Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Olomouc, včetně poboček
Nestátní zdravotnické zařízení ambulantního typu s lékárnou.

Jsme stavební společnost NEOL – STAV s.r.o. z Olomouce, jež se specializuje především na železobetonové monolitické konstrukce, opěrné zdi, skelety a jiné betonářské či tesařské práce.

MUDr. Karin Niklová je klinický psycholog.

Mgr. Andrea Valová poskytuje psychologické poradenství pro děti i dospělé, krizovou intervenci apod.

MUDr. Gabriela Šišková provozuje ordinaci ORL Olomouc.

MDDr. Martina Čapáková je zubní lékař.

Bambino - soukromé jesle: - pro děti od 1 roku do 3 let - příjemné domácí prostředí - přizpůsobení požadavků rodičů - tělesné, rozumové, pracovní činnosti.

MUDr. Milena Sehnalová provozuje ordinaci neurologie, rehabilitace a celostní medicínu.

MUDr. Dana Houserková provozuje radiodiagnostickou ordinaci.

MUDr. Gabriela Střítezská provozuje gynekologickou ambulanci ve Šternberku.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie.

Top Laser - laserové a estetické centrum: - centrum estetické medicíny - ordinace kožních a pohlavních chorob - dermatologie - venerologie. Ordinace: Horní náměstí 8 Olomouc Ordinační hodiny: Pondělí 8-12 od 13 - objednané výkony Úterý 8-12 od 13 - objednané výkony Středa 8-16 objednané výkony Čtvrtek 12-17.30 Pátek ...

Relaxační centrum. Masáže: - klasická švédská masáž - aromaterapeutická - thajská - lymfatická. Manikúra: - parafinové zábaly na ruce - francouzská manikúra - zdobení nehtů - modeláž nehtů. - Pedikúra - Depilace - Solárium.

Mgr. Naďa Skyvová je psycholožka a psychoterapeutka v Olomouci.

Mgr. Ondřej Toth je psycholog pro děti i dospělé.

Stomatologie Zubní ordinace pro dospělé a děti. Ordinační hodiny: Pondělí 8.00 - 16.00 Úterý 8.00 - 17.00 Středa 8.00 - 16.00 Čtvrtek 8.00 - 16.00 Pátek 8.30 - 14.00

Společnost EVEDER s.r.o. provozuje velkoobchod a maloobchod s topenářským, plynařským a vodoinstalačním materiálem a potřebami.

Zdravotnictví: -praktický lékař pro děti a dorost, dětský a dorostový lékař, dětská lékařka -pediatrická ordinace, pediatrie.

Úklidová služba v Olomouci. Zajistí pravidelné i generální úklidy, nákupy pro domácnosti. Ruční mytí a čištění vozidel. Služby hodinového manžela.

Prodej krmiv pro psy, kočky, hlodavce a ptactvo. Na e-shopu je možné objednat terarijní a akvarijní vybavení.

Sběrna, recyklace Černovír Sběrna: - výkup železa a barevných kovů - výkup železného odpadu. Prodej: - plastové výrobky - zatravňovací dlažba, plotovky, obrubníky. Výměna PB (propan-butanových) lahví.