Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Kovovýroba: - vybavení obchodů, skladů - firemní, reklamní a prodejní stojany.

Pronájem mrazírenských a chladírenských skladových prostor. Nabídka zmrazování zboží včetně manipulace.

Prodej, montáž: - elektronické zabezpečení vozidel - satelitní zabezpečení vozidel - parkovací systémy - centrální zamykání - kamerové a požární systémy - elektronické knihy jízd - zabezpečovací systémy.

Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské práce práce, servis plynových spotřebičů

Kontra s.r.o. zajišťuje služby s nájmy nemovitostí - péče o Vaše nemovitosti, zajištění nájemce a další.

Česká společnost OLTRANS DOSTÁL s.r.o. se zabývá vnitrostátní a mezinárodní kamionovou dopravou. Přepravujeme celovozové i kusové zásilky v rámci České republiky, zemí Evropské unie, Ruska, východní Evropy a Turecka. Provozujeme také vlastní servis nákladních vozidel. Sídlíme v Olomouci. Naše služby: - kamionová doprava - tuzemská, ...

Společnost BEZCIHEL s.r.o. zajišťuje stavbu dřevostaveb.

Demolice menších rozměrů Zemní a výkopové práce - terénní úpravy - výkopy kanalizací, inženýrských sítí, bazénů

Privátní zdravotnické zařízení Služby: - specializace na aplikaci Vojtovy metody u hybných poruch všech věkových kategorií - rehabilitace - kurzy Vojtovy metody

Zahrady na klíč. Projekty Realizace Údržba

Hokejový klub HC Olomouc. Provoz: -zimní stadion -kapacita 5500 míst (3800 k sezení, 1700 ke stání) Bruslení pro veřejnost. Nábor mladých talentovaných sportovců za účelem komplexního sportovně vzdělávacího procesu se specializací na lední hokej. HC Olomouc hokejový klub.

AL Pergoly s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku hliníkových pohyblivých pergol.

Společnost Agrární půdní fond s.r.o. je tým realitních makléřů a obchodníků se zemědělskou půdou, specializují se především na investice do zemědělské půdy. Jsme členem skupiny společnosti APF Group.

Velkoobchod, maloobchod, oprava, servis: - posilovací stroje - rotopedy - běžecké pásy - trenažéry - posilovací pomůcky - vybavení pro bojová umění a box Prodejna Marimex.cz: - Libušská 221/264a, 142 00, Praha 4 Po-Pá: 10 - 18 hod.

Společnost Hexpol Compounding s.r.o. se zabývá vývojem a výrobou syntetických gumárenských směsí, které nacházejí uplatnění v automobilovém průmyslu i ve stavebnictví. Dodáváme kvalitní produkty s vysokou odolností. Máme zkušenosti s celou řadou polymerů, např. EPDM, SBR, NBR, HNBR, ACM, FKM, AEM, IIR, CR a další. Náš výrobní závod je vybaven ...

E-shop Mishastyle prodává různé typy šňůr, přízí a špagátů tuzemských i zahraničních značek pro háčkování, pletené a výrobu macramé.

Interiéry Tromex se zabývají návrhem a realizací interiérů. Provádí truhlářské a čalounické práce. Dodávka a realizace italských keramických obkladů a dlažeb.

Firma provádí výstavbu vodohospodářských staveb, zejména inženýrských sítí.

Jazyková škola: - kurzy pro veřejnost - výuka dětí - individuální výuka - odborné kurzy - příprava ke zkouškám - překladatelský servis - tlumočnický servis - výuka on-line - studijní pobyty.

Prodej přírodního kamene s vodorovným povrchem. Dodávka obklad, dlažeb a zdiva. Firma také zajišťuje zemní a výkopové práce.

LocAle Pub je průmyslová, dřevěná hospoda v Olomouci.

Xocolatl je čokoládová manufaktura, která provozuje e-shop a kamenné prodejny v Jeseníku a Olomouci se širokým sortiment čokolád a ostatních čokoládových dobrot. K doplnění přirozené lahodné chuti používáme vždy kvalitní sušené, kandované nebo zauzené ovoce, koření a bylinky. Výroba čokolád bez umělých sladidel, stabilizátorů, emulgátorů, ...

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba, montáže, instalace, servis: - sekční vrata - rolovací garážová vrata - posuvná vrata - plastová okna - dveře a doplňky.

Hotel s interiérem plným designových prvků, přírodních materiálů, dubového dřeva, kamenných obkladů, kapradinových stropů, živých stěn a rostlinných zákoutí. Ubytování v šesti butikových lučních pokojích. Možnost pořádání svateb, firemních akcí.