Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Šumperk, včetně poboček
Distributor technologie flock ve střední Evropě: - ruční flockovací zařízení, flockovací komory - výplňová polypropylenová vlákna pro stavebnictví.

Stanap realizuje rekonstrukce a opravy staveb, včetně bouracích a demoličních prací, demontáž staveb a jejich součástí, malby a nátěry včetně výškových prací.

Společnost Bludspeed s.r.o. realizuje komplexní silniční nákladní dopravu.

Společnost FIALA Komplet s.r.o. zajišťuje širokou škálu služeb - renovace a nátěry střech, čištění střech a fasád, ošetření krovů renovace a nátěry fasád, čištění dlažeb, sádrokartonářské a natěračské práce.

Levandulová kavárna v Zábřehu: Kde Chuť Kávy Se Snoubí S Vůní Levandule. V centru města Zábřeh naleznete místo, kde se setkávají milovníci kávy, levandule a vína a to je naše kavárna. Co dělá naši kavárnu tak jedinečnou? Přečtěte si několik důvodů, proč byste měli navštívit tento útulný koutek: Netradiční chuť kávy: Naše kavárna nabízí ...

LV - Cars Služby: - celopolepy aut 3D fóliemi - tónování autoskel homologovanými fóliemi - instalace okenních fólií - výměna autoskel na pojišťovnu - kompletní čištění osobních a užitkových automobilů.

Výroba: - vodoměry - indikátory topných nákladů - termostaty - tepelné pojistky - teploměry a manometry.

Knihkupectví Patka Prodej: - beletrie - dětská literatura - komiksy - cizojazyčná literatura - učebnice - odborná literatura - mapy, průvodce - audioknihy - stolní hry, vykládací karty - pohlednice - Pidifrk - fotosběrna CeWe Color (Fotolab) .

Ostření, broušení - protahovacích trnů Protahování drážek Nové protahovací, protlačovací trny

Dřevotrend Truhlářství. Podlahářství Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -kuchyňské linky včetně spotřebičů -vestavěné skříně -schodiště -pergoly -ploty.

Mynybyg provozuje služby v autodopravě, nabízí odtah vozidel a půjčovnu minibagrů.

Prodej: - staré dřevo: - prkna - desky - trámy - stylové desky řezané ze starých trámů - 3-vrstvé panely za starého dřeva.

Prodej řeziva. Stolařské práce - truhlářská zakázková výroba.

Návrh, projekce, montáž, revize, servis: -elektronické systémy (bezpečnostní, přístupové, docházkové, kamerové, televizní).

Společnost ZLKL, s. r. o., je dynamickým hráčem ve světě strojírenství, který svým zákazníkům nabízí širokou škálu služeb. Od obrábění, lisování, svařování, až po povrchové úpravy a 3D kontrolu kvality. Nejenže se specializujeme na vývoj a konstrukci, ale také se pyšníme schopností rychle reagovat na požadavky klientů a nabízet konkurenceschopné ...

Maloobchod, velkoobchod: - spojovací materiál, stavební vruty, pletivo, drobné ruční nářadí, hřebíky, hmoždinky, chemické malty, tmely, silikony.

Eshop s oblečením a vybavením do hor či volné přírody - od oblečení a batohů, nože a nářadí, přes potřeby pro spaní a vaření v přírodě.

Společnost RawEnergi s.r.o. zajišťuje energetické poradenství a realizaci fotovoltaických a větrných elektráren.

Revize, montáž a servis elektro zařízení a hromosvodů

AUTOMYČKA - Jaroslav Doubek v Šumperku vám zajistí dokonalou péči o váš vůz. Pro efektivní mytí využíváme moderní prostředky, které šetrně vyčistí váš motor či automobil a dodá jim dokonalý vzhled. K dispozici je mycí i tunelová linka, ale také vám poskytneme kompletní čištění a tepování interiérů vašeho auta. V naší AUTOMYČCE vám umožníme ...

AMPUL SYSTEM s.r.o. je specializovaný internetový obchod (eshop) s LED technologiemi - zabýváme se také zakázkovou výrobou osvětlení a retro osvětlením (vintage) včetně montáže. Pro výrobu používáme kvalitní LED diody značek Epistar, Bridgelux, Osram, Cree, Samsung a další. Prodej a montáž LED osvětlení: - LED dioidy, LED pásky, LED ...

Apartmány v masivu Králického Sněžníku. Vaše místo pro odpočinek

Společnost SUMTEX EUROPE s.r.o. vyrábí režné tkaniny na zakázku.

Mori Reality s.r.o. je rodinná společnost se specializací na výstavbu horských apartmánů a rezidenčních nemovitostí v Jeseníkách a na Šumpersku.

Společnost SUNCORP se zaměřuje na výdejní boxy pro čerstvé potraviny, na chlazené boxy a online platformu pro distribuci potravin. Jejich služby jsou určeny obcím, firmám a organizacím, které chtějí zlepšit dostupnost čerstvých potravin.