Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Instalatér - instalatérské, topenářské a plynařské práce: - montáže topení, vody a plynu v Rapotíně, tepelná čerpadla.

Nabízíme: - divokou kosmetiku, bylinné produkty z Orlických hor - inhalaci bylinek přes přístroje vaporizéry, inhalátory - vlasovou kosmetiku: šampony, vlasové vody - ošetřující a čistící prostředky - balzámy na kožené výrobky, dřevo, plast, leštěnky - Lanolin.

Svatební salon: - půjčování svatebních, společenských a dětských šatů, svatebních doplňků a pánských obleků - svatby na klíč, svatební oznámení a svatební kytice.

Výživové poradenství: - poradna - jídelníček na míru - výživa dětí - prezentace pro školy.

Máte nemovitost? Chcete ji prodat, vylepšit nebo zachránit? Pracuji jako realitní makléř, zabývám se odvlhčením budov metodou Hydropol pomocí speciálního přístroje, bez stavebních prací. A v neposlední řadě provádím sádrokartonářské práce. Prostě Cesta k lepšímu domovu!

Výroba: - dělení trubek a plechů laserem - stožáry veřejného osvětlení, stupňovité, kuželové, výškové 20-40m, se spouštěcím výložníkem, pro fotbalové stadiony a sportoviště, betonové sloupy, trakční - nerezové výrobky - ocelové konstrukce.

Reklamní agentura: - velkoplošný, digitální, ofsetový tisk - tworba webových stránek a e-shopů - pronájem reklamních ploch displejů.

Tandemové seskoky za 3000 Kč: - tandemový seskok s instruktorem, prováděný z výšky 3000 - 4000 m - tandemové seskoky provádíme na letištích Kunovice, Jaroměř, Kolín, Prostějov, Jihlava a dle požadavků po celé ČR.

Půjčovna kostýmů, masek a převleků, historických a pohádkových. Vhodné na karnevaly, maškarní bály, tématické večírky či tradiční Mikuláš, pálení čarodějnic, poslední zvonění, halloween, silvestr.

Velkoobchod a maloobchod s květinami. Rozvoz květin.

Prodej: -jízdní kola -náhradní díly a vybavení pro cyklistiku -cyklistické doplňky.

Výhradní dovozce a velkoobchod cyklistického zboží, cyklocentrum: BBB - doplňky na jízdní kola a vybavení pro cyklisty Echowell - cyklocomputery a pulsmetry Felt - jízdní kol. Pobočka: Palackého 22 Olomouc Tel.:585418156; 773020405

Sběrné suroviny, odpad, šrot: - výkup - zpracování - prodej.

Krytý plavecký bazén Mohelnice. Plavecký areál nabízí: -krytý 25m bazén -6 drah -vhodný i pro pořádání závodů -sauna -parní komory -biosolarium -masáže -občerstvení.

Firma Rastr elektro s.r.o. poskytuje opravy asynchronních motorů do výkonu 150 KW, čerpadel, speciální úpravy dle požadavků zákazníka a norem EU, expresní opravy do 48 hodin, navijár. práce. Nabízíme prodej asynchronních elektromotorů. Možnost zajištění dopravy.

Služby - fotografování a videozáznamy svateb - svatební fotograf a kameraman - hudební ozvučení svateb a večírků

Elektroslužby: - silnoproudé a slaboproudé rozvody. Zámečnické práce. Pronájem: - vysokozdvižné plošiny.

Internetový obchod, e-shop: - elektrospotřebiče - výpočetní technika, telefony - domácí potřeby - hudební nástroje - drogerie.

Výroba, vývoj, distribuce: - ekonomický systému HUNTER.

Firma Hutní materiál Fojtů Zdeněk je velkoobchod a také maloobchod, ve kterém si vyberete z širokého sortimentu hutního materiálu, železa, plechů, střešních krytin a trubek. Také provádíme řezání železa včetně dopravy materiálu. Veškeré služby poskytneme v Přerově a jeho blízkém okolí. Kvalitní hutní materiál: velkoobchod, maloobchod a ...