Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Prodej bylinek, čajů, konopné a medoví kosmetiky, ručně dělané čokolády.

Výrova a prodej dámských a pánských pokrývek hlavy, široký doplňkový prodej fascinátorů, šátků a deštníků

Provozování hotelové budovy v resortu Bohemaland. Pronájem - ubytovací zařízení v Jeseníkách: - rekreační sruby pro 8-10 osob - hotelové apartmány pro 2-4 osoby. V areálu Bohemaland také k dispozici: - fotbalové hřiště - venkovní plavecký bazén 25x11 - tenisové kurty - beachvolejbalové hřiště - pronájem horských čtyřkolek - ...

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářské práce, nástrojářství. Obrábění kovů, kovoobrábění: - frézování - soustružení.

Soukromá základní umělecká škola poskytující výuku výtvarných oborů. Soukromá výtvarná ZUŠ. Výuka: - kresba, malba, grafika, dekorativní činnost, modelování a objektové a akční tvorby. Akreditované kurzy dalšího vdělávání pedagogických pracovník DVPP. Letní dílny.

Autoservis: -mechanické práce -karosářské práce -rovnací stolice -kompletní lakování vozidel -svařování plastů -příprava vozidel na STK. Profesionální renovace veteránů. Odtahová služba. Fakturační adresa: BEFATEAM s.r.o. Chudenická 1059/30 102 00 Praha

Práce: -autoopravna -autoservis -pneuservis -autoklempířství -zajištění STK -diagnostika vozidel -montáž tažných zařízení -výměnu autoskel.

Kamenictví. Kamenické, restaurátorské práce. Výroba: - pomníky, podstavce, krycí desky, náhrobky na jednohroby, urnové hroby i dvojhroby - hřbitovní doplňky - kamenné kuchyňské a koupelnové desky - obklady krbu - parapety a schody z kamene. Restaurování, oprava: - pískovce - starých kamenných prvků.

Autorizovaný prodejce a servis vozů Audi, Škoda, autorizovaný servis VW, prodej a výkup ojetých vozů, prodej náhradních dílů a příslušenství.

Nabízím služby domácnostem i podnikům v oblasti revizí elektrických zařízení a projektování. Provádím jen ty nejkvalitnější služby v daném oboru. Působím v oblasti okresu Jeseník. Více zde: http://www.revize-elektro-gatner.cz/

Zámečnictví. Zámečnické práce. Nástrojářství. Nástrojářské práce. Instalatérské práce. - vodoinstalatérství, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, instalace topení.

Sádrokartonářské práce, kompletní realizace podkroví. Zateplení fasád a jejich dokončení. Pokládka plovoucích podlah.

Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti. Výuka angličtiny.

Kamenná prodejná sportovního oblečení Ultimate Sports v Olomouci je oficiálním prodejce americké sportovní značky Under Armour a značky Oakley.

Nabízíme služby v oblasti CAD/CAM. 3D konstrukce, modelování, vývoj, tvorba výkresové dokumentace. CNC programování, 3D vizualizace (interier, exterier, průmyslový design). 3D tisk. Školení v softwarech HSM Works, Rhinoceros a Solidworks.

Přijďte relaxovat po svalové námaze či po pracovním stresu tou správnou formou. Užijte si masáž klasickou, havajskou, těhotenskou i manuální lifting obličeje. Prožijte pocit klidu a pohody ve Studiu Pohoda v Plaveckém areálu v Přerově.

Kosmetické služby - vizážistika - prodlužování řas - manikúra, modeláž nehtů.

Komplexní služby v oboru čerpací techniky. Zajistíme dodávku, montáž a servis čerpadel všech značek a různého typu. Ochotně přijedeme a poradíme.

Poskytujeme nezapomenutelné 40- minutové jízdy na motorce Panigale V4.

Velkoobchod: - nerezový a hutní materiál - bezešvé a svařované trubky - oblouky, ohyby, redukce, T-kusy a příruby (hlavně z nerezových ocelí).

Provádění izolací: - mosty - spodní stavby - střechy. Prodej: - izolační materiály - plyn.

Prodej, servis: - výpočetní technika, hardware - software - datové komunikace - pokladní systémy. Tvorba WWW stránek. WEB Hosting. Instalace a správa sítí LAN.