Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Firma pořádá sportovní projekty podél toku řeky Moravy, jako je Morava run, Morava bike, Dobré kilo, Nort Cross

Internetový e-shop s pánským a dámským sportovním oblečením a obuví.

Firma poskytuje projekční služby v oblasti pozemních, dopravních a vodohospodářských staveb.

Společnost Smart Case Solution s.r.o. - Hanácká dílna Olomouc šije na zakázku: - originální kožené produkty - kožené bundy, kabáty - kožené cestovní tašky, crossbody, kabelky - peněženky z pravé kůže.

SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. je tradiční český výrobce čerpadel pro různé účely. Tradice výroby čerpadel v Hranicích na Moravě sahá až do roku 1883. Firma byla známá výrobou větrných motorů jako zdroje pohonu čerpadel. Zakladatel výroby čerpadel, Antonín Kunz, dokázal svůj podnik rychle posunout mezi přední firmy v oblasti vodovodů a pump. Po ...

Úředně oprávněný zeměměřič provádí: - geometrické plány pro zaměření rodinných domů, průmyslových budov, hypoteční úvěry - geometrické plány pro rozdělení pozemků - vytyčení hranice pozemků - upřesnění hranice pozemků - geometrické plány pro věcná břemena - polohopisné a výškopisné plány - vytyčení staveb - zaměření inženýrských sítí

Inovativní systémy elektrického vytápění. Prodej termostatů, infrapanelů, přímotopů, zářičů, příslušenství, velkoobchod.

Zdravotnické zařízení G-Medica spol. s r.o. poskytuje vyšetření hustoty kostní hmoty a zajišťuje denzitometrický screening. Pomocí celotělového kostního denzitometru zjišťujeme včasný záchyt snížené hustoty kostní tkáně a obsahu minerálů v kostech. Diagnostikujeme rozvíjející se osteoporózu a také sledujeme účinnost léčby nemoci a monitorujeme ...

Jediný showroom lyží české značky LUSTi v Olomouci. Servis lyží, běžek a SNB. Prodej české značky lyžařských, slunečních i sportovních brýlí NANDEJ a špičkových lyžáků Dalbello. V létě provoz cykloservisu, půjčovny vozíků Thule, jejich servis i prodej. Dále z dětského sortimentu prode ultralehkých kol/odrážedel Bungi Bungi, BEMOOV a ACADEMY.

Jediný showroom lyží české značky LUSTi v Olomouci. Servis lyží, běžek a SNB. Prodej české značky lyžařských, slunečních i sportovních brýlí NANDEJ a špičkových lyžáků Dalbello. V létě provoz cykloservisu, půjčovny vozíků Thule, jejich servis i prodej. Dále z dětského sortimentu prode ultralehkých kol/odrážedel Bungi Bungi, BEMOOV a ACADEMY!

Firma Tisknudárky vyrábí fotodárky. Vyrobíme i reklamní předměty s vlastním potiskem. Možnost návštěvy showroomu.

Firma Kovo Balut se věnuje svařování kovů a výrobě industriálního nábytku. Svářečské práce metodou MIG/MAG, TIG.

Prodejce a výrobce české pánské kosmetiky. Možnost zakoupení olejů a balzámů na vousy, kolínské. Dárkové sady s produkty v péči o vousy

Firma zajišťuje profesionální repase turbodmychadel pro osobní, nákladní, terénní auta, stavební stroje a lodě.

Autorizovaný servis značek: - Sony, Panasonic, Technics, JVC, LG, Onkyo, Jamo, Aiwa, Grundig, Hyundai, Gogen, Gallet, ETA Divize CZECHTEC: Divize CzechTEC, v současnosti naše hlavní divize, disponuje znalostmi a zkušenostmi z oblasti automatizace výrobních procesů, s notnou podporou elektronických řídících systémů. CzechTEC si také získala ...

Villa Grande - apartmány se nachází v rodinném domě v Olomouci. K dispozici jsou na výběr tři, všechny apartmány mají vlastní koupelnu, WC, kuchyň s kuchyňským stolem a samozřejmostí je také bezplatné připojení k WiFi.

Poskytujeme komplexní řešení v oblasti elektroinstalací a elektromontáží, jak pro soukromé klienty, tak i pro firmy. Naše služby jsou založeny na dlouholetých zkušenostech, odbornosti a individuálním přístupu k potřebám každého zákazníka. Nabízíme širokou škálu služeb včetně elektroinstalací a elektromontáží (silnoproud a slaboproud), instalace ...

TISET Morava s.r.o. je autorizovaný prodejce a servis pokladen EURO slovenského výrobce ELCOM Prešov. Dodáváme pokladní systémy, termotransferové tiskárny, etikety, barvící pásky, roličky do pokladen aj.

Výroba: -dřevěné modely -pryskyřicové modely -kovové modely -hliníkové odlitky -odlitky z oceli a tvárné litiny -formy pro výrobu gumových produktů, plastů a skla -truhlářská - dveře, výlohy, dělící stěny, kuchyně, ložnice, kancelářský nábytek.

Výroba: - plynové kotle - průtokové ohřívače - nástrojářské práce - obrábění.

MSA Moravia s.r.o. se zaměřuje na projektování a dodávku vybavení pro automatizaci a robotizaci.

Společnost AApyro s.r.o. se specializuje na realizaci ohňostrojů a prodej zábavní pyrotechniky, na e-shopu je možné vybírat z kompaktních ohňostrojů, petard, fontán a dýmovnic.

Společnost PENSION CONTI, spol. s r.o. provozuje Hotel Conti *** Olomouc. Hotel se nachází nedaleko historického centra města, má k dispozici široký výběr pokojů podle počtu lůžek a také terasu, gril a mnoho dalšího.

Práce: - soustružení, frézování, vrtání, liaování - svařování v ochranné atmosféře CO2 - odporové svařování - stříhání plechů - povrchová úprava práškovou technologií - CNC vysekávání a laserové pálení.