Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Dekorativní stěrky a malířství v Olomouci. Poradenství s výběrem stěrek a baerv na vzorkovně. Prodej tapet, tapetářské práce. Malířské a natěračské práce.

Planička TOOLS s.r.o. se specializuje na výrobu rotačních obráběcích nástrojů a na jejich ostření a povlakování.

Servis a revize svářecích zařízení, elektroinstalace, revize elektrospotřebičů, poruchová služba.

Kompletní lešenářské práce: - montáž, demontáž lešení - pronájem lešení závěsného, fasádního nebo atypického lešení

POSP Invest s.r.o. se zaměřuje na prodej automatických líhní na drůbež, kurníků a lisů na ovoce.

ŠNYT Primka s.r.o. provozuje restauraci s rozvozem a možností pořádání oslav a večírků.

Ing. Ladislav Štercl se zaměřuje na výrobu různých druhů kol a tříkolek - jedná se například o lehokola, handbiky a mnoho dalšího.

Michaela Chmelo Kolářová se zaměřuje na kosmetické a vizážistické služby, modeláž nehtů a manikúru, maserské služby a kadeřnictví.

Dentinela s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci a provádí také dentální hygienu.

Martin Mišo se zaměřuje na fotografování - svatby, rodiny, portréty a mnoho dalšího.

Luxury finance s.r.o. se zaměřuje na poskytování úvěrů, hypoték, zprostředkování stavebního spoření, pojištění a finanční poradneství.

Společnost RPSC ideas s.r.o. provádí konzultační a poradenské služby pro všechny oblasti komunikace. Návrh, vývoj a produkce obsahu pro všechny komunikační kanály. Komplexní služby pro čerpání financí ze strukturálních fondů EU.

Společnost Autoservis Uhlík se postará o servis vozidel všech značek. Mezi naše činnosti se řadí oprava motorů, brzd, převodovek, výměna olejů, přezouvání kol, karosářská práce, kontrola před STK a ruční mytí.

Výroba a opravy sériově zhotovovaných - protéz, - trupových ortéz, - končetinových ortéz, - měkkých bandáží -Výroba zdravotnických prostředků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

E - shop - didaktické a učební pomůcky pro školy a školky

Firma prodává kvalitní hliníkové pergoly české výroby. Za nejvýhodnější cenu na trhy také dodává hliníkové ploty, garážová stání, zahradní altány, přístřešky, zastínění. Zdarma zpracujeme nezávaznou cenovou nabídku.

Nabízíme široký sortiment vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy, volný čas atd...

Jsme výrobci horkých koupacích sudů. Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou, která je ověřena spokojenými klienty. Spolupracujeme s velkým množstvím firem a soukromých subjektů v rámci Evropy, kteří jsou spokojeni s naší prací. Všechny koupací sudy jsou vyráběny rukama specialistů a zároveň při výrobě koupacích sudů používáme nové moderní ...

Společnost SKI - MAX CZECH, s.r.o. je jedna z největších a nejdéle podnikajících rodinných firem v lyžařském průmyslu v České republice a na Slovensku. Klientům nabízíme širokou nabídku služeb a velký výběr rozmanitého sortimentu lyžařského vybavení prostřednictvím kamenné prodejny SKIMAX STORE, nebo prostřednictvím našeho velkého e-shopu, VIP ...

Stavební firma v Olomouci MKA Service s.r.o. má v oblasti stavebnictví již dlouholeté zkušenosti - zajistí vám široké možnosti stavebních prací od prodeje, montáže a výměny plastových oken a dveří, žaluzií, rolet a garážových vrat až po komplexní revitalizaci panelových domů. Firma MKA Service s.r.o. je registrována v seznamu odborných ...

Společnost Vzdělávací centrum transperfect s.r.o. zajišťuje výuku cizích jakyzů.

Vlastimil Ambroz zajišťuje pilařskou výrobu.

Činnost: - návrh, projekce interiérů - projekce budov - studie staveb.

Společnost RONATECH, s.r.o. zajišťuje výrobu granulátů a plastové drtě, výkup plastů z průmyslového odpadu.