Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Obchodní činnost - zemědělské stroje Zámečnictví Servis - STK traktorů Zemědělské služby

Zajišťujeme výživové poradenství zdarma. Vypracujeme Vám individuální výživový plán. Služby v oblasti léčby obezity.

Velkoobchod, maloobchod, servis, sběr, prodej: - akumulátory - autobaterie (BANNER, VARTA, OPTIMA).

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - technické vybavení pro zvony - elektrické pohony zvonů, lineární motory - zvonkohry, konstrukce zvonkoher, ozvučení - zvonové stolice a repase zvonových stolic - konstrukce pro zvony - srdce zvonů - vše pro historické zvony - zvony pro kapličky a zvonice - věžní hodiny - hodinové ...

Autoservis, autoopravna. Práce: - veškeré mechanické opravy. - výměny rozvodů, olejů, tlumičů, autoskla, brzdy - karosářské práce - diagnostika - příprava a provedení STK a emise - plnění klimatizací - elektrikářské práce - renovace světlometů. Servisní prohlídky a kontroly. Pneuservis. Oprava, výměna: - pneumatiky.

Zasklívání lodžií a balkónů. Výroba a montáž: - ocelové a hliníkové zábradlí na panelové domy. Výškové práce. Nátěry střech a fasád.

Výroba: - průmyslové těsnící prvky - kruhová těsnění - plochá tvarová těsnění - tvarová lisovaná těsnění - o-kroužky - vodoinstalační materiál.

Jsme česká společnost zabývající se dovozem zboží z Číny a dalších asijských zemí a také exportem do Číny. Překlad z a do čínštiny.

Jsem daňový poradce, který se zabývá vedením účetnictví a zpracováním daňových přiznání ke všem druhům daní v Olomouckém kraji. Daňové poradenství, daňový poradce: - ekonomické poradenství - pro fyzické i právnické osoby - účetní poradenství - zpracování mezd, daňového přiznání, DPH - vedení účetnictví, mezd - odklad daňového přiznání, ...

Společnost TIP DaS s.r.o. je unikátní na trhu dřevostaveb.

Humanizace prostředí zdravotnických, sociálních a jiných zařízení

Umělecká výroba ze zvonařské bronzi: - zvony (kostelní 5-5000 kg) - zvonky (vánoční, svatební, výroční 0, 2 kg do 20 kg) - upomínkové a dárkové zvonečky - sochy, sošky, plastiky, busty (bysty) - zvonkohry.

Výroba a dodávka: - městské mobiliáře - pergoly - dřevěné prvky - lavičky. Výroba a dodávka: - ploty.

Dovoz, import, prodej: - ojetých vozů ze zahraničí. Autobazar, prodej: - ojeté automobily ze zahraničí i z tuzemska.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - nerezové polotovary - nerezový materiál.

V pneuservise Kaps Automatic zajišťujeme pro naše zákazníky z okresu Kroměříž a Přerov kvalitní, rychlé a levné pneu služby. Řešíme expresní přezutí pneumatik pro osobní i dodávková vozidla, běžné opravy defektů u pneumatik, výměny kol. Provádíme veškeré pneuservisní práce: - expresní přezutí komplet M 12-14 400 Kč, V 15-16 600kč, OFF 800kč, ...

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty - oleje, maziva.

Maloobchod, prodej, e-shop: - hardware - software - spotřební elektronika - PC, počítačová sestava.

EWYN zdravé bistro: - tortilly - burgery - smoothie - saláty - rizota - pizza - drinky. Rozvoz jídla.

Sběr, výkup: - ovoce - jeřabiny červené i černé, jeřáb břek a oskeruše, mišpule či šípky.

Dovoz, prodej, servis obytných přívěsů, automobilů: - Hobby, LMC, Fendt, Adria - caravany na podvozcích - obytné přívěsy, automobily - náhradní díly (Hobby, LMC, Fendt, Adria) - příslušenství. Cestovní agentura: - zajištění pobytů.