Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Prostějov, včetně poboček
Stavby, stavební činnost: - realizace staveb - rekonstrukce objektů - bytová výstavba - průmyslové stavby. Pobočka Praha: - adresa: Na Vypichu 1214/12, 162 00 Praha 6 - Břevnov - tel. 602 544 402. Pobočka Ostrava: - adresa: Stanislavského 356, 721 00 Ostrava-Svinov - tel. 596 967 983.

Služby - spedice - soukromé vytěžování kamionů.

Prodej - spotřební materiál do tiskáren a kopírovacích strojů - inkousty - tonery - papíry - plnící sady.

Služby - autoservis - pneuservis - autodiagnostika elektronických řídících jednotek - geometrie, měření a seřízení podvozku automobilů - montáž tažných zařízení.

Truhlářství. Výroba - vrata - okna - schody - nábytek z masivu.

Služby - akreditovaná zkušební laboratoř.

Truhlářství. Výroba - nábytek z masivu - skříně - kuchyňský nábytek - zahradní nábytek.

Středisko Dřevnovice. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků.

Výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků, elektrospotřebičů, bílé techniky, kabelů z hliníku a mědi.

Autoservis: - opravy veškerých tuzemských i zahraničních automobilů - geometrie nápravy - měření tlumičů - výroba brzdových trubek - seřízení světel - výměna motorových olejů - přípravy vozidel na STK. Prodej: - náhradní díly - tuningové díly.

Maloobchod: - zdravotnické potřeby - inkontinentní pomůcky /vložky, pleny, kalhotky/ - kompenzační pomůcky /invalidní vozíky, polohovací lůžka, chodítka, nástavce na WC, sedačky do vany a do sprchy, berle, vycházkové hole/ - ortézy a bandáže / bederní a břišní pásy, kýlní pásy, kolenní a kotníkové ortézy, - kompresivní punčochy /stehenní, ...

Autorizovaný prodejce vozidel značky ŠKODA a autorizovaný servis VW a SEAT: - nové vozy - ojeté vozy - předváděcí vozy -autopůjčovna - komplexní servis -opravy havarovaných vozidel -lakýrnické a karosářské práce - náhradní díly a příslušenství - zapůjčení příslušenství - umytí vozu - příprava na STK a měření emisí.

Obráběčství, zámečnické práce a výroba: - stroje na zakázku - haly, hangáry a buňky nejen pro stavební firmy - ocelové konstrukce, kontejnery, regálové systémy, stožáry, přístřešky, vrata, brány.

V okno s.r.o. - výroba, montáž a servis plastových a hliníkových oken a dveří, včetně doplňků - žaluzie, parapety, sítě atd. Nabízíme široký výběr profilů s výbornými izolačními vlastnostmi. Poradenství a cenová nabídka zdarma. Jsme regionální rodinná firma, vyrábíme, montujeme a servisujeme již od roku 1998. Vyrábíme z německého profilu ...

Čištění interiéru suchou či mokrou cestou, ruční mytí vozidel.

Prodej, e-shop - kočárky, autosedačky - hračky pro děti - nosítka, chodítka.

Ekonomické poradenství Služby: - vedení účetnictví, vedení daňové evidence, vedení mzdového účetnictví, služby v oblasti personalistiky, zpracování daňových přiznání a další účetní služby.

Výroba bylinných tinktur Naděje. Výroba, prodej: - bylinné tinktury a extrakty z pupenů - regenerační masti, oleje a tinktury na vnější použití. Služby: - sestavení kůry z bylin a extraktů z pupenů - přednášky o bylinných tinkturách dle domluvy. Prodej v provozovně i na dobírku.

Kartáčnictví Výroba, prodej: - veškeré kartáčnické výrobky pro úklid - kartáče a smetáky i s atypickými rozměry. Renovace kartáčů a válců pro rotační uklízecí stroje.

Výroba, oprava, servis, repas: - valníkových, skříňových, pekařských, chladírenských a mrazírenských nástaveb

Dodávka a montáž: - žaluzie, látkové roletky, sítě proti hmyzu, venkovní rolety a markýzy.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - zednické práce

Restaurace. Nabídka české kuchyně. Pořádaní společenských akcí.

Generální opravy, oprava, servis: -rotační vývěvy -nádoby na fekální vozy TAXI.