Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Instalatérství Řemeslo: - instalatér - topenář - plynař.

Elektromontáže, elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, klimatizace, tepelná čerpadla, podlahové topení, slaboproud, svítidla, centrální vysavače.

Výstavba inženýrských sítí: - kanalizace - plynofikace - vodovody a čistírny odpadních vod.

Prodej, eshop: - autorádia - domácí kino - navigace - gramofony - fotoaparáty - DVD přehrávače -TV - LCD/Plasma.

Společnost EURO Sol s.r.o. zajišťuje distribuci a prodej soli.

Hotel Park: - kapacita 66 lůžek - komfortní ubytování - dvou a třílůžkové pokoje i kompletně zařízené apartmány - krytý bazén a finská sauna a restaurace až pro 80 návštěvníků s venkovní terasou - v těsné blízkosti hotelu najdete hřiště pro tenis a volejbal, tělocvičnu i bowling.

Prodej - pásové brusky HAIM a příslušenství - brusné pásy

Maloobchod, prodej: - osvětlovací technika - světla, lampy - kancelářské svítidla - bytová svítidla - žárovky, baterie - venkovní a zahradní svítidla.

Stavební činnost: - stavby na klíč - opravy a rekonstrukce - fasády, zateplení fasád, obklady, dlažby - inženýrská činnost ve výstavbě - stavby rodinných domů na klíč.

Čerpací stanice - pohonné hmoty - oleje - auto, moto příslušenství

Čerpací stanice Otevírací doba: Po-Pá 06:00-19:00 So 07:00-16:00 Ne 08:00-16:00

Ve firmě CeramTec Czech Republic s.r.o. jsme experti na technické high-tech keramické materiály jako jsou například těsnící kroužky, kluzná ložiska, vodící válce, kulové ventily, speciální trysky a další. Jsme součást mezinárodní skupiny CeramTec a zabýváme se dodavatelskou a prodejní organizací v oblasti vyspělých keramických výrobků se sídlem v ...

Modernizace, opravy a výroba kolejových vozidel: - elektrické lokomotivy - motorové vozy - tramvaje - motorové lokomotivy - osobní vozy - elektrické dopravní jednotky - montážní vozy - agregáty.

Výroba, tisk : - tiskoviny - vizitky - letáky - brožury - katalogy - výroční zprávy - prospekty - pohlednice - kalendáře - hospodářské a obchodní tiskopisy - propagační materiály - digitální tisk.

Společnost AKTOS DVEŘE nabízí širokou škálu vysoce kvalitních certifikovaných interiérových a vstupních dveří včetně příslušenství.

Výroba: - feritová jádra a keramické pozistory - elektrotechnické součástky.

Výroba: - vláknocementová střešní krytina - velkoformátová vlnitá krytina.

Prodej, oprava, servis: - plastové bazény, bazénové příslušenství - zastřešení bazénů - hydromasážní vany - finské sauny, infra kabiny - samonosné zásobníkové nádrže, jímky

Společnost ROADMEDIC s.r.o. provozuje motoservis v Šumperku. Provádíme servis a opravy motocyklů většiny značek na trhu.

Internetový obchod - pneumatiky na osobní, dodávkové, offroad vozy i nákladní - pneumatiky na moto a ATV 4x4 - duše - alu disky, ocelové disky - příslušenství.

Stavební firma: - obklady - dlažby - podlahy.

Stavební práce: - zhotovení krovů, krovy - stavební tesařské díly. Řemeslnické práce: - tesařské. Zahradní pergoly, dřevěné terasy a altány.