Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Společnost MO betony s.r.o. zajišťuje lití základových desek a podlah z betonu.

Velkoobchod, e-shop: - spojovací materiál. Sortiment: - šrouby - matice - podložky - pojistné kroužky - závitové tyče a svorníky - spojovací materiál. Výroba dle výkresu na CNC soustruzích i atypy.

Ostření, broušení - protahovacích trnů Protahování drážek Nové protahovací, protlačovací trny

Dřevotrend Truhlářství. Podlahářství Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -kuchyňské linky včetně spotřebičů -vestavěné skříně -schodiště -pergoly -ploty.

Mynybyg provozuje služby v autodopravě, nabízí odtah vozidel a půjčovnu minibagrů.

Prodej: - staré dřevo: - prkna - desky - trámy - stylové desky řezané ze starých trámů - 3-vrstvé panely za starého dřeva.

Prodej řeziva. Stolařské práce - truhlářská zakázková výroba.

Návrh, projekce, montáž, revize, servis: -elektronické systémy (bezpečnostní, přístupové, docházkové, kamerové, televizní).

Přestavby, revize, servis vozidel na LPG a CNG. Oprava: - měření geometrie - pneuservis - motorová vozidla.

Specializací GOL SPORT s.r.o. je značkové týmové oblečení a doplňky. Nabízíme kompletní servis v této oblasti včetně potisku, konzultace a dodání.

Firma LukStone s.r.o. provádí především stavební činnost - konkrétně pokládku kamenných koberců, rekonstrukci bytových jednotek

Eshop Plenky24 prodává plenky, vlhčené ubrousky, přebalovací podložky a další příslušenství pro přebalování miminek.

Společnost ZLKL, s. r. o., je dynamickým hráčem ve světě strojírenství, který svým zákazníkům nabízí širokou škálu služeb. Od obrábění, lisování, svařování, až po povrchové úpravy a 3D kontrolu kvality. Nejenže se specializujeme na vývoj a konstrukci, ale také se pyšníme schopností rychle reagovat na požadavky klientů a nabízet konkurenceschopné ...

Yummigos je eshop, který nabízí zdravé potraviny jako jsou ořechová másla, krekry, čokoláda, slaná granola, ovocné tyčinky, lyofilizované ovoce s dopravou nad 1000Kč zdarma.

Výroba, servis, montáž: -potravinářské stroje a zařízení převážně pro pekárny, pivovary a sladovny.

ECON MORAVIA s.r.o. je stavební a inženýrská společnost se specializací na inovativní projekty pro bydlení, podnikání, obchod a služby v rámci střední Moravy.

Výroba: - popcorn do mikrovlnné trouby HOPI POPI - luštěninové polévky, biopolévky - ovocné košíky. Import, export velkoobchod: - pukancová kukuřice, biokukuřice - sušené ovoce z Thajska, USA, Turecka a Číny - rýže z USA a bio rýže z Itálie.

Zateplování budov na klíč Půjčovny - rámová, pojízdná a prostorová lešenímontáž, demontáž a dopravu lešení na stavbu

ERP tuning - optimalizace zdrojů a komplexních podnikových procesů.

Kontejnerová doprava Demolice Práce traktobagrem a nakladačem - terénní úpravy - cesty, chodníky, parkoviště, bazény, studny

EURO-TOP, e-shop - autodoplňky - autokosmetika - drogerie - kuchyňské potřeby - elektro zboží - ochranné pracovní pomůcky - dveřní kování - barvy, laky.

Služby: - silnoproudé rozvody - domovní a bytové el. instalace - el. instalace nebytových objektů a prostor - el. topné systémy (podlahové, přímotopné, akumulační topení) - elektromontáže - veškeré elektro práce do 1000 V - montáž osvětlení - opravy a revize - zprostředkování revizních služeb

Malířské a natěračské práce. Renovace interiérových dveří. Renovace interiérových barevných maleb. Nátěry fasád.