Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Autoopravna, autoservis. Opravy, servis: - silniční a motorová vozidla: - motorické opravy - elektrikářské práce - servis klimatizací. Pneuservis. Opravy, výměny, přezutí: - pneumatiky.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - Vodo, Topo, Plyn

Služby, práce, projekce, rekonstrukce, dodávka, montáž: - výstavba rodinných domů - kompletní řešení topení - tepelná čerpadla - obkladačské práce. Prodej: - krby, kamna - krbové vložky.

Toplaser: - laserové pracoviště - odstraňování znamének - laserová epilace - neinvazivní liposukce. Zdravotnictví: - dermatologická a dermatovenerologická ambulance, dermatovenerologie - kožní lékařka.

Práce: -instalatérské -topenářské -solární systémy -tepelná čerpadla -plynoinstalace -vodovody a kanalizace -centrální vysavače -malířské, natěračské.

Služby, montáž, práce: - solární systémy pro ohřev vody - solární kolektory Thermosolar, CosmoSol, SUNTIME, trubicové Westech - sestavy na klíč - solární systémy pro ohřev 200 l TV, solární systémy pro ohřev 300 l TV, solární systémy pro ohřev TV s přitápěním - akumulační nádrže - úprava vody - úprava pitné vody pomocí mechanických a ...

Elektromontáže: -elektroinstalace do betonu a panelů přímým frézováním -v bytové i průmyslové zástavbě -elektronické zabezpečovací systémy -automatické vjezdové brány a závory.

Vodo-topo-plyn. Instalatérství a topenářství. Dodávka a montáž topení, plynu, vody, kanalizace.

Velkoobchod, maloobchod: -fitness stroje-posilovací stroje, rotopedy, cyklotrenažery, běžecké trenažery, steppery, posilovací lavice atd. -fitness doplňky -činky -sportovní oblečení -masážní prostředky -rehabilitační míče -sportovní potřeby a vybavení -tejpovací materiál

Základním posláním Vincentina - poskytovatele sociálních služeb Šternberk je celoročně poskytovat přiměřenou podporu a péči dětem, mládeži a dospělým lidem obou pohlaví s mentálním, kombinovaným a duševním postižením tak, aby se jejich život co nejvíce přiblížil životu v běžném sociálním prostředí s přihlédnutím k míře jejich individuálních ...

Realizace staveb: - hrubé stavby - rekonstrukce bytových jader na klíč - nízkoenergetické podlahové vytápění - solární systémy - zateplení fasád.

Satvební práce. Zednické práce. Zateplování fasády.

Zateplování. Stavební činnost.

Kominické práce kontroly a čištěni, vložkovaní, frezovaný dehtu, opravy atd.

Prodej, bazar - zemědělská a komunální technika - traktory - lisy - sklízecí mlátičky a řezačky - postřikovače - secí stroje. Provozní doba: - pondělí až pátek 7:00 - 15:30.

Ordinace Neředín, spol. s r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře pro dospělé - MUDr. Igor Mazoch.

Family poradna: - privátní manželská a rodinná poradna: - manželské a vztahové problémy - vztahy s dospívajícími dětmi - hendikepované děti a dopad na rodinu a manželství - složité životní situace - závislosti blízké osoby - poradenství pro osobní růst.

Prodej umělecké předměty - kresby, malby, starožitné grafiky. Internetová galerie.

Mgr. Radek Eliáš poskytuje domácí rehabilitační péči v Olomouci.

Pavlína Pluskalová poskytuje služby léčebné rehabilitace.