Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Elektro Olomouc je dodavatel osvětlení, elektrických topných systému a elektroinstalací.

Společnost zajišťuje výrobu závěsných a kotvících prvků určené k montáži sádrokartonů. Nástrojárna: - soustružení, frézování, broušení, elektroerozní obrábění - výroba nástrojů.

Distributor technologie flock ve střední Evropě: - ruční flockovací zařízení, flockovací komory - výplňová polypropylenová vlákna pro stavebnictví.

Zemní a výkopové práce, Sdružení Bartoš, Suchý-Olomouc. Zemní a výkopové práce: -3x UNC -3x traktorbagr -1x kolový otočný bagr, 19 tun.+bourací kladivo Furukava. Autodoprava Tatra 815.

Allianz pojišťovna. Pojištění: - podnikatelských rizik - motorových vozidel - ušlého výdělku - životní, úrazové - mladé rodiny - léčebných výloh v zahraničí - majetku občanů - penzijní připojištění - stavební spoření.

Úhledné hanácké město Kojetín leží na pravém břehu řeky Moravy. Vzniklo při cestě Olomouc - Kroměříž. Leží na důležité dopravní křižovatce, železniční trať mezi Přerovem a Brnem existuje již více než 130 let a trať Kojetín - Ostrava přes 110 let. Město leží cca 20km od Přerova. O počátcích Kojetína historické prameny mlčí. Pověsti kladou jeho ...

Stanap realizuje rekonstrukce a opravy staveb, včetně bouracích a demoličních prací, demontáž staveb a jejich součástí, malby a nátěry včetně výškových prací.

Společnost Bludspeed s.r.o. realizuje komplexní silniční nákladní dopravu.

Společnost FIALA Komplet s.r.o. zajišťuje širokou škálu služeb - renovace a nátěry střech, čištění střech a fasád, ošetření krovů renovace a nátěry fasád, čištění dlažeb, sádrokartonářské a natěračské práce.

Společnost Michal Kurfürst - Termo Fasády je mistrem ve světě stavebních prací a svým zákazníkům nabízí širokou škálu služeb. Od rekonstrukcí bytů a bytových jader v panelových domech, přes pokládku plovoucích podlah, dlažeb a obkladů, až po sádrokartonářské práce, Michal Kurfürst - Termo Fasády znamená kvalitu a spolehlivost. S moderními ...

Provádíme montáže podlah z lamina, dřeva, vinylu i kobercových čtverců, koberce, pvc, renovace parket, samonivelační stěrky, montáže osb desek, montáže venkovních teras s exotického dřeva i dřevoplastu, montáže interierových dveří.

Levandulová kavárna v Zábřehu: Kde Chuť Kávy Se Snoubí S Vůní Levandule. V centru města Zábřeh naleznete místo, kde se setkávají milovníci kávy, levandule a vína a to je naše kavárna. Co dělá naši kavárnu tak jedinečnou? Přečtěte si několik důvodů, proč byste měli navštívit tento útulný koutek: Netradiční chuť kávy: Naše kavárna nabízí ...

Hledáte odborníka na prodej univerzálních zahradnických potřeb a specializované elektroniky? Potom je pro vás tím pravým řešením firma BLOOM DIAMON s.r.o. - GrouwShop. Již od svého založení v roce 2010 se specializujeme na univerzálních zahradnických potřeb a specializované elektroniky pro různé segmenty zákazníků od jednotlivců až po velké ...

STK a měření emisí pro nákladní automobily, traktory a autobusy. Zajišťujeme také přípravu vozů na technické kontroly a prohlídky.

Krátkodobé zapůjčení i dlouhodobý pronájem osobních a vícemístných aut za velmi příznivé ceny zajišťuje v Olomouci autopůjčovna AutoPro Martin Zeman. Užijte si jízdu v tuzemsku i do zahraničí s našimi vozy s havarijním pojištěním bez starostí i skrytých poplatků.

Sportovní a zábavní centrum v Olomouci. pořádání tanečních kurzů a workshopů. prostory pro firemní akce a rodinné sešlosti. Bowlingová dráha, dva kurty na squasch i stolní tenis.

Robert Žajgla se specializuje na poskytování komplexních instalatérských služeb pro domácnosti i firmy. Zajišťujeme montáž nových vodovodních rozvodů, opravy netěsností a výměnu starých trubek. Instalujeme a servisujeme topné systémy, včetně kotlů, radiátorů a podlahového vytápění. Poskytujeme čištění a opravy kanalizačních potrubí, ...

Internetový prodej bakterií pro domácnost a zahradu. Bakterie pro úpravy vody v jezírkách, na děšťovou vodu a rybnících, bakterie na zahradu a do půdy, bakterie pro septiky a jímky.

Firma staví zděné rodinné domy na klíč. Stavba typizovaných domů, individuální přístup ke každému zákazníkovi. Realizace bungalovů, klasických i moderních domů.

Autorizovaný prodej, servis, půjčovna: - stavební stroje - diamantové kotouče, stolové pily - řezače spár NORTON Clipper - vibrační pěchy a desky Atlas Copco DYNAPAC - elektrocentrály - ATS záložní zdroje HONDA, MEDVED - mobilní kompresory a generátory Atlas Copco - kladiva Milwaukee KANGO - rozbrušovací pily a jádrové vrtání Husqvarna - ...

Dřevostavby. Roubenky. Mobilní dřevodomky. Prodejce ručního nářadí Mafell.

Zdené domy. Dřevostavby, nízkoenergetické domy. Montované haly. Základové desky. Přestavby, rekonstrukce.

E-shop se sortimentem kol, komponentů, doplňků a oblečení především pro MTB enduro, sjezd, freeride, cross country.

Firma se zabývá výstavbou zdravého a udržitelného bydlení. realizace modulárních staveb, ale i projektovou výstavbou. Staví bytové i rodinné domy.

Výroba a vývoj elektronických brzd pro inline brusle.