Seznam firem

Výsledek hledání: telekomunikace-hlp v textu i v názvu , s použitím diakritiky , včetně poboček
Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika -mobilní telefony -telekomunikace -satelitní a televizní technika Služby: -návrh a tvorba reklamy

Společnost PosAm Praha poskytuje komplexní řešení i samostatné dodávky především v sektoru bankovnictví, pojišťovnictví, leasingu, státní správy, telekomunikací, energetiky i průmyslu. Dodávky informačních systémů, nabídka digitalizace papírových dokumentů a automatizovaného zpracovávání formulářů.

Služby: - konzultace v oborech výstavby a provozu telekomunikačních sítí - projekce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zakládání a vedení projektů v oborech telekomunikací a výstavby - speciální projekty pro zvýšení efektivity provozů, změny procesů, apod.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis, projekce: - ozvučovací systémy - kamerové systémy - telekomunikace - zabezpečovací zařízení - PC sítě - televizní a satelitní antény - strukturovaná kabeláž - přístupové a docházkové systémy - požární signalizace EPS.

Prodej, maloobchod, servis, poradenství: - zabezpečovací systémy - školení - kancelářské potřeby - výpočetní technika - počítačové sítě - telekomunikace.

Telekomunikace PRONÁJEM DIGITÁLNÍCH OKRUHŮ: - pronajaté okruhy s vysokou přenosovou kapacitou (v rozmezí od 2Mbit/s po STM 1-STM16) a nízkou dobou zpoždění spolehlivě zajistí propojení a přenos velkých objemů dat. SLUŽBY MEZINÁRODNÍHO PROPOJENÍ: - v současné době jsou vybudovány optické trasy a zajištěna přímá konektivita se Spolkovou ...

Služby: -správa a návrh počítačových sítí -správa telekomunikací -zálohování dat -školení

Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: -elektrospotřebiče, domácí spotřebiče -audio, video, foto -kancelářská technika -telekomunikace.

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče - elektronika - audio-video-foto - kancelářská technika - hudební nástroje - telekomunikace.

Služby: - poradenské služby v oblasti telekomunikací zaměřené na optimalizaci a snižování nákladů

Prodej, e-shop: - razítka - kancelářská technika - telekomunikace - drobné elektro.

Výroba systémů: - interkomových - IP audio - výtahové - přístupové. SIM management pro GMS Brány. UMTS brány jako náhrada pevných telefonních linek s přístupem na internet.

Výroba systémů: - interkomových - IP audio - výtahové - přístupové. SIM management pro GMS Brány. UMTS brány jako náhrada pevných telefonních linek s přístupem na internet.

Činnost: - služby v oblasti telekomunikací a informační technologie - pronájem optických vláken - správa sítí

Telekomunikace. Maloobchod, prodej: - mobilní telefony včetně příslušenství - tablety. Oprava, servis. Výkup mobilních telefonů z CZ distribuce.

Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky: - počítače - hardware - software - sítě - servery - telekomunikace - outsourcing - informační technologie.

SALTEK je česká firma specializující se na vývoj a výrobu přepěťových ochran. Výroba dle ISO 9001. Komplexní ochrana proti přepětí: - přepěťové ochrany a svodiče bleskových proudů - chráněné zásuvky - ochrana: - signálové linky, telekomunikace, radiokomunikace a bezdrátové připojení k internetu, datové sítě a ...

Dodávka, montáž, rekonstrukce, oprava, servis: -telekomunikace -pobočkové ústředny -vnitřní telefonní sítě -strukturované kabeláže -místní a závodní (podnikový) rozhlas včetně bezdrátových rozhlasových systémů -domácí síť pro rozvod televize, dat, telefonů -technická ochrana osob a majetku-elektronické zabezpečovací systémy, požární systémy ...

Společnost Largo Kab s.r.o. se sídlem v Olomouci působí v široké oblasti dodávek a instalací slaboproudých systémů (rozvodů) a telefonních ústředen včetně zajištění revizí. Také se zaměřuje na regulaci vytápění po celé České a Slovenské republice. Zajištění: - kompletní slaboproudé rozvody a návazná zařízení pro kanceláře, malé a středně velké ...

Kovovýroba, výroba, dodávka: - rozváděče pro stejnosměrné i střídavé napětí - rozváděče pro řízení strojů a technologií ve strojírenství, energetice a chemickém průmyslu. Dodávka: - typ rozváděčových skříní "Univerzál", jejichž konstrukce umožňuje velké množství atypických aplikací - přístrojové rozváděče pro automatizaci a řízení - ...

Služby: - telekomunikace, telefonní ústředny Alcatel-Lucent, telekomunikační služby a IP technologie, audio.

Prodej - telekomunikační technika - příslušenství Servis - telekomunikační technika - příslušenství Zprostředkování - mobilní telekomunikace Poskytování - připojení k internetu

Prodej, instalace, servis: -elektroinstalace -telekomunikace včetně domácích telefonů -elektronické zabezpečovací systémy -autoelektronika. Poradenská činnost.