Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
CNC frézování, CNC soustružení. Servopohony: - uzavíracích a regulačních armatur - regulační programovatelné s frekvenčním měničem - regulační programovatelné - parametrizovatelné - vzduchotechniky v energetice

Architektonická designérka - návrhy, studie interiéru, 3D vizualizace - design interiérů i exteriérů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Strojírenská výroba: - obrábění - zámečnická výroba - povrchové úpravy

Internetový obchod s chovatelskými potřebami. Potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky, teraristiku a akvaristiku.

Hotel se nachází v historické části centra města Olomouce. Poskytuje ubytování v pokojích pro jednoho, pro dva nebo v rodinném pokoji. Uzamčené parkování. Možnost domáckých snídaní.

Prodej, montáž: - plastová okna a dveře - dřevěná Eurookna a dveře - garážová vrata - zimní zahrady - lodžie - venkovní rolety a žaluzie - fasády - zateplení fasád, sklepů, střech.

Dodávka, montáž: - plynové a elektrické vytápění - kotelny - klimatizace a vzduchotechnika - rekonstrukce zdrojů tepla - meření a regulace. Projekční činnost. Elektromontáže. Solární systémy a tepelná čerpadla.

Prodej a instalace klimatizační techniky Elektrolux a tepelných čerpadel

BP STAVBY Morava s.r.o. se zaměřuje na stavební a inženýrskou činnost, zakládání staveb, monolitické konstrukce a generální dodávky staveb.

Firma PŘÍVĚSY Litovel Dušková se zaměřuje na prodej a servis přívěsů a přívěsných vozíků, přepravníků lodí, zvířat, strojů a k dispozici jsou také náhradní díly, jedná se například o pneumatiky, disky, zámky a mnoho dalšího.

Ondřej Dostál se zaměřuje na truhlářskou práci, výrobu kuchyňských linek, nábytku do domácností i kanceláří v Olomouci a jeho okolí.

Česká značka, která se zabývá návrhem a výrobou speciálních zápisníků. Dále prodáváme trhací plánovače a bločky, samolepky a pomůcky pro psaní.

Společnost UNIVENTA TZB s.r.o. z Olomouce se specializuje na stropní chlazení a topení, podlahové a stěnové vytápění.

Měřící metody založené na počítačovém zpracování obrazu z CCD kamer v průmyslu. Dodávka: - inteligentní kamery. Obecná průmyslová automatizace s využitím prvků (PLC) Siemens Simatic. Návrh, výroba, montáž: - jednoúčelové stroje.

Vývoj, výroba, prodej: - laboratorní, přístrojové a zdravotnické techniky - měřící stanice, vzorkovací stanice, automatizovaná pracoviště, manipulátory.

Autopůjčovna osobních vozidel - poskytujeme krátkodobé i dlouhodobé pronájmy vozidel soukromým i firemním zákazníkům, v rámci zabezpečování mobility formou dlouhodobého i krátkodobého pronájmu vozidel. Pouze osobní vozy. Škod, Rapid, Octavia, Superb, Renault Kangoo.

Firma se specializuje na dodávku tepelných čerpadel. Realizuje fotovoltaické elektrárny na klíč.

Firma zajišťuje výrobu a distribuci monolitních tvrdokovových nástrojů, jako jsou stopkové frézy, vrtáky, výstružníky a speciální řezné nástroje. Dále provádí renovace obráběcích strojů a broušení a ostření nástrojů.

Firma dodává nábytkové vybavení do nemocnic, ordinací a pečovatelských domů. Na zakázku vyrábí nemocniční a pečovatelská lůžka, stolky k lůžkům, stretchery, transportní a vyšetřovací křesla, vyšetřovací lehátka, stolky k lůžkům.

Firma zajišťuje efektivní, účinnou a dlouhodobou sanaci zdiva.

Firma Haryservis - Jan Grézl, Sylva Grézlová je členem České asociace úklidu a čištění, která se již od roku 1991 zaměřuje na kompletní úklidový servis, prodej sanitární techniky a doplňování médií. Poskytuje služby nejen v Olomouci, ale také po celé České republice.

Penzion Na Hradě je klimatizovaný a nekuřácký čtyřhvězdičkový penzion, který nabízí 8 pokojů, celková kapacita 17 lůžek.

Služby: - ustájení koní - krátkodobý pronájem školního koně v areálu - individuální výcvik jezdce - vyjížďky do terénu - exkurze pro školy a školky - pronájem kryté haly 20 x 40 m - pronájem venkovní jízdárny 40 x 70 m - ubytování