Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Prostějov, včetně poboček
Pediatr Tenora s.r.o. provozuje ordinaci dětského lékaře v Kostelci na Hané.

Provádíme gastroskopická a koloskopická vyšetření, polypektomii, jícnovou pH metrii a impedanci, dispenzární péči, detekce helicobacter pylori. U výkonů podáváme tišící prostředky a léky od bolesti, možnost Entonoxu (rajský plyn a kyslík).

Dětská skupina Jesle Prostějov, příspěvková organizace jsou příspěvkovou organizací statutárního města Prostějov. - péče o děti v dětské skupině - zajištění potřeb dítěte, na výchovu, rozvoj schopností, kulturních a hygienických návyků dítěte Služby: - Stálá pravidelná docházka - Docházka 92 hodin v měsíci - Hlídací služba

MUDr. Petr Stavěl - všeobecné praktické lékařství - předoperační vyšetření registrovaných klientů - pracovně-lékařské služby - EKG vyšetření registrovaných klientů - infuzní terapie registrovaných klientů - elektroterapie, magnetoterapie

Pavel Mátl provádí klempířské, zednické, pokrývačské a tesařské krytiny. Postará se i o PVC střešní krytiny včetně izolace.

Společnost VAJKOL s.r.o. je stavební firma, která se zaměřuje na rekonstrukce, modernizace a stavby bytových a nebytových prostor.

Společnost TOP-TREND shop s.r.o. prodává koupelnové vybavení, vybavení pro instalatéry, topenáře a zboží pro oblasti týkající se vody, topení, plynu a zahrady. Adresa provozovny: Floriánské nám. 206/10, 796 01 Prostějov

Poloroubenka Grimik se nachází v Držovicích nedaleko Prostějova a Plumlovské přehrady. Poloroubenka se skládá z předsíně, obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a v podkroví jsou 4 ložnice. Celková kapacita je 7 lůžek. Součástí poloroubenky je i wellness zóna s vířivkou a finskou saunou.

Společnost VIKIPAN, s.r.o. provozuje penzion a restauraci Luto v Prostějově - Krasicích. V penzionu Luto si můžete vybrat z dvoulůžkových nebo třílůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením a v restauraci si dát denní menu.

Společnost Gastro Tomida s.r.o. provozuje Motorest U kola, který se nachází na adrese Dolní 2028/105, 796 01 Prostějov. Motorest U kola poskytuje ubytování, jídlo ve výborné restauraci, pronajímá prostory a pořádá svatby, oslavy a smuteční obřady.

FREECOOLIN s.r.o. provozuje restauraci Tuning bar nedaleko centra v Prostějově. Restaurace je tematicky zaměřena na retro, automobily a tuning a vychutnat si zde můžete denní menu, burgery, steaky, sáláty a mnoho dalšího.

Jiří Kutal se zaměřuje na výrobu nábytku do všech místností domácnosti, výrobu dveří, schodů a zábradlí. Stolařství Kutal také zajistí dodávku skleněných příček, dveří různých velikostí včetně kování.

Autodílna LPG Žešov se zaměřuje na přestavby motorových vozidel na pohonné hmoty LPG a CNG. Jako autodílna se ale dokáže postarat i o osobní a užitkové vozidla všech značek. Jedná se například o výměnu olejů, karosářské práce, přípravu na STK, opravy a diagnostiku.

AUTOSERVIS-PNEUSERVIS se stará o vozidla všech typů a značek. Široká škála služeb zahrnuje například opravy brzd, podvozků, výfuků, výměnu skel, přípravu na STK a výměnu pneu.

Oblastmi služeb společnosti DAION s.r.o. jsou počítače, notebooky, zabezpečovací systémy, ERP systémy a internet a sítě. Své služby společnost poskytuje veřejnosti a školám, kterým prodává i IT zařízení, kabely a kancelářské potřeby.

Globesystem s.r.o. se zaměřuje na dodávky výpočetní techniky po kusech i ve větším množství. Společnost také umožňuje pronájem ICT a prezentační techniky a stará se i o tiskové řešení. K výběru a nákupu výpočetní techniky je možné využít e-shop.

AGRODAT Group s.r.o. poskytuje služby v oblasti účetních systémů, zpracování účetnictví nejen pro bytová družstva, vedení daňové evidence a mzdové agenty a poradí si i s programovacími pracemi a pořízením a zpracováním dat.

AZ SERVIS elektronika se zaměřuje na opravy a servis spotřební a hudební elektroniky. Společnost opravuje televize, přehrávače, herní konzole, zesilovače, elektrické kytary, počítače, notebooky a mnoho dalšího.

Společnost Dahepo PV-CZ s.r.o. se zabývá prodejem dřevěných, plastových a dřevohliníkových oken. Dodáváme kvalitní okna, která vynikají nadčasovým vzhledem a jsou odolné vůči nepříznivému počasí. Naši prodejnu můžete navštívit na adrese Zborov 2792/2 v Prostějově, kde Vám rádi poradíme a pomůžeme s výběrem. Dodávka, prodej: - dřevěná okna, ...

Maloobchod, prodej: - textil - textilní galanterie: - měkká galanterie - nitě, příze, vlna - tvrdá galanterie - knoflíky, zipy. Poradenské služby pro firmy, poradenství.

Stolařské, truhlářské práce. Výroba, prodej kuchyňské linky, stoly, vestavěné skříně, postele včetně dodávky roštů a matrací, obývací pokoje, dětské a studentské pokoje, předsíňové stěny, kancelářský nábytek, školní nábytek, stoly pod počítač..

Tomáš Žilinčík se zaměřuje na pozáruční servis mobilních zařízení různých značek.

Prodej, montáž a servis: - elektronické zabezpečovací, kamerové, přístupové a docházkové systémy Výstavba - rozvodné vedení, strukturované sítě Prodej a montáž - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny všech kapacitdodávka - telefonní přístroje - faxy - záznamníky - střední třída až po špičkové digitální zařízení a ...

Petr Zápeca se zaměřuje na prodej, montáž a servis spotřební elektroniky, servis televizí a na instalace satelitního vysílání.