Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Prodej a opravy elektromotorů a čerpadel.

Projekce, dodávka, montáž, opravy: - tepelně technická zařízení - různé průmyslové pece.

Centrum pro léčbu neplodnosti a gynekologicko-porodnická ambulance: - léčba poruch plodnosti - umělá oplodnění - andrologická laboratoř - genetická laboratoř. Lékařské obory: - gynekologie - genetika - urologie - plastická chirurgie.

Prodej, servis: - parní generátory - parní kotle - teplovodní a horkovodní průmyslové kotle - úpravny vody - dávkovací čerpadla Dodávka: - chemikálie pro odvápnění a úpravu vody pro provoz tepelných výměníků a kotlů.

Společnost PEDVA office s.r.o. zajišťuje vedení účetnictví i daňové evidence, včetně mzdové agendy - zpracování veškerých daňových přiznání, reportů a účetních závěrek - rekonstrukce účetnictví a kontrola již zpracované účetní agendy

Kvalitní služby v oblasti autoškolství: - výuka a výcvik řidičského oprávnění B, A1, A2, A - přezkoušení z odborné způsobilosti (navrácení řidičského oprávnění po zadržení) - školení řidičů referentů - kondiční jízdy.

Společnost Moje-motorka.cz se zabývá autorizovaným prodejem skútrů, motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a náhradních dílů. Poskytujeme také opravy a servis. Z příslušenství nabízíme oblečení, rukavice, helmy LS2 a boty. Prodej: - motorky, motocykly - skútry - čtyřkolky - vybavení a oblečení na motorku - náhradní díly a příslušenství - ...

Společnost Lombard řezivo s.r.o. je primárně výrobcem a prodejcem vysoce kvalitního truhlářského řeziva, dále vyrábíme omítané dubové řezivo pro výrobu podlah a parket, palivové dřevo.

Společnost LEMESSIANA s.r.o. je poskytovatelem služeb v oblasti ostrahy majetku a osob.

Mr. Sushito Czech s.r.o. provozuje podniky se specializací na Sushi Burrito, kromě tohoto připravuje pokrmy veganské, s lososem, tuňákem, krevetami, kuřecím a vepřovým masem a low carb.

SnowlyCode, s.r.o. se zaměřuje na vývoj a realizaci webových a mobilních aplikací.

Moření a pasivace nerezových ocelí ponorem nebo nástřikem, odmašťování dílů, konzervace povrchu. Tryskání dílů nerezové oceli balotinou. Povrchová úprava nadrozměrných dílů. Flexibilní realizace. Stoprocentní kontrola kvality služby, kvalitní technologické postupy. Výhodné cenové podmínky.

Provoz autopůjčovny. Pronájem osobních, vícemístných a užitkových vozidel v Olomouci a ve Šternberku. Možnost zapůjčení devítimístné dodávky a minibusů. krátkodobý i dlouhodobý pronájem aut. provoz non-stop servisu včetně zapůjčení náhradního vozidla.

Cestovní kancelář: - lázně, ozdravné pobyty, rekreace - Maďarsko, Slovensko, Polsko, Česko, Slovinsko, Chorvatsko, Itálie - zájezdy do jižní Evropy, Alp, exotické země - letenky - firemní akce - semináře, školení.

Sadařské služby: - řez stromů - výsadby - kácení - konzultace.

Pneuservis. Prodej, oprava: - pneumatiky - protektory.

AROMASHOP s.r.o. se zaměřuje na prodej biokosmetiky, čajů a bylinných produktů.

Firma Zdeněk Zahradníček - Agro - Služby, Štěpánov je prodejcem zemědělské a stájové mechanizace a také náhradních dílů na tyto stroje. V nabídce naleznete nakladače, traktory, sklízecí stroje, rozmetadla, fekální přívěsy, traktorové vleky a návěsy, autopříslušenství či agregáty. V sortimentu naleznete zemědělské stroje řady významných výrobců ...

ZAHRADA Olomouc s.r.o. je firma, která se zabývá zahradní architekturou a krajinářstvím. Nabízíme komplexní služby od projekce zahrad, přes realizaci zahrad, až po údržbu zahrad. Naše práce je založena na kreativitě, kvalitě a spokojenosti zákazníků. Mezi naše hlavní obory patří: - privátní zahrady - vytváříme zahrady pro rodinné domy, firmy ...

Vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava balíků z domu do domu pro firmy a podnikatele (B2B) a na soukromé adresy (B2C). Vnitrostátní přeprava kusových, vícekusových zásilek a palet.

PROLEGU s.r.o. provozuje Pivnice & bar U npr. Lukáše v centru Olomouce.

Mgr. Karel Sedláček provozuje advokátní kancelář.

Golden Riviera Investment s.r.o. provozuje restauraci s tradičními čínskými pokrmy.