Seznam firem

Výsledek hledání: Region: Přerov, včetně poboček
Malířské, natěračské práce: - fasády, vnitřní malby - okna, dveře - kuchyňské linky. Služby: - měření vlhkosti zdiva - úklidové práce - pokládka plovoucích podlah, koberců - montáž sádrokartónů

Přepravní služby: - přepravy zboží - Německo, Rakousko, Nizozemí Spediční služby: - přeprava nákladů ČR, EU - přeprava non-stop.

Autoservis, pneuservis. Prodej náhradních dílů. Montáž zařízení. Servis klimatizace. Dekarbonizace. Prodej střešních nosičů. X tuning.

Výroba, prodej, servis, oprava, repase, rekonstrukce: - strojírenství (drtiče, třídiče) - drtící a třídící technika pro úpravu kameniva - drtiče kameniva (kuželové, čelisťové, odrazové) - třídiče - podavače - zařízení pro recyklaci stavebního odpadu - náhradní díly pro drtící a třídící zařízení. Práce: - výpočty technologie ...

Firma ARP - mechanizace s.r.o. v Přerově posyktuje kompletní jeřábnické práce s využitím autojeřábů značky Tatra. Naše vyškolená obsluha provádí jeřábnické práce nejen v celé České republice, ale také v zahraničí. Zároveň naše firma působí jako autoservis, ve které se zaměřujeme na opravu a servis nákladních i osobních vozidel. AUTOJEŘÁBNICKÉ ...

MARELE s.r.o. se zaměřuje na slaboproudé technologie, zabezpečení a automatizaci domácnosti, montáž bezpečnostních a požárních systémů a antén.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Elektroinstalační materiál. Bytové a průmyslové elektroinstalace. Prodej: -kabely - rozvaděče - jističe.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy - laky a lazury na dřevo - přírodní vosky a oleje na dřevo zn. Saicos - laky na nábytek - míchání odstínů - barvy fasádní, interiérové, na dřevo a kov - prodej a servis stříkací techniky. Prodejny: Přerov, Tovární 2993/4 tel.: 581204375; 603827432 Bystřice pod Hostýnem Holešovská ...

JOHNNY truck s.r.o. se zaměřuje na dopravu sypkého materiálu a kusových zásilek po celé Evropě.

Prodej autodiagnostické techniky, přístrojů a vybavení SME. Školící středisko. Servisní škola autodiagnostiky. Poradenská činnost v oblasti emisí a autodiagnostiky. Agentura Ageum: - nahrávací studio - zvuková a světelná technika Autoservis: - měření emisí - STK traktorů - autodiagnostika - klimatizace - dekarbonizace motorů - ...

Dřevostavby: - bungalovy - patrové domy - srubové domy - roubenky.

Stavební práce, oprava, rekonstrukce: - statika, statické zajišťování staveb - spínání stavebních konstrukcí pomocí předpínacích lan - injektáže trhlin porušených objektů - mikropiloty o průměru 130mm, pilotové základy - stříkání betonu pro opravu a zesílení konstrukcí - technologie nerezových výztužných kleštin/drátů STATICAL.

Společnost Red Zero s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, tak také instalacemi, servisem i revizemi hasicího systému FirePro.

Prodej, e-shop: - kadeřnické potřeby, profesionální vlasová kosmetika.

Internetový obchod Vlasy-Kosmetika.cz nabízí profesionální kadeřnické potřeby, vlasovou kosmetiku, vše pro dokonalý účes a pro zdravé krásné vlasy.

Plynoinstalační, vodoinstalační, topenářské práce práce, servis plynových spotřebičů

Velkoobchod, maloobchod, oprava, servis: - posilovací stroje - rotopedy - běžecké pásy - trenažéry - posilovací pomůcky - vybavení pro bojová umění a box Prodejna Marimex.cz: - Libušská 221/264a, 142 00, Praha 4 Po-Pá: 10 - 18 hod.

Společnost LEEDRS s.r.o. vyrábí unikátní opasek se sponou z 3D tiskárny.

Firma provádí servis hydraulických nakládacích jeřábů a další manipulační techniky převážně na nákladních vozidlech. Prodej náhradních dílů a příslušenství k dovybavení nástavby.

Požární zabezpečení: - hlásiče požáru a kouře - detektory CO a plynu - požární signalizace a detekce požáru. Bezpečnostní systémy: - zabezpečovací systémy - kamerové a přístupové systémy - videotelefony. Mechanické systémy: - zámky, řetězy - bezpečnostní schránky, trezory - prostředky individuální ochrany. Výhradní ...

Výroba, servis: - samoregulační technologie topnými kabely. Domovní i průmyslové vytápění, ohřevy, temperace. Projekce, dodávka, montáž, revize.

Sportovní centrum Mlýn: - squash - badminton - posilovna - masáže - zumba, pilates - kardiopásy - schwinn cycling - bodystiling - joga - aerobic - fitbal - hlídání dětí - piloxing - bookwa - dynasos bosa - master jamp - port de bras - power jóga.

Firma Hydrotruck s.r.o. se zabývá navrhováním hydraulických komponentů.

Služby: - bezpečnost práce - BOZP - koordinátor BOZP - požární ochrana - PO - inženýrská činnost ve výstavbě.

Společnost Air Schneider s.r.o. poskytuje k prodeji všechny druhy kompresorů, zařízení na úpravu stlačeného vzduchu jako jsou filtrační a sušící systémy.