Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Maloobchod, prodej: - žaluzie (horizontální, vertikální, venkovní) - rolety - markýzy - těsnění oken, dveří - stínící technika - sítě proti hmyzu.

Prodej, servis, oprava: - Yamaha motocykly, skútry, čtyřkolky, lodě, lodní motory - příslušenství, náhradní díly. Prodej: - elektrogenerátory, potápěčská technika, neopreny, přilby, doplňky na choppery. Opravy nafukovacích člunů.

Vývoj, výroba a prodej: - ocelové kontejnery - speciální výměnné nástavby na nákladní automobily - ocelové konstrukce. Pilařská výroba: - prodej stavebního řeziva - prodej truhlářského řeziva po dohodě.

Provozovatelem spodního prádla Leontýna. Prodej: - spodní prádlo.

Výroba: - textilní kojenecké zboží - zimní antialergické fusaky. Velkoobchod, prodej: - šiltovky, čepice - peřinky na kočárky - látkové dětské pleny.

Pronájem pracovních a montážních plošin. Kontejnerová a kamionová přeprava.

Společnost BENHOME s.r.o. je dodavatelem pro firmy a domácnosti. Zajistíme Vám potřeby pro sušení prádla, pomůcky do kuchyně nebo také zahradní doplňky. Výroba, prodej, e-shop, dodávka Přerov, Olomouc: Sušáky na prádlo - univerzální sušák na strop nebo na stěnu - vytahovací sušák na stěnu - sušák do koupelny, na ručníky - šňůrový, ...

Truhlářství Výroba: -schodiště -kuchyňský nábytek -ložnice -dveře

Montáže, demontáže, opravy, servis: - investiční celky - technologická zařízení (technický servis, diagnostika). Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - nestandartní technologická zařízení - strojírenská výroba na zakázku. Práce - práce autojeřáby do nosnosti 300 t. - pronájem autojeřábů

TEPLO - CHLAD s.r.o. zajišťuje prodej, montáž klimatizace, teplených čerpadel, rekuperace.

Roman Křenek realizuje lakýrnické a natěračské práce, drobné stavební práce, zednické práce jako jsou obklady, dlažby, pokládka plovoucí podlahy, izolace a fasády a další stavební práce.

Společnost OUTDOOR trade 25 s.r.o. provozuje velkoobchod s oblečením.

Pokrývačství, tesařství.

Dům s pečovatelskou službou. Cílová skupina: - osoby se zdravotním postižením - senioři.

Společnost ELMAPEK s.r.o. zajišťuje elektromontážní práce - elektromontáže, silnoproud, slaboproud (EZS, MAR, CCTV), venkovní veřejné osvětlení, montáže, revize a opravy hromosvodů či vytápění okapových žlabů a svodů. Umí zrealizovat zakázky inteligentních domů v systémech Niko a moderní úsporné systémy v oblasti osvětlení.

Adam Vilimec zajišťuje servis, opravy a montáže plynových spotřebičů.

Projekce, návrh, studie, realizace, poradenství: - komplexní inženýrská činnost v oblasti dodávek technologických celků pro úpravu a výrobu sypkých materiálů pro stavební průmysl a jiná průmyslová odvětví. Výroba, strojírenská výroba, kovovýroba: - čeřící zařízení - dopravníky, podavače - odlučovače - pneumatické dopravní ...

Firma SIDA Konstrukt s.r.o. se specializuje na strojírenskou výrobu, montáž a engineering - tvorba projektové dokumentace, povrchové úpravy a technologické montáže. Jejich výrobní kapacity pokrývají jak kusovou výrobu, tak i malé série. Zajišťují také různé typy svařování, obrábění kovů a další průmyslové procesy. Díky zkušeným technikům a ...

Společnost Napečeno s.r.o. se zabývá výrobou pekařských, cukrářských a jiných moučných výrobků.

Michal Pluháček realizuje pokrývačské práce, komplexní střechy na klíč.

Adam Zrník zajišťuje elektroinstalační práce, revize elektrických zařízení a spotřebičů.