Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Prostějov, včetně poboček
Společnost PK SOLKEN ENERGY s.r.o. realizuje fotovolatickoé elektrárny na klíč.

Společnost SV výrobní, s.r.o. je významným hráčem na trhu výroby pružin, který svou činnost zahájil v roce 1998, kdy se vyčlenil z Hanáckých železáren a péroven, a.s. Tímto krokem se stal důstojným pokračovatelem tradice a odbornosti v oblasti výroby evolutních pružin, čímž navázal na více než padesátileté zkušenosti. Díky tomu společnost SV ...

Prodej, servis, opravy, pronájem, půjčovna: - stavební stroje lehké i těžké mechanizace - manipulační technika. Stavobazar, stavební bazar: - prodej starší, použité stavební stroje. Sídlo společnosti: - Stará Přerovská 765/4, 779 00 Olomouc.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod

Prodej, eshop: - autorádia - domácí kino - navigace - gramofony - fotoaparáty - DVD přehrávače -TV - LCD/Plasma.

Internetový obchod - pneumatiky na osobní, dodávkové, offroad vozy i nákladní - pneumatiky na moto a ATV 4x4 - duše - alu disky, ocelové disky - příslušenství.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Včelařství Prodej, výkup medu: - med květový - med květový pastovaný - med smíšený - med lesní - borovicový.

Výroba, výrobce: - dámská, pánská konfekce (saka, pláště, kalhoty, sukně).

Stavební, zednické, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonstrukce domků, bytů, drobné demolice, vodařské a topenářské práce.

Společnost RAPAStav s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a tuzemskou autodopravu různými typy vozidel od dodávek po kamiony. Zajišťujeme také nadrozměrné přepravy včetně zajištění autodoprovodu a speciálních trasových povolení po celé EU. Mezi naše další činnosti patří provádění výkopových a zemních prací a práce s autojeřábem. Veškeré služby ...

Pekařství, cukrářství -Velkoobchod a maloobchod

Výroba hluboce zmraženého pečiva - určené k domácímu dopečení - kaiserky - raženky - bagety - bulky - chleby.

Prodej, servis: - náhradní díly na zemědělskou techniku - agrobazar.

Prodej: - laminátové, vinylové a dřevěné plovoucí podlahy - PVC, vinylové podlahy lepené, marmolea. Parkety. Interierové dveře Práce: - podlahářské - dodávka a montáž dveří.

Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Prodej: - voda, topení, plyn - trubky - kotle - solární panely - tepelná čerpadla. Provozovna: - Prostějov, Kotkova 21.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - audit

Firma OBALIA, s.r.o. v Prostějově se již od roku 1993 zabývá výrobou obalového materiálu všech druhů a to v různých provedeních a rozměrech. Na našem e-shopu si vyberete zipové sáčky nebo sáčky s lepící páskou a také tašky s reklamním potiskem či bez potisku. Jsme schopni realizovat menší i velké zakázky vynikající kvality.

Prodejna s přírodními produkty pro psy a kočky bez chemické konzervace. Prodej krmení - syrová strava ve stylu BARF, výživových doplňků, příloh a zdravých olejů.

Služby v energetice, stavební, montážní a zámečnické práce.

Společnost Bratři Wilhelmové – TOPAS, spol. s r.o. je jediným výrobcem a dodavatelem drátěných dopravních pásů a pletiv v České Republice.Pásy vyrábíme z nízkouhlíkových, uhlíkových, korozivzdorných a žáruvzdorných drátů a jsou vhodné pro všechna průmyslová odvětví. Sídlíme ve městě Prostějov na adrese Mlýnská 968/14. Konstrukce, výroba, ...

Termické odlakování, odstranění barvy z kovů.

Zdeněk Franc je svatební a rodinný fotograf