Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Prodej, oprava, servis, generální opravy: - pístové, šroubové kompresory ORLÍK, ČKD Žandov, FINI, ATMOS, SCHNAIDER. Oprava, servis, generální opravy: - systémů VARI - motory, převodovky sekaček DAKR - zahradní technika (kultivátory, sekačky) - náhradní díly na kompresory (ATMOS, ORLÍK, ČKD ŽANDOV, SCHNAIDER).

Připravili jsme pro Vás novou posilovnu a sál pro skupinová cvičení, ve kterém samozřejmě nechybí moderní značkové posilovací stroje a decentně oddělený prostor pro volné váhy tak, aby si zacvičili nejen ženy, ale také například senioři. Posilovna: - velká kardiozóna s více jak desítkou prémiových strojů (pásy, ellipticaly, kola) - zóna s ...

Truhlářství Dřevovýroba od návrhu po montáž: - celodřevěné balkony - alpské balkony.

Práce: - zednické, obkladačské, podlahářské, malířské. Realitní činnost.

Vodo-topo-plyn: - domovní rozvody z plastu, mědi, kovu, výměny umyvadel - výstavba plynárenských zařízení - montáže topných systémů z materiálů - klempířské, zednické, zámečnické, kominické práce.

Prodej: -chovatelské potřeby -krmiva pro psy a kočky -krmiva pro ptáky a hlodavce. E-shop, internetový obchod s chovatelskými potřebami Pobočka: Západní 27, Prostějov - 606144359.

Projekce, realizace: - fotovoltaické solární systémy.

Úprava, zakládání trávníkových ploch. Výsadba stromů, keřů, okrasných dřevin.

Prodej, e-shop: - luxusní vlasy k prodloužení.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.