava: - do 50t - vnitrostátní - vozy TATRA, MAN Demoliční práce, recyklační linky, mobilní drtič, třídička Zemní práce (těžká mechanizace).

Prodej, distribuce: -náhradní díly na automobily.

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Servis a opravy : - autorizovaný servis vozidel značky MAN - pozáruční servis DAF, VOLVO, RENAULT, SCANIA, MERCEDES, IVECO - servis přívěsů a návěsů všech značek - servis dodávek - měření EMISÍ, příprava na STK, cejchování tachografů - opravy převodových skříní ZF a EATON - zámečnické a klempířské práce - diagnostika brzd - servis WABCO, ...

Výtvarné a průmyslové zpracování skla. Vitráž: -moderní, církevní. Fusing. Mozaika. Ohýbané sklo. Kombinované techniky. Lepení skel. Broušení, leštění, vrtání skla.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - spotřební elektronika - videokamery - fotoaparáty - elektrospotřebiče. Autorizovaný prodejce SONY. Člen sítě Euronics.

Tesařské práce Sádrokartonářské práce Zednické práce Klempířské práce Výroba - střechy na klíč. oprava a renovace - střechy, pokrývačské práce

Prodej, montáže českých pletiv, svařovaných sítí a průmyslových panelů, chovatelských a lesnických pletiv, sloupků a vzpěr, bran, branek a příslušenství pro instalaci různých typů oplocení.

Jan Domluvil zajišťuje mezinárodní a vnitrostátní spediční služby

Společnost ELTOP Janíček s.r.o. se specializuje na montáž a servis tepelných čerpadel.

Společnost RPH Moravian s.r.o. realizuje stavební projekty - od zemních prací, přes stavební činnost - pozemní, stavby, vodohospodářské stavby, výrobu betonářské oceli, demolici až po služby autodopravy - konkrétně převoz sypkých hmot a přeprava materiálu.

Společnost RandF Group s.r.o. se specializuje na přesné CNC obrábění.

Prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuv - ochrana očí, sluchu, hlavy a dýchacích cest - doplňky pracovních oděvů. Označování oděvů logy, potiskem. Prodej: - zdravotnický materiál.

Radek Holouš zajišťuje nákladní vnitrostátní i mezinárodní dopravu.

Jsme výhradním distributorem stříkaných izolačních materiálů společnosti Lapolla Industries pro evropský trh, nabízející kvalitní stříkanou izolaci pro interiér a exteriér.

Firma PAS Zábřeh na Moravě a. s. nabízí komplexní opravárenské služby pro osobní, užitkové i nákladní automobily. Dále se zabýváme prodejem nových a ojetých nákladních vozidel. Najdete nás ve městě Zábřeh, okres Šumperk. Autoservis, autoopravna, oprava, servis: - osobní automobily - užitkové vozy, dodávky - nákladní vozy - autoservis ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod