Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Společnost MASTR stroje s.r.o. nabízí zemní práce, stavební činnost a autodopravu. Zajistíme zemní práce od pronájmu stroje s obsluhou pro vaši stavbu, až po kompletní realizace. Realizujeme stavební práce menšího rozsahu. Kontejnerová doprava, odvoz sutí, výkopových materiálů, objemného odpadu včetně zajištění uložení odpadu dle druhu na ...

Televizní studio, vyrábějící zpravodajství z Olomouckého kraje pro televize a městský informační kanál v Olomouci a Prostějově: - televizní společnost - televizní zpravodajství - televizní pořady, reklamy - vysílání v Olomouci a Prostějově - internetový satelit Astra 3B - videoklipy - zpracování propagačních videokazet - záznamy, ...

Aleš Stehlíček se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a výrobu vrat, bran, zábradlí a schodů.

TymServis.cz se zaměřuje na realizaci dveří, podlah a stěhování.

Stavební firma: -kompletní dodávky stavebních a interiérových prací na klíč -rekonstrukce -lité samonivelační potěry. Řemeslo: -zedník, obkladač, tesař, instalatér -malíř, natěrač, izolatér, montáž sádrokartonu, podlahář, stolař, zámečník.

Prodej, eshop - stavební: - stavebniny, materiály - izolační, fasádní materiály - zdivo - střešní krytiny - stavební lepidla, omítkoviny - sádrokarton - obklady, dlažby - sanitární keramika - nářadí - barvy - interiérové, venkovní dveře.

Služby: - autopůjčovna, operativní leasing, prodej předváděcích a referenčních vozů.

Komplexní služby v polygrafii - zabýváme se tiskem a reklamou. Personální agentura

Prodej, e-shop: - autobaterie - motobaterie - solární a trakční baterie - zdroje - nabíječky - startovací vozíky - měniče napětí - autochladničky - elektrokola - utrazvukové čističe.

Servis osobních automobilů všech značek. Klempířství a oprava autokaroserií. Mechanické a elektro práce.

Montáž oken, dveří, žaluzií, hliníkových rolet a garážových vrat. prodejce oken německé značky Aluplast. Dováka palstových, hliníkových a dřevěných oken.

Rodinná firma GD BAU s.r.o. se sídlem v okrese Olomouc se již od roku 1996 zabývá činností v oblasti stavebnictví. Součástí našich služeb je realizace monolitické betonové staveb, dřevostaveb, adaptace a rekonstrukce budov, stavba zděných i roubených rekreačních objektů a také rekonstrukce střech. Při své práci používáme nejen materiály vyzkoušené ...

Autorizovaný prodejce vozů ŠKODA, KIA: - prodej, leasing, pojištění, protiúčet ŠKODA PLUS - prodej ojetých vozidel. Autorizovaný servis ŠKODA, VW osobní a užitkové vozy, AUDI, KIA. Originální náhradní díly, příslušenství Prodej pneu za internetové ceny. Autorizovaná karosárna a lakovna.

Prodej, montáž: - elektrospotřebiče - satelitní techniky + montáž.

Agrární komora České republiky (AK ČR) byla zřízena zákonem č. 301/1992 Sb. České národní rady o Hospodářské komoře České republiky a Agrární komoře České republiky. Sdružuje většinu podnikatelů v zemědělství, lesnictví a potravinářství, prosazuje a obhajuje zájmy svých členů, kterým poskytuje poradenství a informační služby na celém území ČR. ...

Společnost Štefan Gábor se specializuje dláždění chodníků, vjezdů, okrasných a dekorativních povrchů, dlažby kolem bazénů a parkovišť z jakýchkoliv materiálů včetně dodávky, odvozu a likvidace všech odpadů kontejnerovou přepravou.

Výrobce a prodejce čistících a úklidových prostředků s nano efektem. Prodej přípravků pro úklid domácnosti i profesionálních úklidové firmy a gastro. Dodávka ochran pro různé typy povrchů, které zamezují usazování nečistot. Produkty jsou biologicky odbouratelné, vyrobené v České republice.

Expresivní rozvoz alkoholických i nealkoholických nápojů v Prostějově a Olomouci. Možnost osobního vyzvednutí objednávky na pobočkách. Ceny nápojů nižší než v nonstopech nebo na benzínových stanicích.

Prodej : -semena konopí, exotických rostlin, bylin -masážní oleje -pivní kosmetika -chilli koření -omáčky -čokoláda a další.

Specializovaná prodejna materiálu pro všechny typy střech v Olomouci. Odborný poradenský servis - pomoc s výběrem krytiny, okapového systému, realizační firmy. Technická podpora na místě stavby. Vypracování cenové nabídky zdarma. Zhotovení kladečských a kotevních plánů.

Činnost: - dlaždičské práce - pokládka žulové a zámkové dlažby

E-shop s prémiovými olivovými oleji, víny a pokrmy z Istrie. Prodej jemných, středně silných, silných olivových olejů.

Kanalizační společnost Chválkovice, s.r.o. podniká v oborech: Zprostředkovatelské činnosti realitních agentur, Shromažďování, úprava a rozvod vody, Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití.

Provozuje e-shop s hodinkami. Sortiment zahrnuje hodinky přívěskové, retro, punk a dřevěné hodinky. Na výběr jsou dámské, pánské i dětské hodinky.

Zakázková ruční výroba jedinečných a originálních produktů, jako jsou kalendáře, dárkové tašky, knížky pro děti i dospělé.