Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomoucký kraj, včetně poboček
E-shop Sfíčky s ručně vyráběnými českými svíčkami z přírodního vosku. Svíčky jsou vyráběny z čistě přírodního palmového vosku nejvyšší kvality s certifikací RPSO. Svíčky vydrží hořet o polovinu déle než běžné parafínové svíčky. Svíčky jsou dodávány ve skleněném obalu. na výběr různé vůně. Prodej šumivých bomb do koupele a pokojhých sprejů.

Dekorativní stěrky a malířství v Olomouci. Poradenství s výběrem stěrek a baerv na vzorkovně. Prodej tapet, tapetářské práce. Malířské a natěračské práce.

Společnost PROŘEZ spol. s r.o. se sídlem v Prostějově se zabývá výrobou a prodejem stavebního řeziva - naleznete u nás vše pro stavbu i opravu střech, podlah, plotů nebo pergol. Specializujeme se především na střešní latě, dřevěné lišty a palubkové obložení, ale také vruty do dřeva, přířezy a OSB desky. Dle přání zákazníka provádíme impregnaci ...

Společnost VAMÍK, s.r.o. zajišťuje úklid domácností, kancelářských a nebytových prostor.

Planička TOOLS s.r.o. se specializuje na výrobu rotačních obráběcích nástrojů a na jejich ostření a povlakování.

Servis a revize svářecích zařízení, elektroinstalace, revize elektrospotřebičů, poruchová služba.

-Velkoobchod a maloobchod Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat ...

Kompletní lešenářské práce: - montáž, demontáž lešení - pronájem lešení závěsného, fasádního nebo atypického lešení

Velkoobchod, distribuce, internetový obchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - rukavice - obuv - oděvy - bezpečnostní pásy a popruhy - lékárničky - rybářské oděvy - myslivecké oblečení.

Výroba, export, prodej: - titanová běloba PRETIOX - železité pigmenty (červené FEPREN, žluté, hnědé, černé) - kyselina sírová - bílý sádrovec PREGIPS - tmavý sádrovec PRESTAB - zelená skalice - chemikálie pro zemědělství MONOSAL. Prostřednictvím firmy KEMIFLOC a.s.: - flokulant na čištění odpadních vod - zelená skalice.

POSP Invest s.r.o. se zaměřuje na prodej automatických líhní na drůbež, kurníků a lisů na ovoce.

ŠNYT Primka s.r.o. provozuje restauraci s rozvozem a možností pořádání oslav a večírků.

Ing. Ladislav Štercl se zaměřuje na výrobu různých druhů kol a tříkolek - jedná se například o lehokola, handbiky a mnoho dalšího.

Michaela Chmelo Kolářová se zaměřuje na kosmetické a vizážistické služby, modeláž nehtů a manikúru, maserské služby a kadeřnictví.

Dentinela s.r.o. provozuje stomatologickou ordinaci a provádí také dentální hygienu.

Martin Mišo se zaměřuje na fotografování - svatby, rodiny, portréty a mnoho dalšího.

Luxury finance s.r.o. se zaměřuje na poskytování úvěrů, hypoték, zprostředkování stavebního spoření, pojištění a finanční poradneství.

Společnost MAPO marketing s.r.o. dodává reklamy do čekárny ambulancí.

Autosalon, prodej, servis, oprava, leasing: - osobní, terenní automobily Suzuki. Suzuki - autorizovaný dealer, prodej, servis: - automobily Suzuki - náhradní díly, autodoplňky, příslušenství. Montáž: - zabezpečení všech typů vozidel - pneuservis, diagnostika - plnění, čištění klimatizací.

Společnost RPSC ideas s.r.o. provádí konzultační a poradenské služby pro všechny oblasti komunikace. Návrh, vývoj a produkce obsahu pro všechny komunikační kanály. Komplexní služby pro čerpání financí ze strukturálních fondů EU.

Společnost Autoservis Uhlík se postará o servis vozidel všech značek. Mezi naše činnosti se řadí oprava motorů, brzd, převodovek, výměna olejů, přezouvání kol, karosářská práce, kontrola před STK a ruční mytí.

Výroba a opravy sériově zhotovovaných - protéz, - trupových ortéz, - končetinových ortéz, - měkkých bandáží -Výroba zdravotnických prostředků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

E - shop - didaktické a učební pomůcky pro školy a školky

Firma prodává kvalitní hliníkové pergoly české výroby. Za nejvýhodnější cenu na trhy také dodává hliníkové ploty, garážová stání, zahradní altány, přístřešky, zastínění. Zdarma zpracujeme nezávaznou cenovou nabídku.