Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla

Provoz autobazaru ve Šternberku. Výkup a prodej osobních, užitkových vozidel. Sjednání povinného, havarijního pojištění a financování koupě automobilu. Půjčovna minibagrů.

Velkoobchod, montáž, opravy: - vodo, topo, plyn - plynové zařízení a regulace - regulátory tlaku plynu a plynové filtry - plynové kotle Výroba: - plynová podokenní topidla.

Činnost: Proječní činnost v občanské výstavbě - topné systémy, vzduchotechnika, solární systémy.

Společnost GYNMEUS s.r.o. provozuje gynekologickou ordinaci a poradnu pro těhotné - MUDr. Radim Burda

V našem centru působí MUDr. Eva Makovská jako praktický lékař pro dospělé a také jako poskytovatel pracovnělékařských služeb.Ordinace je vybavena nejmodernějšími technologiemi a lékařskými přístroji / CRP, EKG, HOLTER, ABI /, aby bylo Vaše vyšetření komfortní a na vysoké úrovni.

Penzion, hotel pro psy rodinného typu. Ubytování pro psy: -kapacita 8 psů dle plemene -celoroční provoz. Vytápěné kotce.

Povodí Moravy. Závod Horní Morava Provoz a správa vodních toků.

PhDr. Kateřina Charvátová provozuje ambulanci klinické psychologie.

MUDr. Lucie Troubilová je praktický lékař v Olomouci.

SUCHÝ DŮM s.r.o. se zaměřuje na šetrné a efektivní řešení kapilární vzlínavé vlhkosti, plíseň a zatuchlost.

Burger restaurace; bistro. Polední menu. Catering. Možnost rezervovat salónek až pro 100 osob pro firemní večírky, oslavy, narozeniny.

Kamenictví Bačík, které je výrobcem litých podlah, schodů a parapetů z teraca, nabízí profesionální renovace podlah a zakázkovou produkci pomníků. Kamenictví z Olomouce Vám zabezpečí kvalitní produkci z prefabrikovaného teraca, jakožto odolného materiálu, který se nyní vrací do módy.

Zakázkové šití dámských a dětských oděvů. Výroba povlečení pro děti a dospělé z látky dle vlastního výběru.

Úklidová firma v Olomouci. Provádí úklid bytů, bytových domů, domácností, firem, kanceláří a staveb.

Knižní vydavatelství v Olomouci. Publikace je možné zakoupit před nakladatelství KMS.

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál - zednické, malířské a natěračské nářadí.

Oční optika. Profesionální péče o váš zrak: - prodej - moderní i klasické brýle - měření zraku - aplikace kontaktních čoček - servis brýlí. Poradenství.

Oční optika. Profesionální péče o váš zrak: - prodej - moderní i klasické brýle - měření zraku - aplikace kontaktních čoček - servis brýlí. Poradenství.

Společnost Adult clinic s.r.o. provozuje ordinaci praktického lékaře.

Občanské sdružení SPOLU Olomouc Instituce se stará o děti, mládež a dospělé s mentálním kombinovaným postižením a poskytuje pomoc při volbě vhodného zaměstnání.

MUDr. Hellerová provozuje ordinaci dětské gynekologie a porodnicko-gynekologickou ordinaci.

Ecce Homo Šternberk, z.s. je spolek zabývající se sociálními službami, aktivitami pro rodiny, zdravotně postižené a mimojiné i naučnými stezkami.