Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Supermarket s potravinami, drogistickým a spotřebním zbožím.

Internetový obchod, e-shop: - maďarské koření - maďarské speciality.

Příjemné posezení v kavárně se +40místy s letní terasou +20míst, dětským koutkem a Wi-Fi zdarma! Možnost platby kartou. Nabízíme skvělou zmrzlinu od českého výrobce s mnohaletou tradicí Adria Gold, zákusky klasické i exclusivní dorty :) Nabízíme uspořádání rodinných oslav, srazů, večírků, školení, prezentací, degustací vín a různé kulturně ...

Montáž, výroba, servis, prodej: - kotle, hořáky - středotlaké a nízkotlaké parní kotle - ekologický parní kotel - přepravitelné kotelny - ohříváky vody a vzduchu - tlakové celky, náhradní díly pro kotle a hořáky. Montáž, stavby: - plynové rozvaděče - plynovody, kotelny na klíč - rekonstrukce kotelen, pecí, kotlů.

Fitness centrum - otevřeno denně: - posilovací stroje - boxovací pytel - kardio zóna - crossfit - kruhový tréning - tabata - intervalový trénink pro spalování tuků. Služby osobního trenéra - individuální plán cvičení.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií (zejména CAD, CAM, PLM) -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků (zejména CAD, CAM, PLM) -Příprava a vypracování technických návrhů -Pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Reklamní činnost. Grafické studio. Ofsetový a velkoplošný tisk. Tvorba www stránek. Výstavy a veletrhy - realizace.

Střední škola elektrotechnická vyučuje obory slaboproudé a silnoproudé a obory s počítačovým zaměřením. Učební obory: - elektrikář Studijní obory: - Informační technologie-aplikace osobních počítačů - Elektrotechnika-elektronické počítačové systémy - Mechanik elektrotechnik-slaboproud a silnoproud

Nákladní doprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Prodej a pronájem: - vysokozdvižné vozíky.

Výroba: - reklamních poutačů a nápisů - reklamních polepů - orientačního značení budov a objektů - plastické reklamní nápisy - gravírování.

-Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových)

Předškolní vzdělávání

Developerské projekty. Prodej pozemků.

Architektonická kancelářArchitektonické návrhy staveb a interiérů. Projekce, projekční činnost: -stavební. Inženýrská činnost a projekční práce dle požadavků objednatelů.

Restaurace: - teplá jídla po celý den - denní menu - pizza Možnost pořádání soukromých oslav: - restaurace pro 55 osob - velký sál pro 40 osob - salonek pro 12 osob. Prostory jsou ideální pro svatební oslavy, promoce, narozeninové oslavy a party i firemní večírky.

Výroba a prodej: - postele z masivu - rošty - noční stolky - matrace. Zakázková dřevovýroba.