Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Nehtove studio -Velkoobchod a maloobchod

Vedení účetnictví, daňové evidence, mzdová evidence. Pasportizace stavebních objektů, zpracování dat a informačních systémů pro Facility management Implementace systémů CAFM.

Sháníte statika? Potřebujete vypracovat projektovou dokumentaci? Kontaktujte nás. Provádíme projektování a statické posouzení mostů, inženýrských, pozemních a průmyslových staveb včetně stavebních úprav, rekonstrukcí a statického zajištění. Zabýváme se návrhy speciálních konstrukcí - železobetonových, ocelových i plastových nádrží, zásobníků, ...

Autooprava, - servis vozidel, příprava na STK - prodej autobaterií VARTA - prodej autodílů - ozonová desinfekce klimatizace automobilu -opravy starteru a alternátoru

Velkoobchod s obalovým materiálem: - tašky, sáčky, folie, stretch - mycí a čistící prostředky.

Stavební činnost: - zednické práce - obkladačské, sádrokartonářské práce - zateplování fasády - terenní úpravy - kanalizace - vodo topo.

Projekční a inženýrská činnost. Výstavba, stavby na klíč.

Výroba, dodávka, montáž, servis, prodej: - vrata (garážové, bránové) - stínící technika.

Podřízený pojišťovací zprostředkovatel (PPZ) a vázaný pojišťovací zprostředkovatel (VPZ).

Elektroinstalační práce. Výroba: - elektrické zařízení. Zemní práce. Stavební práce. Protlaky.

Výroba, distribuce: - prahy bukové a dubové - smrkové lišty masivní - smrkové lišty napojované - bukové a smrkové podlahové lišty - bukové parkety - madla - plotovky.

Technické analýzy a výpočty metodou konečných prvků v oblasti strojírenství se zaměřením na automobilový průmysl. Konstrukce tvářecích a střižných nástrojů. Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků.

Předškolní vzdělávání pro děti ve věkově smíšené skupině od 2 do 6ti let se zajištěním specifické, odborné péče pro všechny věkové skupiny.

Výkup a prodej: - ojeté a havarované automobily - použité náhradní díly. Autopůjčovna. Pronájem dodávek Autodoprava.

Opravy užitkových a osobních vozidel: - brzdové systémy, řízení, spojky, rozvody motorů, výfuky, podvozkové části a veškeré mechanické části vozidla : - výměna motorových olejů, filtrů a ostatních kapalin - příprava na technické prohlídky a provedení STK a EMISI - kompletní prohlídky vozidel - drobné elektrikářské práce - montáž doplňků a ...

Poradenství: - ekonomické - účetní - účetní kancelář Vedení účetnictví.

Stavební a technický bazar POFI, prodej: - polykarbonát - stavební materiál - stavebniny - potřeby pro stavebnictví - potřeby pro řemesla - stavebniny. Otevírací doba: léto - po 8.30-16.30, út 8.30-16.00, st+čt 8.30-16.30, pá 8.30-16.00, so 9.00-11.00 zima - po-pá 8.30-16, so zavřeno.

Výroba porcelánových a keramických výrobků.

Specializovaný obchod - silikony - polykarbonáty - plastová okna - řezné kotouče - komisní prodej.

Doprava, třídění zboží: - na paletách - zasilatelská centra - třídící zařízení - zařízení pro vnitropodnikovou dopravu - dopravní systémy, dopravníky. Montáž a servis dopravních zařízení. Projektování a výroba dopravníků. Výroba součástí dopravníků.

Výroba, kovovýroba, projekce, montáž, export, prodej: - lehké ocelové haly Astron na míru - haly Astron na klíč - konstrukční systémy - průmyslové objekty - výrobní haly, sklady - zemědělské objekty, farmy - supermarkety, halové objekty, autosalony - sportovní haly, zimní stadiony - hangáry - nadzemní parkoviště - logistické haly.