Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Prostějov, včetně poboček
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topení, voda, plyn - instalatérské potřeby - vodoinstalatérské potřeby - topenářské a plynařské potřeby.

Prodej, servis: - stroje pro výrobu fólií - stroje pro výrobu obalů, pytlů, sáčků, tašek atd. - recyklační stroje - aglomerátory - flexotiskové stroje - převíječky fólií - řezačky dutinek - perforační a děrovací nástroje - korony - antistatické tyče a zdroje - skládací a rozkládací zařízení - navíječky

Výroba: -pracovní oděvy pro čisté prostory -antistatické oděvy pro EDS prostory -antistatické oděvy pro prostory s nebezpečím výbuchu.

Velkoobchod: -železářské zboží-zámky, kování -visací, zadlabávací a nábytkové zámky -zásuvkové pojezdy a mechanismy -nábytkové závěsy, úchyty, věšáky -zajišťovací petlice a mechanismy -cylindrické vložky, kování na okna a dveře -potřeby pro nábytkáře. - prodej nářadí a jiných potřeb a produktů značky FISKARS

Výroba, velkoobchod: - textilní a kožená galanterie (kufry, batohy, kabely, tašky, bojové vesty prospeciální armádní jednotky).

Prodej: - příslušenství pro vodo - topo - plyn - kamna, krby - vybavení koupelen.

Autoservis, prodej: - autoelektrikářské práce - náhradní díly.

Opravy nákladních vozidel: -opravy motorů, brzdových soustav, převodovek, vleků a návěsů -kontrola a výměna autobaterií -příprava na STK, měření emisí -výměna olejů -karosářské práce.

Dovoz, distribuce: - lakovací systémy a příslušenství - autolaky - nátěrové hmoty - vybavení autolakoven.

Výroba: - pružiny tvářené za tepla.

Zakázková výroba: - strojů, přístrojů, řídících systémů, jemné mechaniky a robotiky

Zednictví Truhlářství, podlahářství

Smluvní prodejce firmy LOMAX & Co s.r.o. Výroba, montáže, instalace, servis: - sekční vrata - rolovací garážová vrata - posuvná vrata - plastová okna - dveře a doplňky.

Společnost Výrobna mezistěn a včelařských potřeb, s.r.o. je tradičním výrobcem včelařských mezistěn z pravého včelího vosku. Dále prodáváme včelařské potřeby, oděvy pro včelaře i kosmetiku s obsahem včelích produktů a medovinu. Sídlíme v obci Stražisko, okres Prostějov.

Remarkplast compounding a.s. je součástí Remarkplast HOLDING, což je seskupení firem zabývající se výrobou, vývojem a prodejem termoplastů v podobě kompaundů, re-kompaundů a regranulátů.

Obec Doloplazy se nachází v Olomouckém kraji v okrese Prostějov a je součástí Hornomoravského úvalu. Její součástí je i vesnice Poličky. Obec se rozkládá na ploše 291 hektarů a je položena v nadmořské výšce 214 m n. m. V současné době mají Doloplazy 532 obyvatel. Vybavenost obce: - obecní úřad - mateřská škola - knihovna - prodejna ...

Našim zákazníkům poskytujeme služby v oblasti stavebnictví.

Společnost ADP - SANCO s.r.o. je nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje komplexní péči o pacienty v domácím prostředí. Tato péče je určena pro všechny věkové skupiny a je zaměřena na to, aby byla poskytována v prostředí, které je pro pacienty příjemné a podporuje jejich uzdravení. Nabízíme také následnou lůžkovou péči pro pacienty s ...

Kamenná prodejna v Prostějově a Olomouc a e-shop s originálními šperky. Ruční výroba pšerků s drahokamy a polodrahokamy.

Prodej: - průmyslové šicí stroje - žehlící technika - střihárenská technika - náhradní díly - zařízení pro šicí dílny a servisní služby.

Výroba: -velkoplošné vícevrstvé desky. -vícevrstvé masivní desky (SWP). -podlahové panely. -komponenty NOVATOP. -bednící desky. -dřevěné brikety. Sušárny, sklad řeziva: Plumlov 49 Tel.: 582393571

Výroba oděvů: -pánská konfekce, textil -dámská konfekce, textil -pánské spodní prádlo -dámské spodní prádlo. Prodej: - nábytek - dekorativní zboží - bytový textil - sušené květiny.