Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
E-shop a kamenná prodejna BACIANA v Olomouci, která se zaměřuje na prodej tradičních rumunských a řeckých potravin.

Firma prodává stroje na zpracování těsta - hnětače, děličky, vyvalovače a další zařízení. Provádí repase starých pekařských strojů.

Výstavba nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb. Realizace staveb na klíč, staveb na dokončení.

AMPUL SYSTEM s.r.o. je specializovaný internetový obchod (eshop) s LED technologiemi - zabýváme se také zakázkovou výrobou osvětlení a retro osvětlením (vintage) včetně montáže. Pro výrobu používáme kvalitní LED diody značek Epistar, Bridgelux, Osram, Cree, Samsung a další. Prodej a montáž LED osvětlení: - LED dioidy, LED pásky, LED ...

Velkoobchod, internetový prodej: - zahradní jezírka - příslušenství pro jezírka - ryby, vodní rostliny - doplňky.

Apartmány v masivu Králického Sněžníku. Vaše místo pro odpočinek

Společnost SUMTEX EUROPE s.r.o. vyrábí režné tkaniny na zakázku.

Mori Reality s.r.o. je rodinná společnost se specializací na výstavbu horských apartmánů a rezidenčních nemovitostí v Jeseníkách a na Šumpersku.

Společnost SUNCORP se zaměřuje na výdejní boxy pro čerstvé potraviny, na chlazené boxy a online platformu pro distribuci potravin. Jejich služby jsou určeny obcím, firmám a organizacím, které chtějí zlepšit dostupnost čerstvých potravin.

Společnost VOMOSTAV s.r.o. se zaměřují na modulové dřevostavby.

Firma OCHRANA - DŘEVA s.r.o. provádí impregnace a chemické ošetření dřeva, likvidace dřevokazného hmyzu dřevokazných hub a plísní, mravenců, tesařské práce, rekonstrukce dřevěných konstrukcí střech, srubů a roubenek a jiné.

Remarkplast compounding a.s. je součástí Remarkplast HOLDING, což je seskupení firem zabývající se výrobou, vývojem a prodejem termoplastů v podobě kompaundů, re-kompaundů a regranulátů.

Koupelnové studio Prodej: -obklady, dlažby, doplńky -vodovodní baterie -vany -hydromasážní vany a boxy -sanitární keramika -sprchovací kouty -WC nádrže -koupelnový nábytek a doplňky -radiátory -madla pro seniory a invalidy -bojlery, ohřívače.

Společnost HECL RADEK s.r.o. vyrábí kuchyně a nábytek na míru té nejvyšší kvality za výborné ceny. Sídlíme v Zábřehu na Moravě, ale obsluhujeme klienty po celé ČR. Výroba nábytku na míru: - kuchyně - obývací pokoje - židle, stoly - skříně, komody - a další. Sídlíme na adrese Na Křtaltě 846/37b, Zábřeh.

Restaurace, pivnice: -pivnice -venkovní zahrádka.

Společnost J.A.D. TOOLS s.r.o. se sídlem v Litovli je velkoobchodním prodejcem a dodavatelem nářadí, vybavení a potřeb pro stavbu, zahradu, dům, dílnu, farmu a domácnost. Naše zboží dodáváme do velkoobchodů a obchodních řetězců. V případě zájmu o náš sortiment Vám rádi doporučíme nejbližšího prodejce ve Vašem okolí. Nabízíme vybavení pro: ...

Společnost BV Bau, s.r.o. má činnost podnikání: - provádění staveb - dokončovací stavební práce - pronájem a půjčování věcí movitých - zemní práce - výkop a pokládka kanalizace - betonářské práce.

Kovoobrábění a lisování kovových dílů: - pro automobilový a hodinářský průmysl - vlastní výrobky. Nástrojárna, kovovýroba.

Česká společnost United Polymers, s.r.o. je členem Moravskoslezského automobilového klastru a věnuje se výrobě technických dílů z plastů, pryže a lehčených pěn. Cca 90% naší produkce směřuje do automobilového průmyslu. Jsme certifikováni dle IATF 16949 a ISO 1400. Náš výrobní program zahrnuje širokou škálu technologií - od vysekávání dílů a ...

Společnost SIGNALBAU a.s. se zabývá především montáží technologických zařízení pro železniční dopravu, výstavbou telekomunikačních sítí, energetiky a silnoproudých zařízení. V rámci zakázky nabízíme komplexní služby od projektové dokumentace, přes vlastní realizaci, až po následný servis.

Společnost MOSAIC spol. s r.o. je český výrobce masivních dřevěných podlah. Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu.

Výrobce modulárních domů - domy mohou být dodány jako kompletní řešení na klíč od návrhu stavby, základovou desku až po instalaci na pozemku. Různé styly - využití pro rodinné domy a bungalovy, bytové domy, bydlení pro seniory, byty pro obce.

Balírna Kopp nabízí komplexní a profesionální služby v oblasti balení potravin. Jsme schopni zajistit balení na zakázku dle přání zákazníka a specializujeme se na balení sypkých surovin jako je např. koření, čajové, chlebové směsi, mlýnské výrobky, luštěniny a podobně. Balírna, služby: - balicí služby - balení na zakázku - balení ...

Firma nabízí produkty v lovecké oblasti - lovecké, sportovní zbraně a střelivo, loveckou a sportovní optiku, oblečení a obuv.