Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Obecní úřad Tučín. Nejstarší písemná zmínka o Tučíně pochází z roku 1351. Podle zápisu v zemských deskách prodali Tobiáš a Beneš ze Štrálku urozeným mužům Janovi a Drslavovi, bratřím z Kravař, a jejich dědicům, čtyři lány se vším příslušenstvím, které drželi ve vsi Tučíně. V roce 1371 směnil Vok z Kravař vsi Pavlovice a cokoliv měl v Prusínkách a ...

Výstavba a provoz malých vodních elektráren.

Společnost NBB Česká republika se zabývá poradenstvím pro malé a střední firmy v oblasti fúzí, akvizic a prodeje firem. Také se zaměřujeme na sloučení firem a zprostředkování investorů. Díky rozsáhlé síti kanceláří doma a v dalších zemích po celém světě umožňujeme lokálním podnikatelům rozšíření možností i do zahraničí. Prodej a akvizice ...

Rekonstrukce bytů, výstavby bytových jader a rekonstrukce rodinných domů.

Montáž - silnoproudé i slaboproudé rozvody - konfigurace síťových prvků - kamerové systémy - servis, čištění a údržba techniky.

Autoškola - školení řidičů - výcvik řízení vozidel.

Optimalizace a řízení spotřeby elektrické energie - instalace systému pro optimalizaci elektrické energie. Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž rozvodů, počítačové a telefonní sítě, kamerové, audio a video systémy.

Grafologie - grafologické posudky. Výuka grafologie, semináře.

E-shop - zahradní přípravky - prostředky na hubení škůdců, nežádoucího plevele. Služby - údržba zeleně, sečení, úprava ploch - deratizace, dezinsekce, dezinfekce - vyřezávání náletových dřevin, štěpkování - stříhání keřů a stromů - mulčování.

Realitní kancelář: - prodej, koupě nemovitostí - pronájem nebytových prostor - výstavba rodinných, bytových domů - znalecké posudky - právní poradenství - rekonstrukce bytů, nemovitostí.

Velkoobchod, prodej: - zápalky - zápalky pro kuřáky i domácnost - bezpečnostní zápalky kuřácké, bezpečnostní zápalky pro domácnost, zapalovače a podpalovače tuhých paliv. - kubánské doutníky - potřeby pro kuřáky.

- prodej stavebních materiálů - prodej písků a kameniva - vnitrostátní kamionová doprava - vytěžování sklápěcích vozidel - zajištění stavebních strojů a techniky - stavební činnost - nákladní doprava

Výstavba a rekonstrukce střech: - nátěry střech - montáž střešních oken - podbití střech - výroba pergol, zahradních domků. - kácení stromků.

Rodinka rodinné centrum je klub pro rodiče s dětmi, ve kterém je naším hlavním cílem Hlavním cílem harmonizace rodinného klimatu a prevence krizových situací. Klub DUHA pro rodiče s dětmi: - programy pro rodiny s dětmi - jednodenních, víkendové i týdenní pobyty v přírodě, nebo u moře - plavání kojenců v domácím prostředí - cvičení rodičů s ...

Poskytujeme kompletní poradenství v oblasti dietologie, výživy a zdravého životního stylu.