Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
K.U.V. Engineering s.r.o. se zaměřuje na inženýrskou, projekční a stavební činnost a na bezpečnost .

Velkoobchodní prodej ryb lovených v Ochotském moři. Sortiment zahrnuje několik druhů Lososa - gorbuša, keta, stříbrný, nerka, královský.

Veřejnosprávní kontrola Poradenství pro obce a města Provádění veřejnosprávních kontrol příspěvkových organizací Kontrola hospodaření škol Kontrola příspěvkových organizací Veřejnosprávní kontroly Kontrola hospodaření s veřejnými prostředky Veřejnosprávní kontrola příspěvkových organizací

Fashion designérka, zakázkové šití dámských oděvů. Možnost zakoupení business modelů, společenských i svatebních šatů můžete v butique Angel v centru Olomouce.

Společnost K&K design, s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž stínící techniky.

Nabízí: -zpracování projektových studií a dokumentací -technicko-ekonomické studie -generely energetických a vodohospodářských akcí -zajištění povolení staveb -investorská inženýrská činnost -komplexní zajištění staveb na klíč -zpracování energetických auditů -řešení majetkoprávních vztahů k nemovitostem -organizace výběrových ...

Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop: - cukrářské potřeby: - barvy, košíčky, formičky, formy, figurky, ozdoby, jedlé dekorace, krabice na dorty a cukroví a další.

Firma se zabývá prodejem papírových pytlů. Dále prodává balící papír v rolích, papírové tašky, přebalové pytle, papírový motouz, výrobky z vlnité lepenky - kartonáž.

Ortopedie třída Svobody s.r.o. provozuje ordinaci ortopedického lékaře pro děti i dospělé.

Společnost weto trading s.r.o. provozuje inzertní server Inzeo.

George Vision s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti video a audioprodukce - tvorba reklamních spotů, firemních videí, záběry z ptačí perspektivy a mnoho dalšího.

Pediatrie HBH s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro děti a dorost.

Výstavba: -kopané studny -vrtané studny -vsakovací jímky -přípojky Vyhledávání vodního zdroje.

Firma VODATEX v Olomouci je odborníkem v prodeji vodoinstalačního a topenářského materiálu. Vyberete si u nás z širokého sortimentu od vodovodních baterií, sanitárního vybavení a keramiky přes čerpadla, až po podlahové vytápění. Naši prodejnu najdete v Olomouci na ulici Purkyňova. Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, ...

Společnost SELP servis, s.r.o. nabízí zákazníkům zámečnické a obráběčské práce, frézování a svářečské práce. Zajišťujeme opravy na lokomotivách a kolejových vozidlech. Jsme poskytovatelem servisních služeb pro České dráhy a opravujeme kolejová vozidla.

Kompletní podlahářské práce: - instalace dřevěných i laminátových podlah - pokládka, broušení - instalace schodišť - podbíjení krovů - koberce, PVC, OSB desky, kročejové a tepelné izolace.

Velkoobchod, prodej, eshop spotřební elektroniky: - LCD - satelity, anténní technika. Montáž, servis, poradenství.

Pobočka. Distribuce přístrojů, nástrojů a doplňků k průmyslovému značení. - značení mikroúderem SIC MARKING - značení rytím SIC MARKING - značení laserem SIC MARKING - elektrochemické značení Universal Marking Systems - průmyslové popisovače FIXOLID, kuličkové a lakové popisovače, tekutá křída - ruční razidla do kovu, výroba razidel na ...

ZAKR STAV se zabývá tesařskými a krovovými konstrukcemi dřevostaveb, rekonstrukce bytů a domů, instalatérské práce.

E-shop, prodej: - pneumatiky - alu disky - plechové disky. Pneuservis.

Agentura Tapaza, s.r.o. se zaměřuje na pořádání dětských táborů.

Prodej: -průmyslová čerpadla -spojovací potrubní systémy, vývěvy, dmychadla, míchadla, elektromotory, převodovky a průmyslové armatury.

Velkoobchod, maloobchod: - textil - bavlněné výrobky - výhradní dovozce a distributor pro ČR značek AJS, S & L, Donella, Cottonil, Berger a textilních výrobků Vega - bezešvé prádlo, určené výhradně pro ženy - výrobky značky COTTONIL.

Výkup, zpracování: - ocelové odpady - odpady barevných kovů - papír. Ekologická likvidace autovraků.

Nabídka komplexních architektonických služeb a projekční činnosti. Nabízíme komplexní zajištění projektů staveb, poradenskou a inženýrskou činnost od úvodní studie až po kolaudaci. Naše práce zahrnuje široké spektrum témat v oblasti novostaveb, rekonstrukcí, interiérů, designu a urbanismu.