Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí ...

Autobazar: - výkup všech vozidel, leasing, úvěr, komisní prodej, protiúčet, pojištění, prodej nových náhradních dílů, dovoz vozidel na objednávku.

Vedení - účetnictví - daňové evidence.

Tiskárna: - potisk téměř všeho - sítotisk na PE, textilií, samolepek, atd. - tamponový tisk - rotační sítotisk.

Prodej veškerých náhradních dílů a olejů na osobní automobily. - autodíly - brzdy - tlumiče pérování - výfuky - homokinetické klouby - oleje - filtry - rozvody - ramena - a mnoho dalších dílů MEYLE, SWAG, CASTROL, FORD, VALEO, BREMBO, BOSCH, ELF, TOTAL, DENSO, DELPHI, GM, LEMFÖRDER, BILSTEIN a mnoho dalších značek.

Dopravní služby: - expresní přeprava - objemná přeprava - velkoobjemová přeprava do 25t - frigo přepravy mrazícími návěsy - kontejnerová doprava - sběrná služba - skladování zboží.

Prodej: - reklamní bonbony, lízátka, komprimáty a boxy, želatina, čokoláda, žvýkačky, nápoje. Rekreační středisko u Bílého koně. spolek PONÍK zs, hrajeme si s dětmi

Poradenství v oblast úspor tepelné energie. Průmyslové armatury, vytápěcí jednotky, plynové infrazářiče, komíny. Topenářské práce. Tenisový trenér - výuka tenisu.

Výroba, prodej: - pořez dřeva - listnaté řezivo - stavební řezivo - nábytkové přířezy

Velkoobchod vlasové bižuterie HAIR: - spony - skřipce - gumičky - čelenky - prolamovačky - hřebeny - pinety - ozdoby do vlasů.

Autoškola - výcvik skupin AM, A1, A2, A, B - školení řidiči, referenti - kondiční jízdy.

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových ...

Zahradní architektura, ruční výroba: - zahradní fontány a kašny - sochy a jezírka - renovace fontán - oprava kašen. Umělecká tvorba a videoprodukce, reklamní videa a grafická uprava filmu Restaurování, čištění oprava pískovce a schodů Sochy a plastiky: - kamenné sochy - pískovcové sochy - umělecké sochy - umělecké dekorace.

Informační systém QI, ekonomický systém DUEL, docházkový a přístupový systém ALVENO, služby HARDWARE.

Maloobchod, opravy, servis: - kočárky, autosedačky, dětské zboží a veškeré doplňky. Prodej: - kočárky autosedačky - dětské zboží, - ohrádky, postýlky - ostatní doplňky. Opravy a úpravy: - kabelky, batohy, tašky cestovní, kufry - oděvy, prádlo, ostatní. Zakázkové šití: - ložní povlečení, oděvy, ostatní. - drukování.

Biorezonance Olomouc: - odvykání kouření - celková zdravotní diagnostika organismu - odhalení příčin onemocnění - frekvenční terapie - regenerace a detoxikace organismu - obnova funkcí orgánů.

Soudní znalec v oboru ekonomika, ceny a odhady nemovitostí znalecké posudky nemovitostí odhadce pro banky : stanovení ceny obvyklé (tržní ocenění)

Knihkupectví - prodejní doba po - pá 8 - 12, 12.30 - 17 hod., so 8 - 12 hod. - devocionálie, křestní svíce, křestní roušky - mešní víno, hostie - pohlednice, záložky - křížky, medailky, růžence, klíčenky - stolní kalendáře, liturgické kalendáře - liturgické knihy, žaltáře - křesťanská literatura - pedagogická a odborná literatura - ...

Základní škola 1. - 9. ročník s ŠVP S Výpočetní technikou učení je hrou zaměřeným na využití ICT ve výuce. Ve škole je 9 běžných tříd a 9 tříd zřízených pro žáky s SVP. MŠ má 3 běžné třídy a 1 třídu zřízenou pro žáky s logopedickými problémy.

Revize elektrické instalace a hromosvodů.