Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Konstrukční kancelář: - návrhy a vypracování technické dokumentace s možností kompletní výrobní realizace návrhu. Konstrukce: -konstrukční návrhy. -zpracování technických výkresů na počítači -zpracování výkresové dokumentace -konzultace technických problémů -výpočetní kapacity.

Provoz e-shopu Oázakabelek. Prodej malých, středních i velkých kabelek, psaníček, . kabelek na rameno i crossbody nebo elegantních kabelek. Dámské a pánské kožené peněženky. Pánské tašky a aktovky.

Nekuřácký penzion v Olomouci, který poskytuje ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje mají vlastní WC a koupelnu a jsou nadstandardně vybavené lednicí, varnou konvicí, fénem apod. některé pokoje mají vlastní kuchyňku. Parkování v uzavřeném areálu.

Internetový obchod s drobným elektrem. Prodej hodinek, náhradních dílů a příslušenství k mobilním telefonům, tabletům, kamerám do auta.

Prodej, e-shop: - luxusní dárkové krabičky na spodní prádlo - krabičky na víno - kartonové domečky pro děti - dárkové truhličky.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Zakázková výroba nábytku, kompletní dodávky interiérů. Bytové interiéry, komerční interiéry.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Včelařství Prodej, výkup medu: - med květový - med květový pastovaný - med smíšený - med lesní - borovicový.

Penzion – Ubytování u Antošů - ubytování v soukromí - kapacita 4 pokoje a 1 apartmán - sklípek - sauna - možnost připojení k internetu na pokojích

Pozemní a průmyslové stavby. Výstavba rodinných domů na klíč. Zateplování fasád. Rekonstrukce, modernizace. Projekční práce. Nákladní autodoprava do 12 tun.

Projekce - vodohospodářské a dopravní stavby - objekty prováděné hornickým způsobem

Příprava, řízení a dodávka: - průmyslové stavby a technologie. Služby: - projektová příprava - technické poradenství - ekonomické rozbory - projektová optimalizace - technický dozor - dodávky staveb.

Prodej - poháněné nástroje pro CNC stroje - upínací nástroje - měřidla a kalibry - obráběcí nástroje - speciální nástroje na zakázku.

Prodej: - metrické šrouby - podložky - vruty - imbusy - hřebíky, hmoždinky. Sídlo: Praha 8, Sokolovská 366/84.

Výroba, výrobce: - dámská, pánská konfekce (saka, pláště, kalhoty, sukně).

Stavební, zednické, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonstrukce domků, bytů, drobné demolice, vodařské a topenářské práce.

Společnost RAPAStav s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a tuzemskou autodopravu různými typy vozidel od dodávek po kamiony. Zajišťujeme také nadrozměrné přepravy včetně zajištění autodoprovodu a speciálních trasových povolení po celé EU. Mezi naše další činnosti patří provádění výkopových a zemních prací a práce s autojeřábem. Veškeré služby ...

Pekařství, cukrářství -Velkoobchod a maloobchod

Výroba hluboce zmraženého pečiva - určené k domácímu dopečení - kaiserky - raženky - bagety - bulky - chleby.

Prodej, servis: - náhradní díly na zemědělskou techniku - agrobazar.

Prodej: - laminátové, vinylové a dřevěné plovoucí podlahy - PVC, vinylové podlahy lepené, marmolea. Parkety. Interierové dveře Práce: - podlahářské - dodávka a montáž dveří.

Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Prodej: - voda, topení, plyn - trubky - kotle - solární panely - tepelná čerpadla. Provozovna: - Prostějov, Kotkova 21.