Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Stavební firma: - novostavby - opravy budov - rekonstrukce objektů - modernizace - zateplování - sádrokartony - stolařská, zámečnická výroba - protipožární uzávěry - inženýrská činnost - správa nemovitostí.

Dřevovýroba: - stavební řezivo - truhlářské řezivo - pořez kulatiny - opracování řeziva - výroba obalů - dřevěné výrobky pro dům a zahradu Nákup, prodej: - řezivo a kulatina.

Maloobchod, velkoobchod: - spojovací materiál, stavební vruty, pletivo, drobné ruční nářadí, hřebíky, hmoždinky, chemické malty, tmely, silikony.

Široký sortiment špičkového tenisového vybavení nabízí ve svém e-shopu a také v kamenné prodejně v Prostějově firma TENIS SERVIS. Naleznete u nás dámské, pánské i dětské sportovní oděvy, rakety na tenis, squash, badminton, tenisové míče, tašky, batohy, tenisové výplety a mnoho dalších produktů. Zajišťujeme také servis tenisových, ...

Stavební práce, oprava, rekonstrukce: - statika, statické zajišťování staveb - spínání stavebních konstrukcí pomocí předpínacích lan - injektáže trhlin porušených objektů - mikropiloty o průměru 130mm, pilotové základy - stříkání betonu pro opravu a zesílení konstrukcí - technologie nerezových výztužných kleštin/drátů STATICAL.

CBS - Czech Breeding Services s.r.o., se sídlem v Grygově, je přední českou společností specializující se na komplexní genetický program v chovu prasat. Jejich program je založen na pěti šlechtitelských chovech na farmě Bouzov-Podolí a jednom šlechtitelském chovu na farmě Žirovnice - Cholunná. Společnost CBS klade velký důraz na zdravotní ...

Prodej, servis, výroba: - rozvaděče pro přístupové sítě - elektronické komunikační systémy Velkoobchod: - kancelářská technika - telekomunikační technika - kancelářské potřeby Obchodní zastoupení: - Praha, K Červenému dvoru 25, Tel./fax: 272706192 - Brno-Modřice, Masarykova 118, Tel: 532192550, Fax: 532192509 - Prostějov, Žižkovo ...

Výroba, velkoobchod, eshop: - chipsy - instantní polévky a luštěninové pochoutky - instantní kaše - ovocné tyčinky - bezlepkové suroviny - ovocné bonbony bez cukru.

Společnost zajišťuje dodání kabelů pro automatizaci, kabely pro elektroniku a počítače, sdělovací instalační kabely, kabely zvukové a ovládací kabely, kabely k požárním hlásičům, silikonové vodiče a kabely odolné vůči teplu i do zahraničí.

Pila. Výroba, prodej: -bukové a dubové spárovky -lepené nábytkářské polotovary -postele z masivu -schodnice a podschodnice -stavební, palivové řezivo -lepené dřevo.

Prodej, servis: -zahradní a lesnická technika značky Stihl a Viking.

Prodej: - pneumatiky - ocelové a alu disky - náhradní díly. Servis: - pneumatiky nákladní a osobní - autoklimatizace - opravy alu disků - mechanické a servisní práce - geometrie kol. E-shop: - pneu - náhradní díly.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topení, voda, plyn - instalatérské potřeby - vodoinstalatérské potřeby - topenářské a plynařské potřeby.

Prodej, servis: - stroje pro výrobu fólií - stroje pro výrobu obalů, pytlů, sáčků, tašek atd. - recyklační stroje - aglomerátory - flexotiskové stroje - převíječky fólií - řezačky dutinek - perforační a děrovací nástroje - korony - antistatické tyče a zdroje - skládací a rozkládací zařízení - navíječky

Výroba: -pracovní oděvy pro čisté prostory -antistatické oděvy pro EDS prostory -antistatické oděvy pro prostory s nebezpečím výbuchu.

Velkoobchod: -železářské zboží-zámky, kování -visací, zadlabávací a nábytkové zámky -zásuvkové pojezdy a mechanismy -nábytkové závěsy, úchyty, věšáky -zajišťovací petlice a mechanismy -cylindrické vložky, kování na okna a dveře -potřeby pro nábytkáře. - prodej nářadí a jiných potřeb a produktů značky FISKARS

Výroba, velkoobchod: - textilní a kožená galanterie (kufry, batohy, kabely, tašky, bojové vesty prospeciální armádní jednotky).

Prodej: - příslušenství pro vodo - topo - plyn - kamna, krby - vybavení koupelen.

Autoservis, prodej: - autoelektrikářské práce - náhradní díly.

Opravy nákladních vozidel: -opravy motorů, brzdových soustav, převodovek, vleků a návěsů -kontrola a výměna autobaterií -příprava na STK, měření emisí -výměna olejů -karosářské práce.

Dovoz, distribuce: - lakovací systémy a příslušenství - autolaky - nátěrové hmoty - vybavení autolakoven.

Výroba: - pružiny tvářené za tepla.

Servis: - kancelářská technika, výpočetní technika - renovace tonerů. Prodej: - interaktivní tabule - dataprojektory. Pobočka: - Masarykova 45, Olomouc - tel.:585244135 - Nádražní 4/3, Vyškov - tel.:517330163 - Čechova 2, Přerov - tel.:581277647 - Plumlovská 77, Prostějov - tel.: 582335548

Společnost BORNOUTS s.r.o. zajišťuje dělení materiálů, tváření, obrábění, povrchovou úpravu kovů.