Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Miroslav Skokanič provozuje tetovací studio.

Tomáš Dobrý, s.r.o. se zaměřuje na ekonomické, finanční a úvěrové poradenství.

TT Green life s.r.o. se zaměřuje na instalaci fotovoltaických elektráren a dodávku nabíjecích stanic pro automobily.

Úklidové práce: - pravidelný i jednorázový úklid domácností, úklid firem, podniků.

Provádíme zateplení budov a panelových domů, čištění řas a plísní ze zateplených fasád, ochranné nátěry, antigraffiti. Mícháme probarvené omítky a barvy. Prodáváme sanace zdiva, fasádní nátěry KEIM a systémy i produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

AB Centre s.r.o. Olomouc Reklamní společnost: -megaboardy, billboardy, bigboardy -textil pro volný čas -reklamní předměty-3000 druhů -sítotisk, tampontisk -reklamní štíty.

Výroba: -automatické balící stroje potravin -nerezové transportní dopravníky. Výhradní zastoupení dánského výrobce automatických vah NEWTEC. Prodej: -balící stroje pro všechny typy balení potravin.

Stěhování: byty, rodinné domy, kanceláře, firmy, těžká břemena, klavíry, trezory, sochy, obrazy, starožitnosti, stroje a zařízení. Vyklízení nemovitostí, likvidace komunálního odpadu, skartace Kontejnerová doprava. Autodoprava do 3, 5t celá ČR + státy EU. Půjčovna užitkových vozidel do 3, 5t.

Satria Prodej, montáž, servis: - antény a satelity - české programy ze satelitu, UPC Direct - modelářské potřeby - akumulátory, nabíječe - obaly, stojánky na tablety.

Insect Boilies má v sortimemntu exkluzivní boilies z cvrččí moučky.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dveře

Personální poradenství a osobní rozvoj: - personální společnost, jejíž business core je nábor a výběr vhodných zaměstnanců pro různé typy společností, zaměřujeme se především na pozice středního a vyššího managementu.

Alfapumpy Výroba, dodávka, servis, prodej: - ponorná čerpadla - kalová čerpadla - domácí vodárny - čerpadla pro domácnost - drtiče odpadů - Waste:Master.

Montáž - veřejné osvětlení Veškeré elektroinstalační práce do 1000V - revize - poruchová služba NON - STOP Revize - veřejné osvětlení - hromosvody

Prodej, servis, opravy, repase, renovace: - automobily VW Brouk. Prodej: - náhradní díly na VW Brouk - VW bus T2 - VW typ3 - Karmann Ghia - Buggy, Baja, Trike.

Provozujeme centrum plastické chirurgie v Olomouci. Provádíme plastické operace prsou, břicha, očních víček i obličeje. Nabízíme také zákroky regenerační a rekonstrukční plastické chirurgie.

Prodej: - počítače a příslušenství - notebooky a příslušenství, brašny - komponenty do počítačů - tiskárny, scannery, kopírky - tonery. Nabízíme: - opravy počítačů - čistění tiskáren.

Prodej, výkup: -telefony. Servis: -záruční -pozáruční. Odblokování. Příslušenství CPA, Hama. Aktivace Go, Twist, Oskarta. Montáž hands free sad. Prodej kupónů. Poradenství.

Prodej, záruční i pozáruční servis: -telekomunikační technika -mobilní telefony a příslušenství -montáže hands free sad do vozů. - montáže gps O2 Car control, Sherlog trace, ONI system - opravy mobilů - certifikovaný partner Parrot - školení Android, iPhone/itunes, Windows mobile. - Samsung, Huawei, Honor, iPhone, Nokia - Secar ...

Velkoobchod: -hračky, společenské hry -sportovní zboží -papír, papírenské výrobky -drogerie.

Hotel Solitaire je moderní a pohodlný hotel, který se nachází v klidné a malebné obci Kocourovec, nedaleko Olomouce. Hotel nabízí ubytování v prostorných a vkusně zařízených pokojích, které jsou vybaveny soukromou koupelnou a satelitní televizí. Hosté mohou využít bezplatné Wi-Fi připojení a parkování na místě pro osobní a nákladní ...

Společnost Jakub Vlček se specializuje na provádění výkopových prací pásovým rýpadlem Kubota a smykovým nakladačem Locust. Realizujeme výkopy přípojek, inženýrských sítí na klíč, základů pro rodinné domy a jiné budovy, skrývek pro bazény, chodníky, přípravy pro pokládku zámkové dlažby a mnoho dalšího. Práce: - zemní a výkopové - výkopy ...