Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Chirurgická ordinace. Pracovní doba: Po - 8-18 Út - jen objednávky St - 8-18 Čt - 14-18 Pá - jen objednávky.

Gynekologická ambulance: - diagnostika a léčba močových potíží žen - dětská gynekologie.

Ošetřovatelský domov: -poskytování komplexní péče občanům Šternberka.

TANA oční klinika je nestátní zdravotnické zařízení, které poskytuje nadstandardní ambulantní oftalmologickou péči. Oftalmologická péče: - odstranění brýlí - laser - čočky - operace šedého zákalu - plastické operace - léčba sítnice - dětská oftalmologie.

Ordinace praktické lékařky pro děti a dorost MUDr. Jana Pachová Ordinace ortopedie doc.MUDr.Miroslav Pach, CSc. Další ordinace Uničov Nemocniční 270, Uničov tel. 585 051 662

Jan Sítař provozuje okrasnou školku s rododendrony a azalkami.

Global Urga Trade, s.r.o. se zaměřuje na dodávku technologií a náhradních dílů pro rafinérie, vodní elektrárny, těžební průmysl a čerpací zařízení.

ReFit Clinic s.r.o. se zaměřuje na tělovýchovné lékařství, rehabilitace, fyzioterapie, obezitologii a psychologii.

MILAN SILNÝ USMS s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby, strojní čištění, čištění čalounění a koberců.

VALAŠSKÉ DOBROTY s.r.o. se zaměřuje na pravidelné i nepravidelné úklidy domů.

FOR PASSIVE s.r.o. se zaměřuje na stavební práce pro nízkoenergetické domy, rekuperace a provozuje e-shop se stavebním materiálem.

ITTS s.r.o. je provozovatelem portálu chciseobjednat.cz a zaměřuje se na služby v oblasti webových prezentací.

SIMI fruit garden s.r.o. se zaměřuje na pěstování BIO ovoce.

Mgr. Eva Šalamonová provozuje klinickou ambulanci Loštice.

Jsem realitní makléř dlouhodobě působíci v realitách a za dobu praxe jsem získal mnoho zkušeností, díky kterým mohu svým klientům nabídnout profesionální a komplexní služby ve světě realit. Mým cílem je poskytnout Vám služby té nejvyšší kvality. Budu Vám nápomocen při prodeji bytu, domu nebo pozemku. Pomohu vám najít bydlení podle vašich ...

Nabízíme Vám možnost seznámit se prostřednictvím fotografií s několika desítkami aranžmá, které jsme zhotovili pro různé slavnostní příležitosti. Zhotovujeme dle přání zákazníků: svatební kytice, ostatní svatební vazby (korsáže, přízdoby auta) výzdobu interiérů - hotely, obřadní místnosti, kostely dárkové kytice smuteční vazbu vazbu ze ...

Květinářství ROSA Maloobchod: - květiny - aranžování květin.

Šlechtění ovocných dřevin a podnoží.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie -licence v oboru alergologie a imunologie.

IVF Clinic centrum asistované reprodukce. Jsme nestátní zdravotnické zařízení zabývajícího se léčbou neplodnosti. Provozujeme ambulance specializované na diagnostiku a léčbu neplodnosti, operační sál a laboratoř.

Výroba, montáž a testování: - stacionární šroubové kompresorové soupravy . - malé pístové kompresory.

Prodej: - náhradní díly pro přívěsy a návěsy - upínací pásy a vázací prostředky - vzduchové soustavy brzd a ABS - DAF, MAN, IVECO, VOLVO, SCANIA, RVI, MERCEDES.

Pobočka. Prodej: -autobusové jízdenky. -letenky. Zprostředkování: -jazykové pobyty. -pracovní pobyty v zahraničí.

Poskytování hospicové péče: - jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje včetně přistýlky určené blízkým - lůžková a domácí hospicová péče - neomezené návštěvy.