Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Prodej: - levná bižuterie, velký výběr náušnic, náramků, souprav, setů, drátkových výrobků, komponentů, dárků. Výroba i na zakázku-dle přání. Opravy šperků. Stálí klienti mají slevy.

Prodej, oprava, servis, generální opravy: - pístové, šroubové kompresory ORLÍK, ČKD Žandov, FINI, ATMOS, SCHNAIDER. Oprava, servis, generální opravy: - systémů VARI - motory, převodovky sekaček DAKR - zahradní technika (kultivátory, sekačky) - náhradní díly na kompresory (ATMOS, ORLÍK, ČKD ŽANDOV, SCHNAIDER).

Úprava, zakládání trávníkových ploch. Výsadba stromů, keřů, okrasných dřevin.

Poskytování energetického poradenství. Firma je jednou z největších zprostředkovatelských a poradenských společností na českém trhu.

Český výrobce nabízí sortiment na vánoce přírodní i barvené jmelí, dekorační vyřezávané výrobky jako dárek, podložky pod myslivecké trofeje, kuchyňská a servírovací prkénka, dekorace do bytu, dřevěné bedničky, luxusní krbové březové dřevo a dárkové sady. Realizujeme zakázkovou výrobu ze dřeva pro váš interiér i exteriér od A do Z.

Víme jak podnikání funguje! Snižujeme náklady - zvyšujeme zisk! Zprostředkování obchodu a služeb pro podnikatelé Slovenské a České republiky. - Pro - Biznis / Vše pro Váš biznis.

Výroba a prodej - PET láhve o objemu 0, 3 - 2, 0l pro uzávěr závitový, narážecí a korunkový

Výroba, dodávka: - válečky, prvky dopravníků - akumulačních dopravních systémů - systémů skladovacích - těžké nosné válečky, nosné válečky pásových dopravníků - bubnové motory - hnací bubny - brzdící nosné válečky - dopravní kladičky a další.

Zpracování fotografií: - tisk velkoformátových fotografií - fotoplátna - fotodárky - online tisk fotografií - fotografie z kinofilmů - rekonstrukce starých, poškozených - fotografií - foto na doklady - fotokalendáře. Prodej: - fotopotřeby - foto materiál - fotoaparáty.

Mezinárodní zasilatelství. Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava - mezinárodní.