Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
Hotel Trinity Ubytování: - luxusní hotel v centru města - pokoje - 5x nadstandartní pokoj, 2x apartmán, 5/1, 20/2 - restaurace, kavárna, lobby bar - salonky.

VULCANUS design s.r.o. se zaměřuje na výrobu bezúdržbových designových grilů, nástavců a roštů.

Obecní úřad Rájec. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1273. Pamětihodnosti: V katastru obce jsou evidovány tyto kulturní památky: Patrová zvonice na návsiZvonice (na návsi) - drobná, v oblasti ojedinělá patrová zvonice ze 2. poloviny 19. století Rolnická usedlost čp. 1 - lidová architektura z 18. století, upravená začátkem ...

Barron’s grills nabízí k prodeji na svém e-shopy grily včetně příslušenství, poskytuje i půjčovnu grilů. Také provádí servis zahradní techniky, motorek a skůtrů, čtyřkolek a servis malé stavební techniky.

4BIT Solution s.r.o. se zaměřuje na automatický reporting, analýzu dat, datovou integraci a sklady a různé podnikové analýzy.

Naši klientům nabízíme kvalitní a spolehlivé řešení při dovozu či vývozu zboží.

Společnost MM SofiBau GmbH s.r.o. provádí veškeré stavební a zednické práce, od stavby RD na klíč až po rekonstrukce a přestavba domu.

Společnost Instalace Tomšů s.r.o. zajišťuje montáž plynových a kondenzačních kotlů, elektrokotlů a kaskádové kotelny.

Firma Podlahářství Oldřich Nevařil se sídlem v obci Příkazy v okrese Olomouc se dlouhodobě věnuje tesařským a podlahářským pracem. Poskytujeme podlahářské práce, včetně pokládky, zapravení i renovace podlahové krytiny. Zabýváme se pokládkou plovoucí, vinylové i korkové podlahy, PVC, parket i koberců. Nabízíme renovace, broušení a lakování ...

Společnost TRAMADOS s.r.o. se specializuje na přírodní biotopy. Provádí realizaci jezírek.

Společnost Alpha construct s.r.o. nabízí služby i v oboru kovovýroby, stavebnictví, elektroinstalací.

Oční optika. Maloobchod, prodej: - dioptrické brýle - kontaktní čočky.

Autoservis. Autoopravna. Opravy, servis, údržba: - auta, vozy, motorová vozidla, automobily. Práce: - autoklempířské - karosářské.

Autoopravna. Autoservis. Opravy, servis, údržba: - auta, vozy, motorová vozidla, automobily. Práce: - autoklempířské - karosářské.

Autoškola. Výcvik v řízení motorových vozidel.

Návrh a výroba nábytku na míru. Realizace kuchyní a interiérů na zakázku.

Kamenná prodejna v Prostějově a Olomouc a e-shop s originálními šperky. Ruční výroba pšerků s drahokamy a polodrahokamy.

Firma se zabývá prodejem materiál pro 3D tisk. Prodej filamentů a ochranných pomůcek. Pohyblivé hračky a další hračky pro děti.

Kamenná prodejna v Olomouci a e-shop s elegantní i ležérní obuví. Prodej originálních modelů obuvi.

Videoprodukce Olomouc, videoklipy, reklamy, natáčení videí, supervize projektů, postprodukce

NAIPPO s.r.o. provozuje ordinaci nefrologie.