Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Obec Velké Losiny nalezneme v Olomouckém kraji v okrese Šumperk. Leží v podhůří Hrubého Jeseníku v údolí říčky Losinky. Patří k nejstarším obcím v okrese. První zmínka o Velkých Losinách pochází již z roku 1296. Součástí obce jsou také Bukovice, Maršíkov a Žárová. Obec Velké Losiny se může také pyšnit nejstaršími termálními lázněmi na ...

-Velkoobchod -Výroba sportovních potřeb

Zámečnické práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany v té nejvyšší kvalitě Vám poskytne firma Ing. Lubomír Post. Dále také nabízím služby koordinátora staveb. Naleznete mě na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Řemeslo: - zámečník - zámečnické práce. Služby: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany ...

Pneuservis. Autoservis: - osobní a nákladní vozy - servis klimatizací - výměna oleje. Prodej: - pneumatiky - autopříslušenství.

Daňová a účetní kancelář: - vedení účetnictví - daňové poradenství - mzdová evidence.

Cyklo Sport VEGO v Olomouci se již od roku 1992 zaměřuje na prodej levných jízdních kol včetně jejich opravy a servisu. V naší prodejně si vyberete ze širokého sortimentu cyklistického vybavení pro celou rodinu - náhradní díly na kola, vozíky, oblečení pro cyklisty a nebo výživu pro sportovce. Vždy děláme vše proto, aby byli naši zákazníci nadmíru ...

Hlavním předmětem firmy Ekonstrukt je provádění staveb a stavebně dokončovacích prací včetně pokládky podlah a montáž sádrokartony. Specializujeme se především na výstavbu a rekonstrukci objektů, inženýrských sítí a komunikací. Také působíme v oboru malířství a natěračství v Olomouci a okolí. Zaměřujeme se na tyto stavební práce a stavební ...

Chemické ošetření dřeva proti dřevokaznému hmyzu a houbám: - dřevěné konstrukce - dřevěné stavby - starý nábytek. Likvidace plísní a dřevokazných hub.

Studny - renovace, čištění, opravy. Instalace čerpadel. Úpravny vody - chemické i mechanické úpravny vody.

Legendární studentský klub v Olomouci s pořádnou tradicí! Studentské akce, katederní večírky, ERASMUS party, koncerty, klubové akce a pořádné tancovačky. Hudební a taneční klub. Pořádání: - diskotéky - koncerty - kabarety.

Elektromontáže, elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Automatizace průmyslových procesů. Malé vodní elektrárny. Vývoj a výroba jednoúčelových strojů.

Moravská pohřební služba a krematorium Kanceláře: - v Šumperku na ulici Nerudova a v krematoriu - v Jeseníku v přízemí Schrothova domu - v Červené Vodě v nové smuteční síni.

Práce: - malířské-malby pokojů - natěračské-nátěry oken, dveří, zárubní, radiátorů, ocelových konstrukcí, střech, okapů - nátěry a nástřiky fasád - dekorativní interiérové nástřiky - tapetování.

Výroba a prodej: - čedičová (basaltová) vlákna - tkaniny z čedičových vláken - nehořlavé a izolační tkaniny - speciální fólie a pásky z polypropylenu.

Holičství, kadeřnictví: - pánské - dámské - dětské. Účesy: - svatební - sportovní - společenské - elegantní - praktické. Prodej: - pánská kosmetika.

Kadeřnický velkoobchod, e-shop: - kadeřnické potřeby - vlasová kosmetika.

Elektromontáže: - bytová a domovní elektroinstalace - rekonstrukce rozvodů - montáž satelitních a anténních rozvodů - veřejné osvětlení v bytových domech. Montáž, rekonstrukce, opravy a revize hromosvodů.