Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Prodej autodiagnostické techniky, přístrojů a vybavení SME. Školící středisko. Servisní škola autodiagnostiky. Poradenská činnost v oblasti emisí a autodiagnostiky. Agentura Ageum: - nahrávací studio - zvuková a světelná technika Autoservis: - měření emisí - STK traktorů - autodiagnostika - klimatizace - dekarbonizace motorů - ...

Firma Kolora Olomouc provádí čištění a nátěry střech a fasád v Olomouci.

PESTANCZ AUTO s.r.o. je společnost specializující se na mezinárodní i vnitrostátní přepravu a spedici.

Prodejce, oprava: skupina Daimler AG pro značku Mercedes-Benz, smart a Mitsubishi Fuso Canter. Servis vozů Chrysler, JEEP, Dodge, -prodej nových vozidel všech kategorií-osobní automobily, užitkové vozy, tahače -prodej náhradních dílů -prodej autodoplňků - leasing.

Instalace fotovoltaických elektráren na klíč. Instalace tepelných čerpadel, FVE pro rodinné domy i firmy. FVE pro seniory.

ZELTNER s.r.o. se zaměřuje na prodej dámské, pánské a dětské obuvi, kožené galanterie a punčochového zboží.

Pronájem: - strojního zařízení určeného k drcení a třídění přírodních materiálů, stavebních odpadů a dalších separátů. Máme letité zkušenosti s drcením a tříděním materiálů a jeho opětovného použití ve stavebnictví - drcení a třídění materiálu.

Zabývám se návrhy komerčních a privátních interiérů. Zajištujií realizací, poradenství a podporu klientů.

Firma se zabývá dodávkou výběrové zeleniny, ovoce a bio bylinek z celého světa v nejlepší čerstvosti a kvalitě koncovým zákazníkům. Prodej sezónní ovoce a zeleniny od místních pěstitelů.

Firma se zabývá prodejem, instalací a servisem teplených čerpadel. Zajistí montáž solárních panelů pro ohřev vody, instalaci a servis podlahového topení.

Profesionální výškové práce v České a Slovenské republice. Firma provádí nátěry stožárových konstrukcí, přípravné práce a čištění stožárů. Montáže, revize a kontroly na stožárech všech napětí.

Internetový obchod s obuví. Prodej moderních i klasických dřeváků na léto i celoroční nošení. Široký výběr dřeváků v kombinaci s kůží pro muže, ženy i děti.

Potiskol se věnuje potisku textilu, reklamních předmětů a obalových materiálů. Vyrábí fotoobrazy na plátně a zajistí realizaci tiskovina brožur.

Internetový obchod s brýlemi. Prodej brýlí na čtení, brýlí na počítač i sportovní brýle pro děti i dospělé.

Prodej pepře z rodinné farmy z horského údolí provincie Kampot. Na e-shopu CMpepper. Na výběr máme kampotský pepř bílý, červený, černý i zelený čerstvý a sušený.

Internetový obchod s měřícími přístroji, zdroji, nabíječkami, měniči, nářadí pájení apod.

Deratizační firma, která působí po celé Moravě. Hubí veškerý hmyz, myši, potkany, krysy a vyháníme kuny. Likvidace vosích hnízd.

Zámečnická pohotovost v Olomouci. Firma se zabývá nouzovým otevíráním zámků, zabouchnutých dveří, uzamčených vozidel, dveří, řeším ztrátu klíčů od zámků. Příjezd 20-60 minut od nahlášení.

Firma provádí výškové práce zejména Olomoucku, ale také v rámci celého JM kraje. Zajistí rizikové kácení a ořez stromů, mytí oken, instalace zábran proti ptactvu, opravy střech a okapů, demolice, nátěry střech a fasád.

Firma se zabývá prodejem úklidové chemie, papírového servisu, vybavení na uklízení, mýdel a krémů. Poskytuje úklidové služby - jednorázové i pravidelné úklidy.

Nově zrekonstruovaný hotel jen pár minut jízdy od centra moravské metropole Olomouc. Ubytování v klimatizovaných hotelových pokojích, restaurace Restinn', jednací prostory a dostatečné parkovací kapacity. Vysokorychlostní připojení na Wi-Fi v celém hotelu zdarma.

Firma se zabývá prodejem a pronájmem vakuových přísavek a manipulátorů pro pohodlnou pokládku dlažby, betonu a dalších prvků.

Obec Pěnčín (okres Prostějov) leží 15 km severozápadně od Prostějova. Výměra obce: 532, 03 ha. V roce 2001 čítá obec 271 domů. Kromě sboru dobrovolných hasičů je aktivní myslivecká společnost Hubert Pěnčín a rybářská společnost - Místní organizace Moravského rybářského svazu Konice Místní skupina Pěnčín. V obci je letiště pro ultralighty, ...

Servis elektrokoloběžek značek Xiaomi, Kaabo, Ninebot, Sencor, Techlife a další.