Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Služby: - účetnictví - daňové poradenství - audit

Firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově se již od roku 1993 zabývá výrobou obalového materiálu všech druhů a to v různých provedeních a rozměrech. Na našem e-shopu si vyberete zipové sáčky nebo sáčky s lepící páskou a také tašky s reklamním potiskem či bez potisku. Jsme schopni realizovat menší i velké zakázky vynikající kvality.

Prodejna s přírodními produkty pro psy a kočky bez chemické konzervace. Prodej krmení - syrová strava ve stylu BARF, výživových doplňků, příloh a zdravých olejů.

Služby v energetice, stavební, montážní a zámečnické práce.

Společnost Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcem a dodavatelem drátěných dopravních pásů a pletiv v České Republice.Pásy vyrábíme z nízkouhlíkových, uhlíkových, korozivzdorných a žáruvzdorných drátů a jsou vhodné pro všechna průmyslová odvětví. Sídlíme ve městě Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konstrukce, výroba, ...

Termické odlakování, odstranění barvy z kovů.

Zdeněk Franc je svatební a rodinný fotograf

Internetový obchod, akázková výroba - batikované oblečení trička, mikiny, šály

Firma Ivo Filip provádí veškeré práce v oboru voda, topení a plyn, včetně revize plynoinstalací. Dále provozujeme prodejnu se širokým sortimentem instalatérského materiálu, sanitární keramiky i krbových kamen. Najdete nás v Litovli na ulici Nasobůrská. Maloobchodní prodejna, prodej: - vodoinstalační materiál - domácí vodárny, čerpadla - ...

Hubení hlodavců, e-shop: - výroba pastí, klecí, zahradní nářadíčko, lopatek, vidliček - jedy k hubení hlodavců - jedy k hubení hmyzu a škůdců.

Provádí: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - práce vysokozdvižnou plošinou - jeřábnické práce - práce pod napětím do 1000 V - výkopové práce. Velkoobchod, maloobchod, revize, projekce: -Zábřeh, Na Nové, 789 01 tel.:583418280, fax:583418279 mobil:737249308 -elektromateriál. Divize: -Zábřeh, Havlíčkova ...

Inženýrská kancelář Honig engeneering se sídlem v Lipince v okrese Olomouc se orientuje na projekční práce v průmyslové a energetické oblasti a dále na teplárenská zařízení, měření a regegulaci. Dále se zabýváme strojní technologií, kogeneračními jednotkami, obnovitelnými zdroji, bioelektrárnami, bioelektrárnami a bioteplárnami a v neposlední ...

Specializovaný prodejce stavebních strojů. Prodej stavebních a zemních strojů, jejich opravy a prodej náhradních dílů. Provoz půjčovny strojů a provádí školení strojníků v souladu s vyhláškou 77/65Sb. Výhradní zástupce firmy YANMAR v ČR.

Výroba farmaceutických výrobků a přípravků.

Stavební firma, výstavba na klíč: -stavby občanské -stavby bytové -stavby průmyslové -novostavby -rekonstrukce -adaptace.

HOTEL PRACHÁRNA, s.r.o. v Olomouci nabízí celoroční pohodlné ubytování 41 komfortních pokojů, pořádání svateb a firemních školení. Ideální dopravní dostupnost a velké parkoviště. Ubytování zajišťujeme celkem ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích, dále jsou k dispozici salonky s kapacitou od 10 do 80 osob, příjemné vnitřní i venkovní prostory ...

Můžeme nabídnout kompletní dodávku podlah. Provádíme pokládku podlah téměř všech typů dle požadavků zákazníka.V rámci kompletního servisu poskytujeme zdarma poradenství, zaměření a zpracování cenové nabídky.

Prodej, montáž, servis: - váhy - váhy vestavěné, pro obchod a tržnice, pro kuchyně a sklady, zlatnické a laboratorní, jeřábové a závěsné. Výroba: - mostní, silniční, automobilové váhy.

Prodej: - ložiska a příslušenství - gufera, O kroužky - klínové řemeny - nářadí, nástroje - spojovací a hutní materiál - Loctite - hadice - brusivo - výroba hydraulických hadic - svařovací materiál - pojezdová kola.

PM Sped s.r.o. je česká přepravní společnost zabývající se mezinárodní a vnitrostátní autodopravou s hlavní specializací na území České Republiky a Maďarska.

Výroba: - kachlová kamna - sporákové kování pro kachlová kamna-5 typů - doplňky pro kachlová kamna - litinová, skleněná a krbová dvířka - stolové kachlové sporáky.

Lenka Komárková provozuje krátkodobý pronájem levných nekuřáckých pokojů.

Firma zajišťuje catering pro oslavy, firemní akce, svatby, příprava cateringu se specifickým stylem stravování - vegetariánský, veganský, low carb, sugar free, bezlepkový a bezlaktozový.

SEO specialista a konzultant s přesahy do PPC, tvorby webů a copywritingu. Zvýším viditelnost vašeho webu a jeho návštěvnost.