Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Velkoobchod: - kancelářské potřeby, hygiena, obalový materiál, cartridge a tonery, drogerie - psací potřeby a popisovače EDDING Reklamní služby: - reklamní předměty s potiskem - reklamní textil, plachty a polepy. Tiskové služby: - agenturní zajištění firemních materiálů - letáky, firemní složky, poznámkové bloky.

Naše firma se specializuje na školení, vzdělávání dospělých a různé semináře v oblasti obchodního jednání, telefonování a klientský přístup, zákaznickou typologii, komunikační dovednosti, osobní prodej a akvizice, přesvědčivá prodejní prezentace, asertivní komunikace. Zpětná vyhodnocení i trénink. Celá ČR.

Prodej, dodávka, návrh, montáž, instalace: - podlahové topení - topení - tepelná čerpadla - solární systémy - kotle - centrální vysavače. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské.

Realitní kancelář. Zprostředkování: - prodeje a koupě všech typů nemovitostí - prodeje, koupě a výměn bytů - pronájmu bytů a nebytových prostor - převodu členských práv a povinností.

Základní škola. Specializované třídy: - rozšířená výuka tělesné výchovy na I. a II. stupni.

Práce: - malířské - natěračské. - nátěry fasád.

Umělecké kovářství. Prodej: - dámské oblečení, kabelky, šperky a modní doplnky - dárkové předměty.

Instalatérství: - revize, oprava plynovodů - oprava, instalace plynových přípojek - revizi komínů - instalatérské, topenářské, plynařské práce. -veškeré vodoinstalatérsské a topenářské práce.

Práce, služby: - kompletní čištění interiérů - konzervace karosérií, motorů - čištění koberců - čištění interiérů kamionů a autobusů.

Autodoprava, doprava: - nákladní mezinárodní i tuzemská doprava 8 až 24 tun - autojeřáby. - nosič kontejnerů TATRA Pronájem, půjčovna, odvoz, přistavení: - kontejneru 10 m3 objem, nosnost 11 t - sklápěcí soupravy TATRA - sklápěcí souprava pro odvoz sypkých materiálů

Autodoprava, doprava: - mezinárodní, nákladní, kamionová.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Mimoškolní výchova a ...

Řezbář celým srdcem - návrhy a výroba všeho, co Vám jiní ze dřeva nevytvoří! Pouze originální řezbářské práce, vnitřní i venkovní realizace dle vašich nápadů, nebo mých návrhů, dělané s láskou, poctivě, často starými osvědčenými postupy..

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického ...

Maloobchod, prodej: -ND starterů a alternátorů Prodejní sklad: - Kroměříž 76701, Bílanská 3320 - areál Stavbytu.

Výroba, kovovýroba, montáž: - ocelové konstrukce - zábradlí, montážní lávky - svařování mostních konstrukcí Výstavba, stavební činnost, realizace: - dopravní stavby - inženýrské staveb - nýtování mostních konstrukcí.

Podlahy: - betonové - pryskyřicové. Vysokopevnostní potěry. Sanace schodišť. Samonivelační stěrky.

Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence.

B&B Studio Olomouc. Návrhy, projekce: - stavby, stavební - interiéry. Inženýrská činnost

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků Hostinská činnost