Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Prodej kosmetických produktů pro péči o pleť a tělo. Sortiment zahrnuje produkty pro odlíčení a čištěné, péči o oční okolí, hydrataci, regeneraci, pigmentaci, vrásky, citlivou nebo aknózní pleť. Možnost velkoobchodní spolupráce. Kosmetika pro kosmetické a estetické salóny a dermatology.

Internetový obchod se železářským zbožím

Porovnejsito.cz s.r.o. provozuje portál a aplikaci k nezávaznému porovnání poskytovatelů internetu, televize a tarifů.

Papaya design s.r.o. se zaměřuje na grafické práce, tvorbu loga, webových stránek a propagačních materiálů.

NejPřipojení.cz s.r.o. se zaměřuje na zprostředkování internetového připojení, spolupracuje s malými i velkými poskytovateli.

Dvordent medical s.r.o. provozuje ordinaci stomatologického lékaře.

Prodej, servis, leasing, bazar garážové a autoservisní techniky: - kompletní vybavení pro pneuservisy, vybavení karosáren, zvedací technika - vybavení STK - servis podvozku (geometrie náprav, válcové zkušebny, deskové zkušebny, vibrační desky) - nářadí, ponky, svářečky - nabíjecí a startovací zdroje - lisy, diagnostika - odsávání výfukových ...

Nevidomí maséři Olomouc s.r.o. se zaměřují na klasické a sportovní masáže, masáže lávovými kameny a na baňkování.

Dovoz, distribuce: - kanadská granulovaná krmiva pro psy Velkoobchod - hlavní sklad Bedihošťská 211 798 12 Kralice na Hané tel.: 731 416 423 Maloobchodní prodejna Plumlovská 3 796 01 Prostějov tel.: 737 764 104

Nabízíme dioptrické, sportovní, sluneční brýle, brýlové obruby a pouzdra. Provádíme opravy.

Služby: - ruční mytí osobních automobilů - čištění interiérů vozů.

Výroba, distribuce: - diagnostické přípravky pro imunohematologická a hemokoagulační vyšetření - koagulační diagnostika - diagnostika pro klinickou imunologii - detekční systém pro Imunohistochemii - rychlé diagnostické testy.

Práce: - sanace potrubí bezvýkopovou metodou Insak, technologií založenou na principu zatažení vložky z textilního rukávce nasyceného pryskyřicí, tzv. inverzním procesem - sanace potrubí bezvýkopovou metodou UV lampami - monitorování trubních sítí TV-kamerou - lokální opravy trubních sítí kanalizačními roboty, krátkými rukávci - ...

Karel Giebisch se zaměřuje na různé druhy masáží - relaxační, sportovní, lávovými kameny a mnoho dalších.

MEKRSERVIS s.r.o. se zaměřuje na montáže interiérů, stěhování a zemní práce.

SpongeData s.r.o. se zaměřuje na vývoj aplikací zaměřených na zpracování objemného množství dat a antivirovou bránu pro kyberbezpečnost.

Tradeserver s.r.o. provozuje inzertní portál se stavebním materiálem s možností nabídky i poptávky.

Bardoň finance s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství a zprostředkování úvěrů, hypoték a pojištění.

Viktor Faltýnek se zaměřuje na masáže, baňkování, kadeřnické služby, prodlužování vlasů, manikúru a pedikúru.

PLAION SERVICES s.r.o. se zaměřuje na vývoj her, distribuci softwaru, filmovou produkci a na služby v oblasti počítačových sítí.

Poskytujeme služby v oblasti grafiky, tisku, webdesignu, výroby razítek, potisku textilu, gravírování, plotrovaných folií, reklamních předmětů a mnohem více.

Firma zajišťuje konzultace v oblasti obchodování s kryptoměnou. Vzdělávání v oboru IT pro firmy i jednotlivce.

Prodej mobilních telefonů, fotoaparátů a výpočetní techniky. Servis výpočetní tehchiky, notebookl, počítačů, tiskáren. Bazar výpočetní tehcniky.

Firma RECYKLACE HORNÍK s.r.o. provozuje kovošrot ve Šternberku. Vykupujeme železný a neželezný odpad, noviny, časopisy a letáky, elektrické zařízení, měděné kabely, elektromotory, EURO palety. Možnost odevzdání žárovek, zářivek, baterií, vyřazených akumulátorů.