Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Okresní archiv. Je vnitřní organizační jednotkou Zemského archivu v Opavě. Archivnictví. Spisové služby. Evidence archiválií. Specializovaná knihovna pro obor archivnictví, spisové služby a regionální historie.

Obec Horní Moštěnice se nachází v okrese Přerov a protéká jí řeka Moštěnka. Je položena v nadmořské výšce 216 m n. m. a její rozloha činí 981 hektarů. První zmínky o obci pochází z roku 1131. V současné době mají Horní Moštěnice 1 697 stálých obyvatel. Obecní vybavenost: - obecní úřad - zdravotní středisko (praktický, dětský a zubní lékař) - ...

Pohřební služba Quickroad s.r.o. Hranice zajistí důstojné poslední rozloučení s Vašimi nejbližšími. Máme bohaté zkušenosti a můžeme Vám zaručit profesionální služby na vysoké úrovni i v těchto těžkých chvílích. Naši kancelář najdete v Hranicích na Hřbitovní ulici. Pohřební služba: - převoz zesnulých v rámci celé EU - civilní, církevní ...

Internetový obchod se zaměřením na cyklistiku. Prodej kol, elektrokol a příslušenství pro cyklistiku. Prodej značkového oblečení a doplňků.

Prodej: - kožené oděvy, usně.

Stavební činnost: - výstavba průmyslových hal - zakládání staveb - komunikace - demolice - monolitické konstrukce - inženýrské sítě - rekonstrukce a výstavba mostů - víceúčelové hřiště - vodní hospodářství.

Výroba odlehčených polystyren-betonových tvarovek

Obec Šišma se nachází v mírně zvlněném kraji porostlém lesy, mezi Lipníkem a Dřevohosticemi v okrese Přerov. V současné době zde žije 205 občanů a obec je součástí mikroregionu Záhoří-Helfštýn. První písemná zmínka o obci s netradičním jménem pochází z roku 1348, která dokládá, že zde stávala tvrz, na ní sídlili dva bratři, Beneš a Dobeš ze ...

Maloobchod, prodej: - náhradní díly na osobní a dodávková vozidla - motocykly, skútry, elektrokola. E-shop a servis motocyklů. STK kontroly.

Zdravotní pojišťovna. Zelená linka 800 213 213, nonstop provoz. Pondělí 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00 Úterý zavřeno Středa 8.00 - 12.00 13.00 - 17.00 Čtvrtek zavřeno Pátek zavřeno

Zdravotní pojišťovna. Zelená linka 800 213 213, nonstop provoz. Pondělí zavřeno Úterý 8.00 - 12.00 13.00 - 15.30 Středa zavřeno Čtvrtek zavřeno Pátek neúřední den

Firma Martin Olivík provádí veškeré stavební práce. Mezi naše činnosti patří výstavba rodinných domů, rekonstrukce budov, zateplování fasád, půdní vestavby i pokládka zámkové dlažby. Sídlíme v obci Radkovy, okres Přerov. Stavební firma, provádíme: - zednické práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov, domů, bytů, ...

Dřevoprodej, interiéry: - hoblované dřevo - nábytkové hrany - nábytkové kování - řezivo - stavební kování - stavebně truhlářské výrobky - elektrospotřebiče. Služby: -likvidace dřevního odpadu -rozvoz -montážní práce.

Servis, oprava: - revize elektroinstalace NN / VN bez omezení - hromosvody, jímací soustavy bez omezení - nebezpečí výbuchu - elektrické spotřebiče, všechny druhy - ruční nářadí - kancelářská a výpočetní technika - lékařské přístroje - automatická evidence periody revizí - automatizace.

Výroba, distribuce, prodej: - sýry, (polotvrdé přírodní, pařené, střívkové tavené, roztíratelné) - ovčí, zrající sýry - brynza - zahuštěné slazené krémy - termizované tvarohové krémy - sýrové speciality.

Pneuservis, autoservis: - brzdový systém - tlumiče - výfukový systém - klimatizace - čištění vozidel - výměna baterií.

Pronájem: - pásové pracovní plošiny - pásové mini jeřáby - mini rypadla - přívěsy.

Maloobchod, prodej: - audio, video technika - elektronika, domácí elektrospotřebiče, spotřebiče, televize, rádia - autorádia - mobilní telefony - sklo, porcelán, keramika.

Oprava, servis: - agregáty - paletové vozíky. Technické prohlídky. Půjčovna: - vozíky. Prodej: - nové vozíky - použité vozíky - plošinové elektrické vozíky.

Poskytovatel připojení k internetu v oblastech Dobrčice, Ivaň, Kozlovice, Lobodice, Oplocany, Polkovice, Tovačov, Újezdec a Uhřičice (Olomoucký kraj).

Výroba, dodávka, montáž technologického zařízení ve vodohospodářských odvětvích, dále v oblasti zpracovatelského a chemického průmyslu, teplárenství, energetiky. Dodávka a montáž bazenových technologií.

Zakázkové kovoobrábění, zejména frézování na CNC frézkách a na klasických soustruzích. Zajistíme kusovou i sériovou výrobu.

Prodej, oprava, servis: - chladničky - mrazničky - ledničky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.