Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Český výrobce nabízí sortiment na vánoce přírodní i barvené jmelí, dekorační vyřezávané výrobky jako dárek, podložky pod myslivecké trofeje, kuchyňská a servírovací prkénka, dekorace do bytu, dřevěné bedničky, luxusní krbové březové dřevo a dárkové sady. Realizujeme zakázkovou výrobu ze dřeva pro váš interiér i exteriér od A do Z.

Zemědělská výroba (rostlinná, živočišná). Služby: - autodoprava - opravárenství - gastronomie - závodní stravování - prodej čerstvého hovězího a vepřového masa, vlastních výrobků z jatek, ze sýrárny, prodej vajec a mléka.

Vzdělávací institut, spol. s.r.o. v Prostějově se zabývá pořádáním odborných kurzů a školení včetně rekvalifikací. Také provádíme komplexní služby a poradenství v požární ochraně, bezpečnosti práce a ochrany zdraví při práci. Naše služby poskytujeme nejen soukromým firmám, ale také příspěvkovým a státním organizacím. Vzdělávací institut: - ...

Služby, práce, -Autoservis -Příprava na STK včetně provedení -Certifikace na tažná zařízení -Pneuservis -Vyvažování -Rozvody.

Export, import, e-shop: - energetické nápoje CROWNS - prémiové ruské vodky - kubánský rum CANEY - ruské čaje - káva CEMATA, vermut PRIMAT.

Víme jak podnikání funguje! Snižujeme náklady - zvyšujeme zisk! Zprostředkování obchodu a služeb pro podnikatelé Slovenské a České republiky. - Pro - Biznis / Vše pro Váš biznis.

Výroba a prodej cigaretové konfekce s tradicí více něž 100 let - cigaretové papírky Vážka - cigaretové papírky privátních značek - acetatové filtry - cigaretové dutinky.

Výstavba, rekonstrukce a opravy inženýrských sítí: - plynovody a plynovodní přípojky. Stavební práce: - zemní výkopové práce za použití kolových i pásových bagrů. Developerská činnost.

Autoservis: - diagnostika a mechanické opravy všech značek, karosářské práce, pneu servis, elektroinstalace.

Nabízíme komplexní realitní služby ve spolupráci s advokátní a notářskou kanceláří. Zprostředkujeme, prodáme, pronajmeme či vykoupíme vaše byty, rodinné domy, pozemky i nebytové prostory v lokalitě Prostějov, Olomouc a jejich okolí nebo kdekoliv v České republice. Zajišťujeme advokátní úschovu, znalecké posudky, energetické štítky, daňová přiznání ...

Ve firmě Repair Center s.r.o. se vám vyškolení technici postarají o opravu a servis notebooků, LCD panelů či základních desek. Také se specializujeme na osazování DPS a to v celém Olomouckém kraji. Díky dlouholeté zkušenosti v oboru a vyspělým technologiím vám zajistíme ty nejkvalitnější služby. Provádíme profesionální opravy a servis ...

Obec Lesnice se nachází asi 5 km východně od města Zábřeh v okrese Šumperk v Olomouckém kraji. Katastr obce má rozlohu 733 ha a žije zde 653 obyvatel. První písemná zmínka o naší obci pochází z roku 1348. Život obce značně poznamenaly povodně, které postihly Lesnici v letech 1966, 1984, 1997. V naší obci je vybudován obecní vodovod, splašková ...

Komínové systémy EFFE DUE Bourací práce Stavba, rekonstrukce - garáže. Obklady - dlažby. Stavba, rekonstrukce - domy - byty.

Výroba, montáž: - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - plastová okna, dveře - protipožární dveře - eurookna - interiérové dveře. Okna a dveře včetně příslušenství: - okenice - síťky proti hmyzu - parapety - žaluzie - clony - markýzy - bezpečnostní folie - další příslušenství Montáž, demontáž a zednické ...

Relaxační centrum. Služby: - solná jeskyně - finská sauna - relaxační masážní bazén, vířivka - vertikální turbosolárium - masérské - fyzioterapeutické masáže. Hospůdka Na hřišti. Pivnice.

Práce: -tesařské. Výroba, stavba: -dřevěné: -altány, pergoly. -zahradní chatky. -bednění. -dřevěné obklady.

Výroba a prodej - PET láhve o objemu 0, 3 - 2, 0l pro uzávěr závitový, narážecí a korunkový

Komplexní řízení a správa pohledávek -mimosoudní řešení a exekuční hromadná správa -vymáhání soudní cestou -mezinárodní inkaso pohledávek -odkup pohledávek -veřejné dražby. -služby v oblasti vymáhání pohledávek.

Zednictví Zámečnictví, nástrojářství Malířství, lakýrnictví, natěračství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Vodoinstalatérství, topenářství Klempířství a oprava karoserií Izolatérství Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Výroba, ...

Průmyslová chemie pro technologie, opravy a udržování: - odmašťování a čištění - mazání - lepidla.

Výroba, dodávka: - válečky, prvky dopravníků - akumulačních dopravních systémů - systémů skladovacích - těžké nosné válečky, nosné válečky pásových dopravníků - bubnové motory - hnací bubny - brzdící nosné válečky - dopravní kladičky a další.